Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Ja w ogóle rzadko co łykam, już musi mnie mocno przydusić. W aptece z reguły jak proszę o leki i pada pytanie "Dla kogo (dziecko, dorosły), a dlaczego", to ja odpowiadam, że dla psa:roll:[/quote] ......żeby Ci tylko fafle nie urosły :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:obrazic: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]tak ładnie po główce wygłaskalam [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Faktycznie - napisałem w liczbie mnogiej.......ale jak Argona kocham - nie miałem Ciebie na myśli :roll: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']:roll: jak ma się takie zabawy jak w filmiku nr 3 to efekty z palcem są takie jakie są :niewiem: :roll:[/quote] To były inne zabawy :eviltong: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Fafle to już mam :evil_lol: Też mam nadzieję, tylko kurcze nie mam w nim czucia. Zobaczymy co się z tego rozwinie[/quote] Ty może jednak nie czekaj na Selketową tylko leć z tym palcem do lekarza?:roll: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Już Ty nie kombinuj :eviltong:.....tak mi się napisało, bo widocznie jeNdzowatość Jabłuszkowej zapadła mi w podświadomości :evil_lol:[/quote] :roll: nie kombinuje, nie wtrancam się, nie psuję, nie odzywam się(prawie), tylko podsumowanie zdarzenia zrobiłam :roll: jednokierunkowa podświadomość :roll: to takie typowo facetowskie :roll: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Ale Ty normalnie sobie z Sylwy jaja robiłeś:shake: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Mówisz o tym warczącym filmiku? W tej zabawie to jeszcze dotykamy się nosami.....to taka nasza gra - ja ciągnę, a ona warczy :evil_lol: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Teraz? Z paluszkiem? Zobaczę co jutro będzie[/quote] No w końcu jakieś ostre dyżury są chyba:roll: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Eeee tam - trzeba być twardym, a nie mNietkim - cały czas to słyszę :evil_lol: Mam jeszcze 9 palców u rąk ;)[/quote] No tak zawsze to jakieś pocieszenie:roll:, ale ja chyba wolałabym mieć 10 Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: była tylko Bilusia i Ala przy tym "współczuwaniu", hmmmmmm Ala - nie :hmmmm: to z tego wynika że Bila jest w liczbie mnogiej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :roll:[/quote] Już Ty nie kombinuj :eviltong:.....tak mi się napisało, bo widocznie jeNdzowatość Jabłuszkowej zapadła mi w podświadomości :evil_lol: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty w tej mojej podświadomości ze swoją jeNdzowatością też jesteś :eviltong::evil_lol:[/quote] Iv z jędzowatością:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, przeca cichutko siedzi, nawet gadać z nami nie chce:placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Zazdrość przez Ciebie przemawia, też byś chciał, żeby Ci fafle urosły:diabloti:, a tak to tylko palec Ci odrośnie, miejmy nadzieję:cool3:[/quote] Fafle to już mam :evil_lol: Też mam nadzieję, tylko kurcze nie mam w nim czucia. Zobaczymy co się z tego rozwinie Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']No, a te muzyczne odcienie warczenia mnie rozwaliły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ona jest absolutnie przewidywalna w takiej zabawie....i tak obciąłem filmik. Sama wkłada mi zabawkę w rękę, a jak złapię to od razu warczy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Ty może jednak nie czekaj na Selketową tylko leć z tym palcem do lekarza?:roll:[/quote] Teraz? Z paluszkiem? Zobaczę co jutro będzie Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Iv z jędzowatością:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, przeca cichutko siedzi, nawet gadać z nami nie chce:placz::placz::placz::placz:[/quote] :roll: e tam nie chce :roll:, po prostu lepiej jak się nie odzywa ;) Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']:roll: nie kombinuje, nie wtrancam się, nie psuję, nie odzywam się(prawie), tylko podsumowanie zdarzenia zrobiłam :roll: jednokierunkowa podświadomość :roll: to takie typowo facetowskie :roll:[/quote] Ty w tej mojej podświadomości ze swoją jeNdzowatością też jesteś :eviltong::evil_lol: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']:roll: e tam nie chce :roll:, po prostu lepiej jak się nie odzywa ;)[/quote] Co Ty za goopoty mi tu opowiadywujesz:angryy:. Ja wiem, że jesteśmy specyficzni Menrzuś dziś kaleka, ja bardzo fioletowa, no ale żeby z nami nie gadać:shake: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']No w końcu jakieś ostre dyżury są chyba:roll:[/quote] Eeee tam - trzeba być twardym, a nie mNietkim - cały czas to słyszę :evil_lol: Mam jeszcze 9 palców u rąk ;) Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Ponoć faceci po przejściach są bardziej sexowni :diabloti:[/quote]:hmmmm: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Ponoć faceci po przejściach są bardziej sexowni :diabloti:[/quote] Tylko nie pisz, że chcesz zostać demonem seksu, w związku z tym poświęcisz następne palce:evil_lol: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Pewnie też się Iv coś stało, tylko że z nami się nie dzieli :shake:[/quote] No właśnie:shake::shake: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']No sooooooo......faceci po przejściach, kobiety z przeszłością - tak śpiewał ktoś :roll:[/quote] A o fioletowych to nikt nie śpiewa:angryy::mad: Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie no....parę musi zostać :evil_lol::evil_lol:[/quote] Rozsądnie podchodzisz do sprawy:diabloti: Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Faktycznie - napisałem w liczbie mnogiej.......ale jak Argona kocham - nie miałem Ciebie na myśli :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :calus: uwierzyłam .... wiem jak go koffasz :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Mam jeszcze komplet u stóp :p:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co uważasz, że to za dużo i jutro kilka podasz Sylwie na śniadanko? Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']No tak zawsze to jakieś pocieszenie:roll:, ale ja chyba wolałabym mieć 10[/quote] Ponoć faceci po przejściach są bardziej sexowni :diabloti: Quote
Recommended Posts