Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Selket']Chyba intelektualistkę:roll::diabloti: [/quote] Może być:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Bila']Widzę, że moje gacioszki jak u zawodników sumo robią tu furrorę:diabloti::evil_lol:[/quote] Normalnie wzroku nie mogę oderwać :evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Normalnie wzroku nie mogę oderwać :evil_lol::evil_lol:[/quote] ja też:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Bila']ja też:evil_lol::evil_lol:[/quote] Ty samolubie jeden :eviltong:......:evil_lol: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty samolubie jeden :eviltong:......:evil_lol:[/quote] No wiesz jak się ma taka pupę, to trudno nie być samolubem:diabloti: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Bila']No wiesz jak się ma taka pupę, to trudno nie być samolubem:diabloti: :evil_lol:[/quote] To też prawda....ale żeby ją pokazywać w takie paski odzianą :shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [url=http://www.joemonster.org/filmy/10852/Pies_+__trampolina_=_odlotowa_zabawa]Pies + trampolina = odlotowa zabawa - Joe Monster[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']To też prawda....ale żeby ją pokazywać w takie paski odzianą :shake: :evil_lol:[/quote] Hm, no zdecyduj się, czy ci się podobają, czy nie:mad::mad:. Przed chwilą Cię zapowietrzyło.... z zachwytu:diabloti:, a teraz znowu jakieś fochy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Już czekałem kiedy i Ty dołączysz do tego skakania :evil_lol:[/quote] bueheehehehheh normalnie jak patrze na tego psa to jak bym Tigre widziała :lol::lol::lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='evaxon'][URL="http://www.joemonster.org/filmy/10852/Pies_+__trampolina_=_odlotowa_zabawa"]Pies + trampolina = odlotowa zabawa - Joe Monster[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Już czekałem kiedy i Ty dołączysz do tego skakania :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Bila']Hm, no zdecyduj się, czy ci się podobają, czy nie:mad::mad:. Przed chwilą Cię zapowietrzyło.... z zachwytu:diabloti:, a teraz znowu jakieś fochy :evil_lol:[/quote] Zdecydowanie mi się niepodobają, tylko.......oczu nie mogę oderwać :crazyeye: :diabloti: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Zdecydowanie mi się niepodobają, tylko.......oczu nie mogę oderwać :crazyeye: :diabloti:[/quote] Się nie znasz:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Bila']Się nie znasz:evil_lol::evil_lol:[/quote] No taaaaak......eeeeech :shake: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='evaxon']bueheehehehheh normalnie jak patrze na tego psa to jak bym Tigre widziała :lol::lol::lol:[/quote] Argon pewnie też by tak skakał :evil_lol: a Sylwa próbowała to rozłożyć na czynniki pierwsze :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Selket']Jedne gacie a tyle radości:diabloti:[/quote] Jakie gacie? To tylko sznurki :eviltong: Quote
Bila Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakie gacie? To tylko sznurki :eviltong:[/quote] No coś ty porządne galoty:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Bila']No coś ty porządne galoty:evil_lol:[/quote] Dobra - niech Ci będzie....chociaz mam swoje zdanie na ten temat :eviltong: Boszszsz.....jak Wy te chomąta uwielbiacie :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tęsknił ktoś tu za mną:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']No już myślałem, że TZta nie uspisz :evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jakiś dzisiaj pobudzony:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba se na zły serwer usiadłam...auć:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Przecież uciekam tyłem :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka nie widze[/B][/COLOR][/FONT]:diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Szczekałem i szczekałem.....szczekałem i szczekałem :-([/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Słyszałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tęsknił ktoś tu za mną:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No już myślałem, że TZta nie uspisz :evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba se na zły serwer usiadłam...auć:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przecież uciekam tyłem :evil_lol: Quote
Recommended Posts