Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']A Ala druga taka:diabloti:, odkąd się pozbyła drugiej części niku, to ciągle w pretensjach, porządku wam się zachciało:diabloti:. A wczytać się ze zrozumieniem w przeskakujące posty, to nie łaska:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ala to przecież porządna kobieta, więc wymaga porządku wkoło siebie :eviltong: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Myślałem, że w tym pokoiku są tylko dwie jeNdze.....i się pomyliłem :eviltong::evil_lol:[/quote] :biggrina::biggrina::biggrina: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Ala to przecież porządna kobieta, więc wymaga porządku wkoło siebie :eviltong:[/quote] Nie przesadzajmy z tą pedanterią:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']:biggrina::biggrina::biggrina:[/quote] ....i obawiam się, że wcale ta trzecia nie jesteś :evil_lol: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']....i obawiam się, że wcale ta trzecia nie jesteś :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Menrzuś, ty nasz dogowy awanturniczku i pieniaczyku, ti, ti, ti:cool3: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Alicja'][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a070.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobra ...biore sie za robotę a nie pieniactwo :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O matko:-o, ty rzeczywiście jesteś pedantka:shake:. Daj spokój, już lepiej rób burdy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']Nie przesadzajmy z tą pedanterią:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No to sobie wyobraź: Wraca Ala do pokoiku, a tu winda od 100 dni nie działa. Skrobie się więc bidula po schodach - a tu poręczy brak, żarówki przepalone, lokatorzy kompletnie nie stosują się do regulaminu bloku. I się dziwisz, że Ją chorera bierze? I, że wydzwania do Zarządcy bloku? :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Menrzuś, ty nasz dogowy awanturniczku i pieniaczyku, ti, ti, ti:cool3:[/quote] .....taaaaaa....dokończ: żuczku :diabloti: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']No to sobie wyobraź: lokatorzy kompletnie nie stosują się do regulaminu bloku. [/quote] To znaczy co niby robią? Ci lokatorzy?:roll: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś'].....taaaaaa....dokończ: żuczku :diabloti:[/quote] Już cichutko będę:chaos: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a070.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobra ...biore sie za robotę a nie pieniactwo :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']To znaczy co niby robią? Ci lokatorzy?:roll:[/quote] A Ty to musisz wszystko uszczegóławiać :evil_lol:.....spytaj się Ali - przecież Ona się tam wdrapywała po schodach :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']Już cichutko będę:chaos:[/quote] W to, to już nie uwierzę :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='AgaiTheta']ale o so chodzi? dawać mi tu, ja mam zakaz szczekania ostatnio i prawie szwy mi pękają :D :stormy-sad:[/quote] A bo ci "u góry" traktują mnie przedmiotowo :placz::placz: Ale Ty bądź cicho, bo Ci szwy puszczą :shake::evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ale o so chodzi? dawać mi tu, ja mam zakaz szczekania ostatnio i prawie szwy mi pękają :D :stormy-sad: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']W to, to już nie uwierzę :roflt:[/quote] No wiesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, przecież ja potrafię być cichutko:roll: chyba:evil_lol:. Letę spać, Iv późno tu do nas przyjdzie, bo się poci nad Twoim szaliczkiem, i pewnie dla dodania animuszu, klnie sobie co jakiś czas:evil_lol:, ale już nie będę czekać, bo cuś mnie te chałtury wykończyły dzisiaj. Kolorowych:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Bila']No wiesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, przecież ja potrafię być cichutko:roll: chyba:evil_lol:. Letę spać, Iv późno tu do nas przyjdzie, bo się poci nad Twoim szaliczkiem, i pewnie dla dodania animuszu, klnie sobie co jakiś czas:evil_lol:, ale już nie będę czekać, bo cuś mnie te chałtury wykończyły dzisiaj. Kolorowych:loveu::loveu::loveu:[/quote] Że potrafisz to ja dobrze wiem - ale nie tutaj :diabloti: Biedna Iv :shake:..................................................................:evil_lol: Śpij dobrze :loveu: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Myślałem, że w tym pokoiku są tylko dwie jeNdze.....i się pomyliłem :eviltong::evil_lol:[/quote] ciekawe które te dwie są :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='rwpb']Witamy Menrzuś, może wybierzecie się z nami na spacerek? Będziemy z Atosem na łykend w Gdańsku i zapraszamy. Pozdrowienia[/quote] Upssssss....z tego wszystkiego nie zauważyłem. Z miłą chęcią, ale to teraz jest absolutnie niewykonalne. Żebyś nie pomyslał, że olewam sprawę - Sylwa wręcz dostaje szewskiej pasji jak widzi czarnego psa,a do tego w typie ONka. To chyba jeszcze pozostałość z pogryzienia w schronisku. Rzuca się momentalnie na takie "typy". Jeżeli jest spokojny, to tym większego szału dostaje. A jak sie odgryza, to wtedy Argon wkracza z pomocą. Toleruje tylko bokserki, goldenki i jasne labki. Łąki i plaże też są dla nas na razie zamknięte przez Gacka. Tylko las.....który teraz jest błotnisty. Może na wiosne, albo w lecie. Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz. Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cicho się zrobiło....to i czas i na mnie Dobrej :hand::loveu: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie widać mnie? :roll: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iv_']Biedziłam się nad czapką :placz:[/quote] I jak Ci idzie????:cool3: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Toleruje tylko bokserki, goldenki i jasne labki. Łąki i plaże też są dla nas na razie zamknięte przez Gacka. Tylko las.....który teraz jest błotnisty. Może na wiosne, albo w lecie. Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz.[/quote] To jadę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Witanko świtem bladym:loveu::loveu::loveu::loveu:. Jestem pierwsza:multi: Quote
Recommended Posts