apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Boszszsz.....co za Ptasior :mdleje: :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=Green][B]NAJLEPSZY:p[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=green][B]NAJLEPSZY:p[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Już nie musisz tak krzyczeć :eviltong: [SIZE=1](czemu te piwo z winem tak struny głosowe pobudza to sam nie wiem :crazyeye:)[/SIZE] Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Już nie musisz tak krzyczeć :eviltong: [SIZE=1](czemu te piwo z winem tak struny głosowe pobudza to sam nie wiem :crazyeye:)[/SIZE][/quote]D[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]opszzz.....ciiiiiiiiii.....:evil_lol: Sama nie wiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple']D[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]opszzz.....ciiiiiiiiii.....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sama nie wiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To tak po ciiiiiiichu........mmmmmmmmmmmmmmmmmm :p A kto to wie? Może Selketowa? Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']To tak po ciiiiiiichu........mmmmmmmmmmmmmmmmmm :p A kto to wie? Może Selketowa?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no..................mmmmmmmmmmmmmmmhhhh:evil_lol: Nieeee ona nie wie ....chyba:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no..................mmmmmmmmmmmmmmmhhhh:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nieeee ona nie wie ....chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jak już tak mmmmmmmmhmasz......to tylko wypada powiedzieć - dobrej nocki :cool3: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak już tak mmmmmmmmhmasz......to tylko wypada powiedzieć - dobrej nocki :cool3:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaaa tam dooopa:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaaa tam dooopa:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] doopę też zostaw w spokoju :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']doopę też zostaw w spokoju :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Skoro nalegsz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Skoro nalegsz:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] absolutnie, absolutnie....paraparapara pam pam......lalalalalala :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']absolutnie, absolutnie....paraparapara pam pam......lalalalalala :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Idź już spać bo bredzisz:eviltong: ja też idę...paaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']Cześć :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote] Co się stało? :crazyeye::crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Co się stało? :crazyeye::crazyeye:[/quote] nicccccccccc :cry: :cry: :cry: przyszłam se popłakać :roll: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']nicccccccccc :cry: :cry: :cry: przyszłam se popłakać :roll:[/quote] Ząb Ciebie boli? :crazyeye: Tak w ogóle to witanko :loveu: Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Ząb Ciebie boli? :crazyeye: Tak w ogóle to witanko :loveu:[/quote] nic mnie nie boli :eviltong: Mam na dworze słonko, śnieg i zimę w pełni, a ja chcem wiooooooooooooooooosnęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeee :cry: :cry: :cry: Zrób wiosnę :cry: Ty prawie wszystko potrafisz :cry: zróbbbbbbbbbbbbbbbb mi wiosnęęęęęęęęęęęęęęęeeeee :cry: :cry: :cry: Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 :splat:ach zapomniałam, miałam się do Ciebie usmiechnąć tak między łzami :loveu:;) Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']nic mnie nie boli :eviltong: Mam na dworze słonko, śnieg i zimę w pełni, a ja chcem wiooooooooooooooooosnęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeeee :cry: :cry: :cry: Zrób wiosnę :cry: Ty prawie wszystko potrafisz :cry: zróbbbbb mi wiosnęęęęęęęęeee:cry: :cry: :cry:[/quote] :mdleje:...... a już jakieś straszliwe obrazy przez głowę mi przelatywały :shake: Słonko już coraz dłużej świeci.......czuć, że już powoli zaczyna grzać. Wiosna już za progiem ;) Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 dziwny jakiś ten Twój post :roll: :roll: bo bezsłowny i jakiś taki przesunięty :roll: a mój poprzedni coś zeżarło do połowy :crazyeye: bo więcej napisałam i zemotowałam :roll: a tu kiszkaaaaaaaaaaaaaaaaa :shake: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']:splat:ach zapomniałam, miałam się do Ciebie usmiechnąć tak między łzami :loveu:;)[/quote] Znowu coś się z dogo dzieje :crazyeye: to na drugi raz się nie zapominaj ;) Zrestartuję się Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 :roll: no tak zaraz zepsują Dogo tak jak ostatnio, bo tak samo się zaczynało :roll: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']:roll: no tak zaraz zepsują Dogo tak jak ostatnio, bo tak samo się zaczynało :roll:[/quote] Jeszcze działa :p Humorek sie polepszył? :razz: Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze działa :p Humorek sie polepszył? :razz:[/quote] jeszcze :roll: A kto mówił, że ja mam zły humor :crazyeye: :crazyeye: to jakieś kalumnie :eviltong: polepszył? a niby po czym ewentualnie miał się polepszyć, po Twoim restarcie? :crazyeye: aleś wymyslił :diabloti: Zrób wiosnę:modla: i będę całkiem zadowolona dzisiaj :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']jeszcze :roll: A kto mówił, że ja mam zły humor :crazyeye: :crazyeye: to jakieś kalumnie :eviltong: polepszył? a niby po czym ewentualnie miał się polepszyć, po Twoim restarcie? :crazyeye: aleś wymyslił :diabloti: Zrób wiosnę:modla: i będę całkiem zadowolona dzisiaj :cool3: :evil_lol:[/quote] Jeszcze :evil_lol: A co Ty myślisz......że jestem wszechmocny? :crazyeye: Wiosna przyjdzie kiedy będzie na to czas.......już drybda na horyzoncie - spoko. :razz: Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze :evil_lol: A co Ty myślisz......że jestem wszechmocny? :crazyeye: Wiosna przyjdzie kiedy będzie na to czas.......już drybda na horyzoncie - spoko. :razz:[/quote] tak myślę :loveu: łeeeeeeee jakoś nie widać pod tym sniegiem tego drybdania :roll: Quote
Recommended Posts