Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=3][B][FONT=Arial]To jest mój osobisty protest na cenzorstwo Administracji[/FONT][/B][/SIZE]

[FONT=Verdana]Wczoraj na topiku[/FONT][FONT=Arial][SIZE=3] „[/SIZE][/FONT][U][COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f36/problem-z-multi-cytatem-szybka-odpowiedzia-123137/"][COLOR=#800080]Problem z multi cytatem i szybką odpowiedzią[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR][/U][COLOR=black][FONT=Verdana]” w dziale Administracji napisałem taki post (może nie dosłownie, bo nie skopiowałem sobie, ale sens i zwroty są prawdziwe):[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]„Ostatnio męczą mnie sny, że Admin do mnie pisze na PW, a ja mu odsyłam z adnotacją, że nie znoszę spamu........ eeeech[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Nieśmiało chciałbym przypomnieć, że minęło już ponad [B]trzy miesiące[/B] od postu Alicji i nic się nie zmieniło w temacie. I już nie chodzi mi o to by „ten na wysokościach” napisał do mnie, ale żeby ktokolwiek powiedział mi czy jest przewidziany multicytat dla wszystkich, czy tylko dla VIPów. Dla uzmysłowienia powagi problemu, zaznaczam że minęło [B]100 dni. [/B]Nie wiem jakich macie informatyków, ale taką usterkę, w takim czasie można usunąć..... no, chyba że się nie chce”[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Ciekawym jest na podstawie jakiego paragrafu Regulaminu moja wypowiedź została ocenzurowana? Czy byłem nazbyt grubiański? A może wulgarny[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]? A może zbytnio dociekliwy? Przyjmę stwierdzenie, że VIPom się należy, bo płacą, a mi nie, bo jestem chytrus i żałuję tych 5 dyszek. Ale trudno mi się pogodzić z tym, że „pracujemy nad tym”.[/FONT]
[FONT=Verdana]A wystarczy tylko poinformować.......czy to tak wiele?[/FONT]

[FONT=Verdana]I jeszcze jedno. Tak przeglądając Regulamin w poszukiwaniu odpowiedniego paragrafu, takie coś znalazłem:[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]„Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. [B]Powoduje to nieczytelność tegoż wątku[/B] i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]A czy te „skaczące posty” nie przyczyniają się do nieczytelności wątków?[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Ponoć „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”.......ponoć.[/FONT][/COLOR][/quote]:evil_lol:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmm lepiej bym tego nie ujęła:multi:....niestety:cool1:

Byłam......jakby ktoś pytał:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma sprawy, to była tylko propozycja. Latem to raczej nie przyjedziemy, zbyt dużo ludków.
Poczytałem o tym proteście i... to nic nie da. Ja też pisałem w wątku administracji na ten temat i też cenzura wszystko zjadła. Tak się składa, że trochę się zajmuję stronami i internetem i wiem ile można zarobić na reklamach. A na dogo coraz bardziej chodzi właśnie o zarobek z reklamy, a nie o treści. Na innych forach co najmniej połowa postów byłaby skasowana przez adminów i moderatorów. Tylko, że wtedy nie było by wpływów z reklam. Admini nie odpowiadają, bo według regulaminu nie muszą. Podobnie jest na krakwecie, też próbowałem się tam bezskutecznie zarejestrować, pisałem do adminów i nic. Zero odpowiedzi. Admini są po prostu nadludźmi (skąd my to znamy?) i z motłochem rozmawiać nie będą. Nie ten poziom.
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie widać mnie? :roll:[/quote]
No wyobraź sobie, że nie widziałem tych wpisów :roll::placz:

Miłego dosypiania :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']To jadę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Za stacją Shella w prawo :diabloti:

[quote]Witanko świtem bladym:loveu::loveu::loveu::loveu:. Jestem pierwsza:multi: [/quote]

Jak będziesz tak mało sypiać, to zmarszczek dostaniesz :shake::roll:

Posted

[quote name='apple']:evil_lol:
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmm lepiej bym tego nie ujęła:multi:....niestety:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Byłam......jakby ktoś pytał:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
I co się chichrasz? :evil_lol:

