Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']taaaaaaaaa :roll: :roll: :roll:[/quote] powaga :p Śmigam już....dobreeeej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']powaga :p Śmigam już....dobreeeej :multi::loveu:[/quote] taaaaaaa :roll: Spokojnych snow :multi: paaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iv_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :cool3: dzień dobry :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: Miłej soboty :multi: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...........[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG]........ ,,Złoty,, pierścionek zarąbał ;) Zbyszek :p z Bazarku ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]...........[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG]........ ,,Złoty,, pierścionek zarąbał ;) Zbyszek :p z Bazarku ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Złoty? :crazyeye:.......gdzie? kto? :crazyeye: Bryy :multi: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: dzień dobry :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: Miłej soboty :multi:[/quote] A co Ty taki ranny śffirgolec? :-o Miłej :multi: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Złoty? :crazyeye:.......gdzie? kto? :crazyeye: Bryy :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jak miałam wkomponować srebrny :razz::razz:....nie widzisz że jest w cudzysłowiu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cześć:loveu::loveu::loveu: Chciałam przyjść i błysnąć wypowiedzią, ale po namyśle doszłam do wniosku, że jednak pozostawię błyszczej mnie samej:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no jak miałam wkomponować srebrny :razz::razz:....nie widzisz że jest w cudzysłowiu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No jak to jak? "Srebrny pierścionek, srebrny pierścionek - na szczęście" :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu: Chciałam przyjść i błysnąć wypowiedzią, ale po namyśle doszłam do wniosku, że jednak pozostawię błyszczej mnie samej:loveu::loveu::loveu:[/quote] Masz rację - tak będzie zdecydowanie lepiej :diabloti: Czeeeeee :multi::loveu: Quote
Selket Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Masz rację - tak będzie zdecydowanie lepiej :diabloti: Czeeeeee :multi::loveu:[/quote] Myślę, myślę:roll: Jednak czuję się skrzywdzona tą wypowiedzią :obrazic: :obrazic: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Selket']Myślę, myślę:roll: Jednak czuję się skrzywdzona tą wypowiedzią :obrazic: :obrazic:[/quote] Ależ to było tak skrycie-pieszczotliwe, bo tak z grubej rury słodkościami to się nie da :evil_lol: Quote
Selket Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ to było tak skrycie-pieszczotliwe, bo tak z grubej rury słodkościami to się nie da :evil_lol:[/quote] Muszę to jeszcze raz przemyśleć:roll: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Selket']Muszę to jeszcze raz przemyśleć:roll:[/quote] To ja przez ten czas śmignę na spacerki - tak fantastycznie śnieżek pada, że psiorki szczęśliwe będą :multi: Quote
Selket Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']To ja przez ten czas śmignę na spacerki - tak fantastycznie śnieżek pada, że psiorki szczęśliwe będą :multi:[/quote] Nu, u nas też pada:multi: Taki leniwy, ale to jeszcze nie to:roll: I też idziem z Niuniastym na pacerek w górki:loveu: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Menrzuś']No jak to jak? "Srebrny pierścionek, srebrny pierścionek - na szczęście" :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: no paczaj do głowy mi nie przyszło ....ale to było dopiero przy 2 giej kawie ...teraz przy 3 umysł zaczyna się przejaśniać :diabloti::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 czesc :multi: ja juz po fizycznej:multi: jutro turystuka:mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Doooooooooooooooooooooberek! :loveu: Mam zdjęcia, filmiki, etc ze spotkania z Japcokową i Jbk! :loveu: Tylko je muszę zgrać... :evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:sweetCyb: Przeżyłam...nie zabiły, nie poćwiartowały i nie zakopały w ogródku...........ufff:mdleje: I mam foty......i co gorsza nie zawaham sie ich użyć:diabloti: aaaaaaaaa i mam ciotkę Izę w pozycji "na pieska":diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem:sweetCyb: Przeżyłam...nie zabiły, nie poćwiartowały i nie zakopały w ogródku...........ufff:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I mam foty......i co gorsza nie zawaham sie ich użyć:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaaaaa i mam ciotkę Izę w pozycji "na pieska":diabloti::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No wiesz co!?!?!? :diabloti: My Cię ćwiartować? ŻE niby co? I jak? Pf!!! Ja Ci dam pozycję :na pieska: :eviltong: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: co taka cisza :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: co taka cisza :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Raz za dużo, raz za mało.....zdecyduj się :evil_lol: To powiedz ile stronek na dzień to jest to optimum :razz: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='evaxon']czesc :multi: ja juz po fizycznej:multi: jutro turystuka:mdleje:[/quote] A czego tam się na tej turystuce trzeba uczyć? Jak raki zakładać? Dasz radę ;) Quote
Menrzuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooooooooooooberek! :loveu: Mam zdjęcia, filmiki, etc ze spotkania z Japcokową i Jbk! :loveu: Tylko je muszę zgrać... :evil_lol:[/quote] No to w środę zapowiada się uczta duchowa :multi:.....no, może w czwartek :evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No wiesz co!?!?!? :diabloti: My Cię ćwiartować? ŻE niby co? I jak? Pf!!! Ja Ci dam pozycję :na pieska: :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co......z internetem nigdy nie wiadmo:diabloti: No co ja poradzę że to się tak nazywa:niewiem: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts