AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Wiecie co, moja Mamcia miała wczoraj 50-te urodziny, jjjjjeeeeeejjjjj co się nadenerwowałam :nerwy: :nerwy: oby wszystko było na tip top. Tort, kwiaty, prezent, imprezka, goście....... ......... ale było super! Sobie pobeczałyśmy, a co! Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']a mnie różnie, ale to twój komputer Asiorka wyczuwa:evil_lol: wpadła i wypadła kobieta:cool3:[/quote] I właśnie dlatego kiedyś powiedziałem, że lata :evil_lol: Mój i ostatnio Szyszki :eviltong: Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Asiorku:multi:[/QUOTE] cześć Imbirka cześć :* Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']Wiecie co, moja Mamcia miała wczoraj 50-te urodziny, jjjjjeeeeeejjjjj co się nadenerwowałam :nerwy: :nerwy: oby wszystko było na tip top. Tort, kwiaty, prezent, imprezka, goście....... ......... ale było super! Sobie pobeczałyśmy, a co![/quote] Tobie zawsze sie udaje :p Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 o wilku mowa, a wilk tuż (kurcze jak to sie pisze?:cool3:) Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1'] A gdzie Asior się podziała?:cool3:[/QUOTE] asior wkleja zdjęcia schroniskowych bid na strone krakowskich adopcji :) Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asior']cześć Imbirka cześć :*[/quote] A mi? :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asior']asior wkleja zdjęcia schroniskowych bid na strone krakowskich adopcji :)[/quote] Szacunek dla pracujących w niedziele :multi: :multi: :multi: Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']A mi? :placz: :placz: :placz:[/QUOTE] menrzusiu kochany Tobie też :* dla Ciebie specjalny buziak :iloveyou: :buzi: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asior']menrzusiu kochany Tobie też :* dla Ciebie specjalny buziak :iloveyou: :buzi:[/quote] [U]Boszsz - NA PW!!![/U] :placz: Dziękuję Asiorku Ty mój miły:Rose: :glaszcze: :bigcool: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Menrzuś, znowu namieszałeś, idz się do mnie wytłumacz:cool3::evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Młoda, hmm starsza ode mnie o 21 lat :evil_lol: Chcecie zobaczyć mojego synka z babcią, on najbardziej przeżywał wszystko, jego babciunia miała ulodzinki :loveu: [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/2470/maehpim0118bo1.jpg[/IMG] Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12'][U]Boszsz - NA PW!!![/U] :placz: Dziękuję Asiorku Ty mój miły:Rose: :glaszcze: :bigcool:[/QUOTE] czyżby Danusia była zazdrosna :cool3: ??? alez nie ma o co :razz: ja TYLKO bardzo Cie lubię :cool3: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aga, 50 lat, toż twoja mama jest w kwiecie wieku:multi: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, znowu namieszałeś, idz się do mnie wytłumacz:cool3::evil_lol:[/quote] Ale tam mnie nikt nie rozumie :-( Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja cię rozumiem:p i Asiorka też i szyszka... dużo nas jest:lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']Młoda, hmm starsza ode mnie o 21 lat :evil_lol: Chcecie zobaczyć mojego synka z babcią, on najbardziej przeżywał wszystko, jego babciunia miała ulodzinki :loveu: [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/2470/maehpim0118bo1.jpg[/IMG][/quote] Przyjemnie popatrzeć. Duży chłopak - teraz dopiero sie zacznie :p Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']Aga, 50 lat, toż twoja mama jest w kwiecie wieku:multi:[/quote] No jasne :loveu: a tu Aga z Mamusią (Aga jakaś lekko powyginana :P ) [URL]http://img46.imageshack.us/img46/7937/maehpim0115dt0.jpg[/URL] Tak sobie pozwoliłam wstawić. Danusieczki się nie pogniewają? To dla mnie ważne święto było :lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']ja cię rozumiem:p i Asiorka też i szyszka... dużo nas jest:lol:[/quote] Juz Ty mi tu nie..... :mad: (znaczy - ja oberwę) :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aga fajne forki, a jaki bukiet róż:lol: Menrzuś, no co ty? na mnie z pałą:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']No jasne :loveu: a tu Aga z Mamusią (Aga jakaś lekko powyginana :P ) [URL]http://img46.imageshack.us/img46/7937/maehpim0115dt0.jpg[/URL] Tak sobie pozwoliła wstawić. Damusieczki się nie pogniewają? To dla mnie ważne święto było :lol:[/quote] Jeszcze raz tak powiesz, to dostaniesz ode mnie bana :mad: Czy aby Aga była trzeźwa?? :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asior']czyżby Danusia była zazdrosna :cool3: ??? alez nie ma o co :razz: ja TYLKO bardzo Cie lubię :cool3:[/quote] NA PW TAKIE WYZNANIA :mad: ..... Asiorku:loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Jeszcze była to początek :evil_lol: Tylko synek pod nogami się plątał :loveu: Menrzuś jak coś Ci tam się dzieje to Ty wołaj, ja z odsieczą pośpieszę :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']Aga fajne forki, a jaki bukiet róż:lol: Menrzuś, no co ty? na mnie z pałą:cool3:[/quote] Nie doczytałaś w nawiasach :p :eviltong: Quote
Recommended Posts