apple Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Poważnie? :crazyeye: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No powaga:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Ja też i podgryzki z Sylwą:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy że jeszcze nam na oki nie poszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Bila']Ja też i podgryzki z Sylwą:evil_lol:[/quote] To żadne podgryzki tylko walka na śmierć i życie :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Już ją przelicytowałem :p[/quote] ........ :mdleje: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No powaga:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No i.......? :razz: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Znaczy że jeszcze nam na oki nie poszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Czyli znaczy, że dzisiaj nie ma problemów :multi: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']........ :mdleje:[/quote] No co? Mi się też coś z życia należy :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Czyli znaczy, że dzisiaj nie ma problemów :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie ma:lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]No i.......? :razz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bardzo mi się podobają:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/1108/obraz351oe5.jpg[/URL] Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ma:lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bardzo mi się podobają:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Najpiękniej skomentowałaś te fotki......aż mam motywację do robienia dalszych :multi::evil_lol: Quote
apple Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Najpiękniej skomentowałaś te fotki......aż mam motywację do robienia dalszych :multi::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak się ma pięknych modeli to nie trzeba talentu do zrobienia pieknej foty:loveu: Rób więcej rób:multi: Jutro u Izy, Dżołany i u mnie będą foty ze zlotu czarownic:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']Słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/1108/obraz351oe5.jpg[/URL][/quote] To tylko tak wygląda :shake::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jak się ma pięknych modeli to nie trzeba talentu do zrobienia pieknej foty:loveu: Rób więcej rób:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jutro u Izy, Dżołany i u mnie będą foty ze zlotu czarownic:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Porobię......aTy też musisz zrobić parę :p Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']No co? Mi się też coś z życia należy :eviltong::evil_lol:[/quote] :hmmmm: jak Ty będziesz w tym fiolecie wyglądał? :diabloti: :diabloti: Quote
apple Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Porobię......aTy też musisz zrobić parę :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jutro napstrykam ile wlezie:razz:;) A na razie idę spać bo ciotki nawiedzą mnie z rana....a muszę jeszcze posprzątać:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: jak Ty będziesz w tym fiolecie wyglądał? :diabloti: :diabloti:[/quote] A co....zazdrościsz? :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jutro napstrykam ile wlezie:razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A na razie idę spać bo ciotki nawiedzą mnie z rana....a muszę jeszcze posprzątać:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Śpij ciekawie Jabłuszko :buzi: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Śpij ciekawie Jabłuszko :buzi: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty też, śnij kolorowo:loveu: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty też, śnij kolorowo:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wtedy to nie zasnę :diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty też, śnij kolorowo:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Spij spokojnie Jabłuszkowa :loveu::loveu: i życzę Ci udanego spotkania z dogociotkami :multi: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']A co....zazdrościsz? :eviltong:[/quote] :roll: pewnie, bo on miał być mój :roll: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:roll: pewnie, bo on miał być mój :roll: :eviltong:[/quote] Masz ich pewnie pełno.....a ja nie mam :placz: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Masz ich pewnie pełno.....a ja nie mam :placz:[/quote] :roll: nooooooo mam sporo :p a po co Ci jeden :eviltong: będzie taki samotny :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']:roll: nooooooo mam sporo :p a po co Ci jeden :eviltong: będzie taki samotny :cool3:[/quote] ale za to jedyny :p Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Menrzuś']ale za to jedyny :p[/quote] taaaaaaaaa :roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts