Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']powaga :p
Śmigam już....dobreeeej :multi::loveu:[/quote]
taaaaaaa :roll:

Spokojnych snow :multi: paaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...........[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG]........ ,,Złoty,, pierścionek zarąbał ;) Zbyszek :p z Bazarku ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]...........[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG]........ ,,Złoty,, pierścionek zarąbał ;) Zbyszek :p z Bazarku ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Złoty? :crazyeye:.......gdzie? kto? :crazyeye:

Bryy :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Złoty? :crazyeye:.......gdzie? kto? :crazyeye:

Bryy :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jak miałam wkomponować srebrny :razz::razz:....nie widzisz że jest w cudzysłowiu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu:
Chciałam przyjść i błysnąć wypowiedzią, ale po namyśle doszłam do wniosku, że jednak pozostawię błyszczej mnie samej:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no jak miałam wkomponować srebrny :razz::razz:....nie widzisz że jest w cudzysłowiu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No jak to jak? "Srebrny pierścionek, srebrny pierścionek - na szczęście" :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu:
Chciałam przyjść i błysnąć wypowiedzią, ale po namyśle doszłam do wniosku, że jednak pozostawię błyszczej mnie samej:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Masz rację - tak będzie zdecydowanie lepiej :diabloti:

Czeeeeee :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Masz rację - tak będzie zdecydowanie lepiej :diabloti:

Czeeeeee :multi::loveu:[/quote]
Myślę, myślę:roll:
Jednak czuję się skrzywdzona tą wypowiedzią :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Selket']Myślę, myślę:roll:
Jednak czuję się skrzywdzona tą wypowiedzią :obrazic: :obrazic:[/quote]
Ależ to było tak skrycie-pieszczotliwe, bo tak z grubej rury słodkościami to się nie da :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ to było tak skrycie-pieszczotliwe, bo tak z grubej rury słodkościami to się nie da :evil_lol:[/quote]
Muszę to jeszcze raz przemyśleć:roll:

Posted

[quote name='Selket']Muszę to jeszcze raz przemyśleć:roll:[/quote]
To ja przez ten czas śmignę na spacerki - tak fantastycznie śnieżek pada, że psiorki szczęśliwe będą :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja przez ten czas śmignę na spacerki - tak fantastycznie śnieżek pada, że psiorki szczęśliwe będą :multi:[/quote]
Nu, u nas też pada:multi: Taki leniwy, ale to jeszcze nie to:roll: I też idziem z Niuniastym na pacerek w górki:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No jak to jak? "Srebrny pierścionek, srebrny pierścionek - na szczęście" :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: no paczaj do głowy mi nie przyszło ....ale to było dopiero przy 2 giej kawie ...teraz przy 3 umysł zaczyna się przejaśniać :diabloti::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:sweetCyb: Przeżyłam...nie zabiły, nie poćwiartowały i nie zakopały w ogródku...........ufff:mdleje:

I mam foty......i co gorsza nie zawaham sie ich użyć:diabloti:

aaaaaaaaa i mam ciotkę Izę w pozycji "na pieska":diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem:sweetCyb: Przeżyłam...nie zabiły, nie poćwiartowały i nie zakopały w ogródku...........ufff:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I mam foty......i co gorsza nie zawaham sie ich użyć:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaaaaa i mam ciotkę Izę w pozycji "na pieska":diabloti::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No wiesz co!?!?!? :diabloti: My Cię ćwiartować? ŻE niby co? I jak? Pf!!!

Ja Ci dam pozycję :na pieska: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: co taka cisza :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Raz za dużo, raz za mało.....zdecyduj się :evil_lol:
To powiedz ile stronek na dzień to jest to optimum :razz:

Posted

[quote name='evaxon']czesc :multi: ja juz po fizycznej:multi: jutro turystuka:mdleje:[/quote]
A czego tam się na tej turystuce trzeba uczyć? Jak raki zakładać?
Dasz radę ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooooooooooooberek! :loveu: Mam zdjęcia, filmiki, etc ze spotkania z Japcokową i Jbk! :loveu:

Tylko je muszę zgrać...

:evil_lol:[/quote]
No to w środę zapowiada się uczta duchowa :multi:.....no, może w czwartek :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No wiesz co!?!?!? :diabloti: My Cię ćwiartować? ŻE niby co? I jak? Pf!!!

Ja Ci dam pozycję :na pieska: :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co......z internetem nigdy nie wiadmo:diabloti:

No co ja poradzę że to się tak nazywa:niewiem:
[/B][/COLOR][/FONT]