Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bila']I jak Ci idzie????:cool3:[/quote]
oj Bilcia :loveu:
idzie mi tak eeeeeeeee powiedziałabym jak........"droga przez mękę" :roll:
ale staram się jak mogę :placz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Tobie też klawiatura siadła?:crazyeye:......to chyba już jakaś epidemia:roll:[/quote]
:roll: nie, nie siadła mi :roll:
jestem obrażona :obrazic:

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][CENTER]To ja dla zasady i solidarości się dołączę:[/CENTER]

[CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER]
[/quote]
Dzięki Izuś :loveu:

.... żeby było wyraźniej, to jeszcze dorzucę :obrazic::obrazic:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzięki Izuś :loveu:

.... żeby było wyraźniej, to jeszcze dorzucę :obrazic::obrazic:

:evil_lol:[/quote]

Maaaaaaaaaaaaaaałooooooooooo... Moje będzie dosadniejsze:

[CENTER][SIZE=7][COLOR=red][B]Pfffffffffffffffffffffffffff[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Maaaaaaaaaaaaaaałooooooooooo... Moje będzie dosadniejsze:

[CENTER][SIZE=7][COLOR=red][B]Pfffffffffffffffffffffffffff[/B][/COLOR][/SIZE]

:obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER]
[/quote]
Aleś dała z grubej rury :evil_lol:

Eeeeeech.....czas mi iść myć boazerię z boksiowych glutów:mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aleś dała z grubej rury :evil_lol:

Eeeeeech.....czas mi iść myć boazerię z boksiowych glutów:mdleje:[/quote]

Nie ić! Nie myj! Wyjdź z zasady: "Co się wysuszy, to się wykruszy" :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty co znowu beksasz się? :calus:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ach bo rece mi opadają:shake: A pozostało mi w domu tylko pismo obrazkowe:roll:

A tak w ogóle ma toś kata na podorędziu? Czekam jakby co:roll:

A poza tym coście się tak rozpfyfali:roll: aż mam mokry monitor:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:jestem , żyję .... był w przedzskolu balik :diabloti:....
potem byłam u ortopedy ....będę żyć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:jestem , żyję .... był w przedzskolu balik :diabloti:....
potem byłam u ortopedy ....będę żyć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A co miałaś taki plan, żeby po baliku u niego wyzionąć ducha?:cool3:

Posted

[quote name='Bila']A co miałaś taki plan, żeby po baliku u niego wyzionąć ducha?:cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
byłaby taka możliwość :razz::diabloti:......ale na szczęście uciekłam szybciej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Z góry przepraszam za off....[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomoz-mi-potezny-owczarek-niemiecki-traci-wzrok-wciaz-szuka-domu-92571/index42.html[/url] na jego watek mało kto zaglada:shake: na ten trafiłem dzis i doczytałem do 30 strony (obiecuje nadgonic zaległości:)) , piekna Boksia :loveu: i jak widze nie jestem tu osamotniony jako przedstawiciel gatunku meskiego :cool3: Prosiłbym o zainteresowanie Argosem i jesli mozna ( juz niesmiało prosze o to:shake:) o wsparcie finansowe jakiekolwiek . Psiak ma zacme i koszt operacji jest wysoki , jak narazie uzbierało sie 1/4 kwoty. Bez operacji on straci wzrok, zacma jest w poczatkowym stadium czyli da sie zoperowac- w pozniejszych stadiach nie ma takiej mozliwosci. Pozdrawiam i wracam do nadrabiania zaległosci z tego watku (troche tego bedzie:p)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie ić! Nie myj! Wyjdź z zasady: "Co się wysuszy, to się wykruszy" :evil_lol:[/quote]
Co się miało wykruszyć, to już się wykruszyło - resztę trzeba było zmyć :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jest!:sweetCyb: Jest!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Nareszcie!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Jestem!:sweetCyb:

Nic mi się nie wyłącza.......a poza tym ten laptok jest cud miód i orzeszki:loveu::loveu:

Cześć Ptasiorki:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ach bo rece mi opadają:shake: A pozostało mi w domu tylko pismo obrazkowe:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak w ogóle ma toś kata na podorędziu? Czekam jakby co:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A poza tym coście się tak rozpfyfali:roll: aż mam mokry monitor:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Eeee tam - już chyba nie tylko obrazkowe :evil_lol:

Jakiego kata? :crazyeye:

A Izie się kichŁo chyba :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']helołłłłłłł:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
"haj, hej, heloł"..... lalalllaaa :loveu:
[quote][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][B]Coś znalazłam:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][URL="http://forum.ep.com.pl/moderator.gif"][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#000000]http://forum.ep.com.pl/moderator.gif[/COLOR][/FONT][/B][/URL]
[/quote]
[SIZE=6]REWELKA :roflt::roflt::roflt:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeee tam - już chyba nie tylko obrazkowe :evil_lol:

Jakiego kata? :crazyeye:

A Izie się kichŁo chyba :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No już nie! Nareszcie!:multi:

aaaaa globusa miałam:evil_lol:

No rzekła bym baaardzo:roll: Bedzie czyścić:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:jestem , żyję .... był w przedzskolu balik :diabloti:.... [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]potem byłam u ortopedy ....będę żyć :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No to wnuków doczekasz :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Witankoooo :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jest!:sweetCyb: Jest!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Nareszcie!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Jestem!:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic mi się nie wyłącza.......a poza tym ten laptok jest cud miód i orzeszki:loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Ptasiorki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
No i się doczekałaś :multi::multi:.....teraz TZ częściej na laptoku będzie siedział :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jest!:sweetCyb: Jest!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Nareszcie!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Jestem!:sweetCyb:

Nic mi się nie wyłącza.......a poza tym ten laptok jest cud miód i orzeszki:loveu::loveu:

Cześć Ptasiorki:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:razz::razz: nowego masz laptopa ??[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Menrzuś']"haj, hej, heloł"..... lalalllaaa :loveu:

[SIZE=6]REWELKA :roflt::roflt::roflt:[/SIZE][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiedziałam że Ci się spodoba:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]