Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 15 minut, to jest demolka przedpokoju - w wykonaniu Argona Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pewnie, że nie. Rozwalił nam meble, zeżarł buty, zerwał tapetę, rozwalił wieszak na płaszcze...... Quote
Asior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']:multi: :multi: Danusi znowu zupka węgierska zasmakowała.Ufff - cięzko przyszło zapracować na zapomnienie przez Nią słów Asiorka :lol:[/QUOTE] jakich słów??? jakich?? :cool3: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir wyciągnął pralkę na środek łazienki:cool3: ciągnął ją za wąż, więc też był do wymiany:cool3:, odkręcił gorącą wodę w kranie nad wanną, jak przyszłam do domu to miałam saunę (a był to czerwiec), o zerwanych firankach razem z karniszem, roletach i przekopanych kwiatkach już nie wsponę:angryy: no i zapadła decyzja o klatce:cool3: a cha, w drzwiach nauczył się otwierać zamki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asior']jakich słów??? jakich?? :cool3:[/quote] A co, nie pamietasz? :mad: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']Imbir wyciągnął pralkę na środek łazienki:cool3: ciągnął ją za wąż, więc też był do wymiany:cool3:, odkręcił gorącą wodę w kranie nad wanną, jak przyszłam do domu to miałam saunę (a był to czerwiec), o zerwanych firankach razem z karniszem, roletach i przekopanych kwiatkach już nie wsponę:angryy: no i zapadła decyzja o klatce:cool3: a cha, w drzwiach nauczył się otwierać zamki:evil_lol:[/quote] I nie mów mi, że sam to wykombinował, tak z nudów. I jak przeżywa pobyt całodzienny w klatce? Świnia ze mnie - własnie, cześć Asiorku :) Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42512[/URL] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pomożecie rozsyłać link? Cobym bana nie dostała :razz: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 napoczątku szczekał, ale teraz sąsiadka mówi, ze jak wychodzę to tak kilka razy sobie szczeknie i już. Jak wracam do domu to wita mnie zaspany:cool3: wiesz, ja to już się bałam, żeby sobie krzywdy nie zrobił, no i mało brakowało a sąsiadów bym zalała:shake: klamki w drzwiach miałam zmienione na gałki i tak nauczył się je otwierać, a moje drzwi od łazienki wyglądają najgorzej:cool3: jak przejrzysz nasz topik, to na niektórych fotkach widać co Imbir potrafił zdziałać:shake: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aga, wstawie ją do swojego podpisu, ja też nie chcę mieć znowu bana:cool3:, a i usuń z podpisu ruchome ikonki, bo to też nie zgodne z regulaminem:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']napoczątku szczekał, ale teraz sąsiadka mówi, ze jak wychodzę to tak kilka razy sobie szczeknie i już. Jak wracam do domu to wita mnie zaspany:cool3: wiesz, ja to już się bałam, żeby sobie krzywdy nie zrobił, no i mało brakowało a sąsiadów bym zalała:shake: klamki w drzwiach miałam zmienione na gałki i tak nauczył się je otwierać, a moje drzwi od łazienki wyglądają najgorzej:cool3: jak przejrzysz nasz topik, to na niektórych fotkach widać co Imbir potrafił zdziałać:shake:[/quote] Argon im bardziej zbroi, tym bardziej Danusia go kocha :evil_lol: Ale nie wiem jakby to było z dwoma w jednej klatce lub w dwu osobnych. Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42512[/URL] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pomożecie rozsyłać link? Cobym bana nie dostała :razz:[/quote] Wyślę do Agniest:p Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12']Argon im bardziej zbroi, tym bardziej Danusia go kocha :evil_lol: Ale nie wiem jakby to było z dwoma w jednej klatce lub w dwu osobnych.[/quote] ja też tak mam:p no tak z klatkami może być problem, chociaż jak była u mnie Tośka, to ona została w klatce, a Imbir bez i jak wróciłam ze sklepu to było wszystko oki. Kiedyś musicie zrobić ten pierwszy krok. Mój pierwszy krok był ogromny, bo musiałam iść do pracy, zresztą przez pierwsze 3 tygodnie Imbir był idealnym psem, później trochę zaczą psocić, ale w granicach normy. Najgorzej się zrobiło jak poszłam do szpitala na badania i został z TZ-tem:shake: Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Zamieniłam na inne :) ale czy teraz mam rozmiar dobry :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Każda psia mamusia widać tak ma :p No pewnie - zawsze TZ wszystkiemu winien. U mnie też tak jest :evil_lol: :mad: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aga nie wiem, ikonki oki, ale rozmiar, hmmmmm?:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Danusia12'] No pewnie - zawsze TZ wszystkiemu winien. U mnie też tak jest :evil_lol: :mad:[/quote] oj nie to miałam na myśli:cool3: tylko to, że mnie zabrakło i moja psina nie wiedziała co się dzieje i coś mu pod kopułą się poprzestawiało, bał się sam zostawać:cool3: Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']Zamieniłam na inne :) ale czy teraz mam rozmiar dobry :evil_lol:[/quote] oooooo sama się uśmiałam, hihi ja i rozmiar dobry :megagrin: :grins: :megagrin: :grins: :megagrin: małe toto takie..... Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']oooooo sama się uśmiałam, hihi ja i rozmiar dobry :megagrin: :grins: :megagrin: :grins: :megagrin: małe toto takie.....[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::megagrin::megagrin::megagrin::p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']oooooo sama się uśmiałam, hihi ja i rozmiar dobry :megagrin: :grins: :megagrin: :grins: :megagrin: małe toto takie.....[/quote] Rozmiar masz i-de-al-ny :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']oj nie to miałam na myśli:cool3: tylko to, że mnie zabrakło i moja psina nie wiedziała co się dzieje i coś mu pod kopułą się poprzestawiało, bał się sam zostawać:cool3:[/quote] Rozumiem - tak mi sie tylko powiedziało :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 bo ty za mocno bierzesz wszystko do siebie:cool3::evil_lol: A gdzie Asior się podziała?:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']bo ty za mocno bierzesz wszystko do siebie:cool3::evil_lol: A gdzie Asior się podziała?:cool3:[/quote] Ja??? Co Ty!! :-o Napewno gdzię nad Krakowem lata :diabloti: (net mi dobrze teraz chodzi) Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 a mnie różnie, ale to twój komputer Asiorka wyczuwa:evil_lol: wpadła i wypadła kobieta:cool3: Quote
Recommended Posts