Zauważyłem.....doceniłem :p

Posted

[quote name='rwpb']Nie ma sprawy, to była tylko propozycja. Latem to raczej nie przyjedziemy, zbyt dużo ludków.
Poczytałem o tym proteście i... to nic nie da. Ja też pisałem w wątku administracji na ten temat i też cenzura wszystko zjadła. Tak się składa, że trochę się zajmuję stronami i internetem i wiem ile można zarobić na reklamach. A na dogo coraz bardziej chodzi właśnie o zarobek z reklamy, a nie o treści. Na innych forach co najmniej połowa postów byłaby skasowana przez adminów i moderatorów. Tylko, że wtedy nie było by wpływów z reklam. Admini nie odpowiadają, bo według regulaminu nie muszą. Podobnie jest na krakwecie, też próbowałem się tam bezskutecznie zarejestrować, pisałem do adminów i nic. Zero odpowiedzi. Admini są po prostu nadludźmi (skąd my to znamy?) i z motłochem rozmawiać nie będą. Nie ten poziom.
Pozdrawiamy[/quote]
Ja też latem stąd zwiewam - wszędzie ta południowa stonka :diabloti:

Co chodzi protestu - to jest, jak pisałem, mój prywatny, w formie jaką wybrałem. Są reklamy z boku stronki, to jest i moja w podpisie ;)
A że Admin nie odpowiada na pytania wielu użytkowników, nawet poprzez Modków......no cóż - daje świadectwo kim jest. Zresztą co tu się mamy gotować. Jest jak jest
Trzymajcie się

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:loveu: Cześć protestujący Menrzusiu koffffffffffany! :loveu:[/quote]
Zaraz się jeszcze oflaguję!!!!!:evil_lol:
Witankoooo Izuś :multi::loveu:

[SIZE=1](tylko nie w tą tęczową :p)[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']I co się chichrasz? :evil_lol:

Zauważyłem.....doceniłem :p[/quote]a tak mi jakos wyskoczyl ten diabel nieproszony. znow komp nawala pisze z ekranowej.....nicc z tego nie bedzie. nie mam nerwow......ide....wpadne z pracy........paaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Za stacją Shella w prawo :diabloti:

Jak będziesz tak mało sypiać, to zmarszczek dostaniesz :shake::roll:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwa się ucieszy.

Zmarszczki już mam:placz::placz:, to się nie przejmuję:evil_lol:

Witanko Jabłuszko i Izunia:loveu::multi:

Posted

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwa się ucieszy.

Zmarszczki już mam:placz::placz:, to się nie przejmuję:evil_lol:

Witanko Jabłuszko i Izunia:loveu::multi:[/quote]
Przed nikim tak tyłkiem nie kręci jak przed biszkoptowym "goldenkiem" Prezesem :evil_lol:
To maseczkę z sokiem cytrynowym polecam :razz:

A co się znowu stało z Twoim avatarkiem? :crazyeye:

Posted

[quote name='apple']a tak mi jakos wyskoczyl ten diabel nieproszony. znow komp nawala pisze z ekranowej.....nicc z tego nie bedzie. nie mam nerwow......ide....wpadne z pracy........paaaaaa:loveu:[/quote]
Do soboty już niedaleko :multi:

Paaaaaaaa bidulko :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przed nikim tak tyłkiem nie kręci jak przed biszkoptowym "goldenkiem" Prezesem :evil_lol:
To maseczkę z sokiem cytrynowym polecam :razz:

A co się znowu stało z Twoim avatarkiem? :crazyeye:[/quote]

Też sobie tę cytrynę kładłeś:cool3::cool3:?
Nie wiem, co się dzieje z tym avatarem:shake:, już nie mam do niego siły. CZas najwyższy chyba zrobić sobie nowy, ale to jednak muszę się do Ciebie usmiechnąć:grins::grins::grins:

Posted

[quote name='Bila']Też sobie tę cytrynę kładłeś:cool3::cool3:?
Nie wiem, co się dzieje z tym avatarem:shake:, już nie mam do niego siły. CZas najwyższy chyba zrobić sobie nowy, ale to jednak muszę się do Ciebie usmiechnąć:grins::grins::grins:[/quote]
No maaaasz :p

Uśmiech przyjąłem :razz:....a na razie wklej ten stary, bo goopio tak wygląda

Posted

[quote name='Menrzuś']No maaaasz :p

Uśmiech przyjąłem :razz:....a na razie wklej ten stary, bo goopio tak wygląda[/quote]

No dobra, wkleję

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooooo......od razu wiem z kim rozmawiam :multi::loveu:

Dzieńdoberek :razz:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ale Ty dzisiaj ruchliwa - jęzor się merda, bródka trzęsie, różki podskakują .... :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Ty dzisiaj ruchliwa - jęzor się merda, bródka trzęsie, różki podskakują .... :diabloti:[/quote]

Ach wyspałam się troszku, to od razu lepiej:multi:, bo w weekend to już nie pośpię:shake::shake:. Zasypią mnie chałtury:shake::shake:, ale w tej chwili jestem, jestem jak hipek na dyskotece:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']No wyobraź sobie, że nie widziałem tych wpisów :roll::placz:

Miłego dosypiania :evil_lol:[/quote]
:roll: taaa :obrazic: