Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bila']Ja w ogóle rzadko co łykam, już musi mnie mocno przydusić. W aptece z reguły jak proszę o leki i pada pytanie "Dla kogo (dziecko, dorosły), a dlaczego", to ja odpowiadam, że dla psa:roll:[/quote]
......żeby Ci tylko fafle nie urosły :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:obrazic: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]tak ładnie po główce wygłaskalam [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Faktycznie - napisałem w liczbie mnogiej.......ale jak Argona kocham - nie miałem Ciebie na myśli :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Fafle to już mam :evil_lol:
Też mam nadzieję, tylko kurcze nie mam w nim czucia. Zobaczymy co się z tego rozwinie[/quote]
Ty może jednak nie czekaj na Selketową tylko leć z tym palcem do lekarza?:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ty nie kombinuj :eviltong:.....tak mi się napisało, bo widocznie jeNdzowatość Jabłuszkowej zapadła mi w podświadomości :evil_lol:[/quote]
:roll: nie kombinuje, nie wtrancam się, nie psuję, nie odzywam się(prawie), tylko podsumowanie zdarzenia zrobiłam :roll:
jednokierunkowa podświadomość :roll: to takie typowo facetowskie :roll:

Posted

[quote name='Bila']Ale Ty normalnie sobie z Sylwy jaja robiłeś:shake:
:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Mówisz o tym warczącym filmiku? W tej zabawie to jeszcze dotykamy się nosami.....to taka nasza gra - ja ciągnę, a ona warczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeee tam - trzeba być twardym, a nie mNietkim - cały czas to słyszę :evil_lol:
Mam jeszcze 9 palców u rąk ;)[/quote]

No tak zawsze to jakieś pocieszenie:roll:, ale ja chyba wolałabym mieć 10

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: była tylko Bilusia i Ala przy tym "współczuwaniu", hmmmmmm Ala - nie :hmmmm: to z tego wynika że Bila jest w liczbie mnogiej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :roll:[/quote]
Już Ty nie kombinuj :eviltong:.....tak mi się napisało, bo widocznie jeNdzowatość Jabłuszkowej zapadła mi w podświadomości :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty w tej mojej podświadomości ze swoją jeNdzowatością też jesteś :eviltong::evil_lol:[/quote]

Iv z jędzowatością:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, przeca cichutko siedzi, nawet gadać z nami nie chce:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Bila']Zazdrość przez Ciebie przemawia, też byś chciał, żeby Ci fafle urosły:diabloti:, a tak to tylko palec Ci odrośnie, miejmy nadzieję:cool3:[/quote]
Fafle to już mam :evil_lol:
Też mam nadzieję, tylko kurcze nie mam w nim czucia. Zobaczymy co się z tego rozwinie

Posted

[quote name='Bila']No, a te muzyczne odcienie warczenia mnie rozwaliły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ona jest absolutnie przewidywalna w takiej zabawie....i tak obciąłem filmik. Sama wkłada mi zabawkę w rękę, a jak złapię to od razu warczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Iv z jędzowatością:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, przeca cichutko siedzi, nawet gadać z nami nie chce:placz::placz::placz::placz:[/quote]
:roll: e tam nie chce :roll:, po prostu lepiej jak się nie odzywa ;)

Posted

[quote name='Iv_']:roll: nie kombinuje, nie wtrancam się, nie psuję, nie odzywam się(prawie), tylko podsumowanie zdarzenia zrobiłam :roll:
jednokierunkowa podświadomość :roll: to takie typowo facetowskie :roll:[/quote]
Ty w tej mojej podświadomości ze swoją jeNdzowatością też jesteś :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: e tam nie chce :roll:, po prostu lepiej jak się nie odzywa ;)[/quote]

Co Ty za goopoty mi tu opowiadywujesz:angryy:. Ja wiem, że jesteśmy specyficzni Menrzuś dziś kaleka, ja bardzo fioletowa, no ale żeby z nami nie gadać:shake:

Posted

[quote name='Bila']No w końcu jakieś ostre dyżury są chyba:roll:[/quote]
Eeee tam - trzeba być twardym, a nie mNietkim - cały czas to słyszę :evil_lol:
Mam jeszcze 9 palców u rąk ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Ponoć faceci po przejściach są bardziej sexowni :diabloti:[/quote]

Tylko nie pisz, że chcesz zostać demonem seksu, w związku z tym poświęcisz następne palce:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No sooooooo......faceci po przejściach, kobiety z przeszłością - tak śpiewał ktoś :roll:[/quote]

A o fioletowych to nikt nie śpiewa:angryy::mad:

Posted

[quote name='Menrzuś']Faktycznie - napisałem w liczbie mnogiej.......ale jak Argona kocham - nie miałem Ciebie na myśli :roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:calus: uwierzyłam .... wiem jak go koffasz :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Mam jeszcze komplet u stóp :p:evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co uważasz, że to za dużo i jutro kilka podasz Sylwie na śniadanko?