Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Ja też i podgryzki z Sylwą:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy że jeszcze nam na oki nie poszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Znaczy że jeszcze nam na oki nie poszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Czyli znaczy, że dzisiaj nie ma problemów :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czyli znaczy, że dzisiaj nie ma problemów :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie ma:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]No i.......? :razz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bardzo mi się podobają:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ma:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bardzo mi się podobają:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Najpiękniej skomentowałaś te fotki......aż mam motywację do robienia dalszych :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Najpiękniej skomentowałaś te fotki......aż mam motywację do robienia dalszych :multi::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak się ma pięknych modeli to nie trzeba talentu do zrobienia pieknej foty:loveu: Rób więcej rób:multi:

Jutro u Izy, Dżołany i u mnie będą foty ze zlotu czarownic:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jak się ma pięknych modeli to nie trzeba talentu do zrobienia pieknej foty:loveu: Rób więcej rób:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jutro u Izy, Dżołany i u mnie będą foty ze zlotu czarownic:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Porobię......aTy też musisz zrobić parę :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No co? Mi się też coś z życia należy :eviltong::evil_lol:[/quote]
:hmmmm: jak Ty będziesz w tym fiolecie wyglądał? :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Porobię......aTy też musisz zrobić parę :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jutro napstrykam ile wlezie:razz:;)

A na razie idę spać bo ciotki nawiedzą mnie z rana....a muszę jeszcze posprzątać:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jutro napstrykam ile wlezie:razz:;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A na razie idę spać bo ciotki nawiedzą mnie z rana....a muszę jeszcze posprzątać:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Śpij ciekawie Jabłuszko :buzi:
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Śpij ciekawie Jabłuszko :buzi:
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty też, śnij kolorowo:loveu:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty też, śnij kolorowo:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Wtedy to nie zasnę :diabloti:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty też, śnij kolorowo:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Spij spokojnie Jabłuszkowa :loveu::loveu:
i życzę Ci udanego spotkania z dogociotkami :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Masz ich pewnie pełno.....a ja nie mam :placz:[/quote]
:roll: nooooooo mam sporo :p
a po co Ci jeden :eviltong: będzie taki samotny :cool3: