Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeeeeejjjuuuu wchodzę a to od razu taki rekin mnie wita:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img6.imageshack.us/img6/7324/25741940.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nooooooo.......ma te zębiska :diabloti:

Bryyyyyyyy :multi::loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Mówisz o tym morderczym wzroku :razz::evil_lol:

"A reszta jak gapi" - przetłumacz mi to, bo nie skumkałem :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O wszystkim mówię, spojrzenie, ułożenie ciala, zebiska:evil_lol:

No gapi się;) na nią:evil_lol:....u nas się to skraca i mówi tylko gapi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie tylko o te zęby chodzi......cała postawa jak u raswego rekina.....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A reszta jak gapi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Mówisz o tym morderczym wzroku :razz::evil_lol:

"A reszta jak gapi" - przetłumacz mi to, bo nie skumkałem :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaki wdzięczny, nieprawdaż? :razz:

Witanko :multi::loveu:

(coś jakby fotosik zabrał Ci fotkę?)[/quote]

Nie mam bannerka, nie mam avatara... :angryy:

Ale mam... faworki! Koleżanka upiekła! :cool3:

Mmmmmmmmmmmmmmm! Pychota! Mówię Wam!

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty to wszystko zauważysz......cóż za wzrok :evil_lol:

Myślałem, że coś o reszcie sylwetki Sylwy mówisz :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba!:p

Alez gdzież bym śmiała, przecież to "taaakaaa foooczka":razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk'][URL]http://img5.imageshack.us/img5/5733/21843451.jpg[/URL] - śniegowa maseczka świetnie robi na cerę ;)[/quote]
Chociaż Ty zauważyłaś tą piękną mordkę :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie mam bannerka, nie mam avatara... :angryy:

Mmmmmmmmmmmmmmm! Pychota! Mówię Wam![/quote]
Masz i avatarek i Twoj banerek - tylko ten drugi fotosik Ci wyrzucił :shake:

Ty to masz ta przemianę materii - takie rzeczy wtrajać i figurę zachować. Szczęściara :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie mam bannerka, nie mam avatara... :angryy:

Mmmmmmmmmmmmmmm! Pychota! Mówię Wam![/quote]
[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Red][B]A KYSZ!!!!!:placz:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O wszystkim mówię, spojrzenie, ułożenie ciala, zebiska:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No gapi się;) na nią:evil_lol:....u nas się to skraca i mówi tylko gapi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ty to wszystko zauważysz......cóż za wzrok :evil_lol:

Myślałem, że coś o reszcie sylwetki Sylwy mówisz :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ba!:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Alez gdzież bym śmiała, przecież to "taaakaaa foooczka":razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Po weekendzie wypoczęta, to wzrok się wyostrzył :razz:

Mówię Ci, ilu adoratorów ma na osiedlu :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Masz i avatarek i Twoj banerek - tylko ten drugi fotosik Ci wyrzucił :shake:

Ty to masz ta przemianę materii - takie rzeczy wtrajać i figurę zachować. Szczęściara :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty za goopty opowiadasz. Ona nie ma avatarka i ma pół banerka....przynajmniej u mnie:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja też zauważyłam! Ale foka lepsza! :loveu:

no i ciś mi posty cofa... :shake:[/quote]
Aaaaaa tam - Argonek jest piękniejszy :eviltong:......i nie gryzie po paluchach :roll:

To przestań wcinać te faworki i przyspiesz trochę :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Masz i avatarek i Twoj banerek - tylko ten drugi fotosik Ci wyrzucił :shake:

Ty to masz ta przemianę materii - takie rzeczy wtrajać i figurę zachować. Szczęściara :p[/quote]

A ja nie widzę niczego :angryy:

Eeeeeee, tam! To stres mnie żżera! :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Po weekendzie wypoczęta, to wzrok się wyostrzył :razz:

Mówię Ci, ilu adoratorów ma na osiedlu :cool3:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie całkiem:shake:....Ostatnio nie sypiam za dobrze. Ala się budzi:cool1: Ale wzrok nie najgorszy:razz:

Ja sie domyslam, i domyslam się jak tych dwóch kawalerów broni jej godności:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co ty za goopty opowiadasz. Ona nie ma avatarka i ma pół banerka....przynajmniej u mnie:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A bo ma - trochę malutki ten avatarek, ale jest :eviltong:

I nie używajcie fotosika - jest teraz odpłatny i jak się nie zapłaci, to wywala fotki w niebyt :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja nie widzę niczego :angryy:

Eeeeeee, tam! To stres mnie żżera! :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka.....NIE STRESUJ SIĘ! Mówie Ci:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja nie widzę niczego :angryy:

Eeeeeee, tam! To stres mnie żżera! :evil_lol:[/quote]
To sięzrestartuj - może pomoże :p

Tzn, że masz jakieś wewnętrzne wspomaganie? :crazyeye:......Szczęściara :cool3:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie całkiem:shake:....Ostatnio nie sypiam za dobrze. Ala się budzi:cool1: Ale wzrok nie najgorszy:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja sie domyslam, i domyslam się jak tych dwóch kawalerów broni jej godności:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bidulka :glaszcze:

A gdzie tam - sama odrzuca te próby mirzdolenia się :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A bo ma - trochę malutki ten avatarek, ale jest :eviltong:

I nie używajcie fotosika - jest teraz odpłatny i jak się nie zapłaci, to wywala fotki w niebyt :shake:[/quote]

Tzn co? Jak nie zapłacę, to wszystkie fotki, które umieściłam ileś tam temu póją w pissssssdu?

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Na mnie a kysz nie działa! :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to jak mam cię uciszyć:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]A bo ma - trochę malutki ten avatarek, ale jest :eviltong:

I nie używajcie fotosika - jest teraz odpłatny i jak się nie zapłaci, to wywala fotki w niebyt :shake:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie ma fcale! I ty tez nie masz....macie linki tylko:roll:

A fotosika nigdy nie uzywałam...jakoś mi nie pasił:shake: Tylko ImageShack.....ma się tego nosa co?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Bidulka :glaszcze:

A gdzie tam - sama odrzuca te próby mirzdolenia się :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No mówię Ci.....chodzę po ścianach z niewyspania....dlatego ostatnio nie ma mnie na Dogo wieczorem....w końcu i tak mam mało snu:roll:

Cos ty:crazyeye:.....to taka Hadra z niej?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to jak mam cię uciszyć:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie ma fcale! I ty tez nie masz....macie linki tylko:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A fotosika nigdy nie uzywałam...jakoś mi nie pasił:shake: Tylko ImageShack.....ma się tego nosa co?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ggggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to jak mam cię uciszyć:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie ma fcale! I ty tez nie masz....macie linki tylko:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A fotosika nigdy nie uzywałam...jakoś mi nie pasił:shake: Tylko ImageShack.....ma się tego nosa co?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Aaaaa tam - to ja mam lepiej, bo widzę......zazdrosna modka walczy o moje względy chyba :diabloti:

No to pewnie mamy podobne nosy, bo ja też od początku imageshacka używam :razz: