Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko klawiatury znowu nie zepsuj :diabloti:

No to zdrówko :beerchug:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee coś ty...pieszczę delikatnie:diabloti:

Zdrówko...a popcornu kces?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']mówisz o czerwieni, czy piwie? :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][B]z całą stanowczością o[COLOR=Red] [/COLOR][/B][COLOR=Red][B]czerwieni[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']już? :crazyeye:....ja tam jestem zabezpieczony :p[/quote]

[FONT=Arial][B]no widzisz jak to jest jak w sklepie [COLOR=Red]puszkowe sprzedają[/COLOR] [/B][/FONT]:roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie słyszę :evil_lol:

Nie...dzięki - między zęby te blaszki włażą :shake:;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cooooo?:crazyeye:

Mam jeszcze czipsiki i ciasto domowej roboty:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-427.gif[/IMG]jestem poważna[COLOR=Red] ...[/COLOR]jestem poważna [COLOR=Red]......................................[/COLOR][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-545.gif[/IMG][/B][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahah...........:evil_lol:

Przestańcie bo popuszczę:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj normalnie.....juz przebieram palcami ....ale jestem twarda:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahaha....czytałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Powariowali:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja też właśnie sączę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
Tylko klawiatury znowu nie zepsuj :diabloti:

No to zdrówko :beerchug:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]z całą stanowczością o[/B][COLOR=red][B]czerwieni[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti::evil_lol:[/quote]
No to teraz najwyżej dostaniesz pół bana :diabloti:

Posted

Ja kce popcornu, ja:multi::multi::multi:. Cześć moje kochane wątkowicze:loveu::loveu::loveu:.
Popkorn jecie, piwko pijecie, a ja jak taki debil - pracuję:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]no widzisz jak to jest jak w sklepie [COLOR=red]puszkowe sprzedają[/COLOR] [/B][/FONT]:roflt:[/quote]
Uspokuj się....ciiiiiiii......tu nie ma nic do śmiechu...

:roflt::roflt:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeee coś ty...pieszczę delikatnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zdrówko...a popcornu kces?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Właśnie słyszę :evil_lol:

Nie...dzięki - między zęby te blaszki włażą :shake:;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Uspokuj się....ciiiiiiii......tu nie ma nic do śmiechu...

:roflt::roflt:[/quote]

[FONT=Arial][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-427.gif[/IMG]jestem poważna[COLOR=Red] ...[/COLOR]jestem poważna [COLOR=Red]......................................[/COLOR][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-545.gif[/IMG][/B][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cooooo?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mam jeszcze czipsiki i ciasto domowej roboty:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ciasto? Mmmmmmmmmmm....zapodaj troszkę :razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-427.gif[/IMG]jestem poważna[COLOR=red] ...[/COLOR]jestem poważna [COLOR=red]......................................[/COLOR][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-545.gif[/IMG][/B][/FONT][/quote]
Niiieeeeee no.....ta czerń do Ciebie nie pasuje :shake:.......absolutnie
Aż nie wiem jak czytać :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciasto? Mmmmmmmmmmm....zapodaj troszkę :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Proszę...jak obiecałam;) Szarloteczka:diabloti:
[IMG]http://images34.fotosik.pl/444/240cd16b5b71e55dmed.jpg[/IMG]\

Info dla Ali Rydzeffskiej:evil_lol: - Menrzusia wywaliło z Dogo i już go nie kce Dogo z powrotem...czyżby ban za dociekliwość:evil_lol:;)

Bateria mia siada....dobranoc:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Ja kce popcornu, ja:multi::multi::multi:. Cześć moje kochane wątkowicze:loveu::loveu::loveu:.
Popkorn jecie, piwko pijecie, a ja jak taki debil - pracuję:placz::placz::placz::placz:[/quote]
Odpisywałem Tobie, a Tu srrrrruuuuuuu......i zazdrosna modka mnie wyciapała z dogo :placz:
Jak się pół dnia po lesie biega, to nockami trzeba czas wyciągać, żeby ze wszystkim zdążyć :shake::glaszcze:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:Mnie też wczoraj wywaliło w pół zdania:angryy::angryy::angryy:....no i poszłam spać ....a teraz piję kaffff i czytam sobie :p.... i jem Murzynka :lol:

Miałam upiec bananowca ale nie mam bananów i poza tym zgubiłam przepis:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Przyszłam sprawdzić czy za mną tęsknicie...i co widzę??? Że wcale nie:crazyeye::crazyeye: :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote]
Bo olałaś sprawę i se poszłaś na cały miesiąc niewiadomo gdzie :-(:-(

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo olałaś sprawę i se poszłaś na cały miesiąc niewiadomo gdzie :-(:-([/quote]
Wcale nie na miesiąc, może na tydzień:shake: w ogóle siem czuję neipotrzebna nigdzie i niekomu, i nawet samej sobie, więc wcale pod dogo nie łaże, tylko podczytuję:oops:
Wiadomo gdzie, próbowałam się przedrzeć przez te durne studia:angryy:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:Mnie też wczoraj wywaliło w pół zdania:angryy::angryy::angryy:....no i poszłam spać ....a teraz piję kaffff i czytam sobie :p.... i jem Murzynka :lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Miałam upiec bananowca ale nie mam bananów i poza tym zgubiłam przepis:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No to wszystko jasne - "wszech władni" dali znać o swojej sile. Ale my się nie damy zastraszyć :p:multi:

A bananowca bez bananów nie da rady zrobić?:razz:

Posted

[quote name='Selket']Wcale nie na miesiąc, może na tydzień:shake: w ogóle siem czuję neipotrzebna nigdzie i niekomu, i nawet samej sobie, więc wcale pod dogo nie łaże, tylko podczytuję:oops:
Wiadomo gdzie, próbowałam się przedrzeć przez te durne studia:angryy:[/quote]
A Ty mi tu defetyzmem nie tryskaj :eviltong: nie dość, że pogoda do bani, net muli, ptasie się skończyło......eeeech
I przedarłaś się? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty mi tu defetyzmem nie tryskaj :eviltong: nie dość, że pogoda do bani, net muli, ptasie się skończyło......eeeech
I przedarłaś się? :razz:[/quote]
A Ty nie rzucaj trudnymi słowami, bo nie wiem czy się nie obrażasz przypadkiem:diabloti: Ptasie jest bleee, alpejskie jest pyszne:loveu: Pogoda może być, ale bywała lepsza, net o dziwo w miarę startuje.... Tylko dlaczego mnie nikt nie chce?:placz: I wszyscy olewają, i mają w de i w ogóle:placz::placz:
Nie przedarałam się tak jakby chciałam:shake::roll: I mam jeszcze z Latiny cały semestr zaliczać i w ogóle dupiasto:angryy:

Nie wiem czy nie nadużywam emotek?:diabloti: