apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Te! Ciotka! Od Menrzusiua pośladków to Ty się odstosunkuj! :evil_lol: Ale ja z nimi żadnych stosunkow nie utrzymuję:oops: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Nie trzeba......wyryły mi się w pamięć:diabloti: A co ja mam powiedzieć jak ciągle z przodu ganiasz?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu :loveu: Próbowałam na wsteczu nadrobić, ale tak nagadaliście z Jabcokową, że mi się normalnie nie kce! :roll: Witankoooo Izuuuuuś :multi::loveu: Wcale się nie dziwię :lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Sama widzisz ..... bój się :evil_lol: Bry, bryyyyyy :loveu:......a ty z rana od razu do kompka? :razz: No pewnie, że widziałem - Kronosa, Alutkę z nowymi mebelkami, misie na ścianie...... ;)Boje:shocked!: No a jak...nawet garów nie pomyłam...przecież nie bede się *******ami zajmować kiedy w około same przyjemnosci:diabloti: No!:roll: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Ta twoja wszechwiedza na mój temat robi się co najmniej niebezpieczna:evil_lol: Doberek śpioszku:loveu: Aaaaaa i chciałam jeszcze zapytać czy widziałes te foty u mnie kilka dni temu czy nie......bo nic nie mówisz:roll: Sama widzisz ..... bój się :evil_lol: Bry, bryyyyyy :loveu:......a ty z rana od razu do kompka? :razz: No pewnie, że widziałem - Kronosa, Alutkę z nowymi mebelkami, misie na ścianie...... ;) Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Eksponatu się nie dotyka :diabloti: Bo może to "mutanty popromienne":roflt: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Boszszsz......bez goopawek mi tu z rańca :diabloti: No masz.....znowu ja obrywam....a to Iza coś mi tu insynuuje:roll: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):No! :diabloti: Już tak nie głaszcz tego kompka :evil_lol::evil_lol:noooo:roll: musze?:roll: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie mam przerostu formy nad treścią :eviltong:.....jeszcze :evil_lol:Że niby takie skromniutkie..................eeeeeeeeeee nie do końca:cool3: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):A dziwisz się? :eviltong::evil_lol:Dziwić się ludzka rzecz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Te! Ciotka! Od Menrzusiua pośladków to Ty się odstosunkuj! :evil_lol: Eksponatu się nie dotyka :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Ale ja z nimi żadnych stosunkow nie utrzymuję:oops: Boszszsz......bez goopawek mi tu z rańca :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Starczy jak pogłaszczesz raz na kwadrans......tak to szybko farba zejdzie :diabloti:Ale on nie jest farbowany......sama natura:loveu: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Pogoda dzisiaj nam nie dopisała....nieprawdaż? :evil_lol:Eeeeeehhhh znowu pogodynek z Ciebie wyłazi:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Boje:shocked!: No a jak...nawet garów nie pomyłam...przecież nie bede się *******ami zajmować kiedy w około same przyjemnosci:diabloti: No!:roll: No! :diabloti: Już tak nie głaszcz tego kompka :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):....szczególnie gdy nie wie się o co chodzi :evil_lol:Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Bo może to "mutanty popromienne":roflt: Nie mam przerostu formy nad treścią :eviltong:.....jeszcze :evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a)::roflt::roflt::roflt:Co Cię tak rozbawiło:roll: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):No masz.....znowu ja obrywam....a to Iza coś mi tu insynuuje:roll: A dziwisz się? :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):noooo:roll: musze?:roll: Starczy jak pogłaszczesz raz na kwadrans......tak to szybko farba zejdzie :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Tylko próbuje :evil_lol: To lepiej nie próbuj bo od tego próbowania to nowy Zubielewicz albo nie daj Boże Kret nam powstanie:eek2: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Że niby takie skromniutkie..................eeeeeeeeeee nie do końca:cool3: Pogoda dzisiaj nam nie dopisała....nieprawdaż? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Dziwić się ludzka rzecz:evil_lol: ....szczególnie gdy nie wie się o co chodzi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Ale on nie jest farbowany......sama natura:loveu: :roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Eeeeeehhhh znowu pogodynek z Ciebie wyłazi:evil_lol: Tylko próbuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts