Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']będziesz pszczołów przyciągać :evil_lol: A sernikiem to niby Wy....tak? :razz:[/quote] No chyba nie rodzynkiem :roll: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahah:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak sie kończy pisanie na kilku wątkach.....się dziewczę pogubiło:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] to do mnie? :roll: w sumie to komplement :hmmmm: pisać o mnie...............dziewczę :multi: :multi: :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iv_']z prostej przyczyny, mam śniadą cerę mimo, że jestem blondynką. To mam po mamusi, która jest brunetką :loveu: A na solarium w życiu nie byłam :shake:[/quote] Nie kumkam czegoś - masz cerę po mamusinych włosach? :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Zaraz leję - kapŁo mi się tylko :evil_lol: Dobra - to na PW :p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To nie kapaj:roll: też siem wstydzem:roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iv_']to do mnie? :roll: w sumie to komplement :hmmmm: pisać o mnie...............dziewczę :multi: :multi: :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a niech Ci będzie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Lecę Kochani, zająć się przyziemnymi sprawami :loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia życzę :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]achhhhhh lejesz miód ma moje serce:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To ja Ci to wztumaczę tak: czymże były sernik bez rodzynek:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] będziesz pszczołów przyciągać :evil_lol: A sernikiem to niby Wy....tak? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Że jak? Pogubiłem się już całkiem :shake:[/quote] buuuuuuuuuuhahahahaha! Błądzący wśród bab! :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Już nie kapam :roll: Na PW też? :crazyeye:......to musi być coś extremalnego :crazyeye: Muszem już lecieć :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co mi tu bzyka?:roll: Nioooooo.........:oops::evil_lol: No śmigaj.......miłego dnia;) Ja też juz muszę uciekać..............paaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahah:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak sie kończy pisanie na kilku wątkach.....się dziewczę pogubiło:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A Ty się nie chichol :evil_lol:....to było tylko pytanie, bo się cUś pogubiłem :lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty się nie chichol :evil_lol:....to było tylko pytanie, bo się cUś pogubiłem :lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przepraszam......juz nie będę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']No niestety - nie chcem, ale muszem. Psy świdrują oczyskami w moją stronę. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu:[/quote] Paaaaaaaaaaa :multi: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]SzCzpczoły? To nie lej:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojjjj no to już sobie sam dopowiedz.....to była taka metafora...nie każ mi tak dosłownie bo siem wstydzem:oops:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Zaraz leję - kapŁo mi się tylko :evil_lol: Dobra - to na PW :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: aleś TY gamoń czasem :eviltong: nie wiesz, że brunetki mają najczęściej ciemną cerę? taką opaloną? więc i ja tak mam :eviltong: właśnie po mamusi :p[/quote] Alfa jest brunetką, a mimo wszystko cerę ma jasną :hmmmm: CUś kręcisz ...... pewnie tego swojego kota :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No chyba nie rodzynkiem :roll:[/quote] Że jak? Pogubiłem się już całkiem :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo żeście mnie tak obskoczyły :evil_lol: :hand:[/quote] Papatki... Miłego spacerku! :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No niestety - nie chcem, ale muszem. Psy świdrują oczyskami w moją stronę. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To nie kapaj:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]też siem wstydzem:roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Już nie kapam :roll: Na PW też? :crazyeye:......to musi być coś extremalnego :crazyeye: Muszem już lecieć :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuhahahahaha! Błądzący wśród bab! :evil_lol:[/quote] Bo żeście mnie tak obskoczyły :evil_lol: :hand: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: przyjszłam w odwiedzinki :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Berek doberek Menrzusiu i Ptasiory! Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:grins: przyjszłam w odwiedzinki :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dobra, wiem - nie nadrabiałaś :evil_lol: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Medorowa']Ha ha fajny avatar ;)[/quote] No cUś takiego......któż to nas tu odwiedził :evil_lol: Czeeeeść :multi: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Berek doberek Menrzusiu i Ptasiory![/quote] drobny wieczorek :multi: Quote
Recommended Posts