Iv_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Bila']I jak Ci idzie????:cool3:[/quote] oj Bilcia :loveu: idzie mi tak eeeeeeeee powiedziałabym jak........"droga przez mękę" :roll: ale staram się jak mogę :placz: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iv_']......:obrazic:[/quote] Tobie też klawiatura siadła?:crazyeye:......to chyba już jakaś epidemia:roll: Quote
Iv_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Tobie też klawiatura siadła?:crazyeye:......to chyba już jakaś epidemia:roll:[/quote] :roll: nie, nie siadła mi :roll: jestem obrażona :obrazic: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iv_']:roll: nie, nie siadła mi :roll: jestem obrażona :obrazic:[/quote] To Ci pomogę ;) :obrazic::obrazic: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']To Ci pomogę ;) :obrazic::obrazic:[/quote] [CENTER]To ja dla zasady i solidarości się dołączę: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER] Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER]To ja dla zasady i solidarości się dołączę:[/CENTER] [CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER] [/quote] Dzięki Izuś :loveu: .... żeby było wyraźniej, to jeszcze dorzucę :obrazic::obrazic: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Dzięki Izuś :loveu: .... żeby było wyraźniej, to jeszcze dorzucę :obrazic::obrazic: :evil_lol:[/quote] Maaaaaaaaaaaaaaałooooooooooo... Moje będzie dosadniejsze: [CENTER][SIZE=7][COLOR=red][B]Pfffffffffffffffffffffffffff[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER] Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Maaaaaaaaaaaaaaałooooooooooo... Moje będzie dosadniejsze: [CENTER][SIZE=7][COLOR=red][B]Pfffffffffffffffffffffffffff[/B][/COLOR][/SIZE] :obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER] [/quote] Aleś dała z grubej rury :evil_lol: Eeeeeech.....czas mi iść myć boazerię z boksiowych glutów:mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Aleś dała z grubej rury :evil_lol: Eeeeeech.....czas mi iść myć boazerię z boksiowych glutów:mdleje:[/quote] Nie ić! Nie myj! Wyjdź z zasady: "Co się wysuszy, to się wykruszy" :evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty co znowu beksasz się? :calus:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ach bo rece mi opadają:shake: A pozostało mi w domu tylko pismo obrazkowe:roll: A tak w ogóle ma toś kata na podorędziu? Czekam jakby co:roll: A poza tym coście się tak rozpfyfali:roll: aż mam mokry monitor:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 helołłłłłłł:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Coś znalazłam:diabloti: [url]http://forum.ep.com.pl/moderator.gif[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:jestem , żyję .... był w przedzskolu balik :diabloti:.... potem byłam u ortopedy ....będę żyć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:jestem , żyję .... był w przedzskolu balik :diabloti:.... potem byłam u ortopedy ....będę żyć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co miałaś taki plan, żeby po baliku u niego wyzionąć ducha?:cool3: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Bila']A co miałaś taki plan, żeby po baliku u niego wyzionąć ducha?:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] byłaby taka możliwość :razz::diabloti:......ale na szczęście uciekłam szybciej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
miloszz8 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Z góry przepraszam za off....[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomoz-mi-potezny-owczarek-niemiecki-traci-wzrok-wciaz-szuka-domu-92571/index42.html[/url] na jego watek mało kto zaglada:shake: na ten trafiłem dzis i doczytałem do 30 strony (obiecuje nadgonic zaległości:)) , piekna Boksia :loveu: i jak widze nie jestem tu osamotniony jako przedstawiciel gatunku meskiego :cool3: Prosiłbym o zainteresowanie Argosem i jesli mozna ( juz niesmiało prosze o to:shake:) o wsparcie finansowe jakiekolwiek . Psiak ma zacme i koszt operacji jest wysoki , jak narazie uzbierało sie 1/4 kwoty. Bez operacji on straci wzrok, zacma jest w poczatkowym stadium czyli da sie zoperowac- w pozniejszych stadiach nie ma takiej mozliwosci. Pozdrawiam i wracam do nadrabiania zaległosci z tego watku (troche tego bedzie:p) Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nie ić! Nie myj! Wyjdź z zasady: "Co się wysuszy, to się wykruszy" :evil_lol:[/quote] Co się miało wykruszyć, to już się wykruszyło - resztę trzeba było zmyć :evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jest!:sweetCyb: Jest!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Nareszcie!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Jestem!:sweetCyb: Nic mi się nie wyłącza.......a poza tym ten laptok jest cud miód i orzeszki:loveu::loveu: Cześć Ptasiorki:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ach bo rece mi opadają:shake: A pozostało mi w domu tylko pismo obrazkowe:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak w ogóle ma toś kata na podorędziu? Czekam jakby co:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A poza tym coście się tak rozpfyfali:roll: aż mam mokry monitor:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Eeee tam - już chyba nie tylko obrazkowe :evil_lol: Jakiego kata? :crazyeye: A Izie się kichŁo chyba :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']helołłłłłłł:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] "haj, hej, heloł"..... lalalllaaa :loveu: [quote][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000][B]Coś znalazłam:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][URL="http://forum.ep.com.pl/moderator.gif"][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#000000]http://forum.ep.com.pl/moderator.gif[/COLOR][/FONT][/B][/URL] [/quote] [SIZE=6]REWELKA :roflt::roflt::roflt:[/SIZE] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Eeee tam - już chyba nie tylko obrazkowe :evil_lol: Jakiego kata? :crazyeye: A Izie się kichŁo chyba :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No już nie! Nareszcie!:multi: aaaaa globusa miałam:evil_lol: No rzekła bym baaardzo:roll: Bedzie czyścić:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:jestem , żyję .... był w przedzskolu balik :diabloti:.... [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]potem byłam u ortopedy ....będę żyć :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to wnuków doczekasz :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Witankoooo :multi: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jest!:sweetCyb: Jest!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Nareszcie!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Jestem!:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic mi się nie wyłącza.......a poza tym ten laptok jest cud miód i orzeszki:loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Ptasiorki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No i się doczekałaś :multi::multi:.....teraz TZ częściej na laptoku będzie siedział :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jest!:sweetCyb: Jest!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Nareszcie!:sweetCyb: Mam!:sweetCyb: Jestem!:sweetCyb: Nic mi się nie wyłącza.......a poza tym ten laptok jest cud miód i orzeszki:loveu::loveu: Cześć Ptasiorki:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:razz::razz: nowego masz laptopa ??[/FONT][/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']"haj, hej, heloł"..... lalalllaaa :loveu: [SIZE=6]REWELKA :roflt::roflt::roflt:[/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiedziałam że Ci się spodoba:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts