Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']...... taaaaaa - i to pewnie tym różowym :diabloti:[/quote]
Aniołek różowy jest słodki :eviltong: zobacz jak cioteczkom się spodobał :evil_lol:
ja mam dwóch faworytów tam, ale jakoś jeden jest mało doceniony jeszcze :shake: a szkoda :roll: bo jest uroczy :p

Oj przecież nie możesz zaprzeczyć, że jestem jak aniołek :razz: nooooo? :p

:diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']:roll: jesteś, tylko nie wiadomo gdzie :eviltong:
pewnie znowu rozglądasz się za młódkami :roll:

:diabloti:[/quote]
Mówiłem, że są tutaj dwie królowe jeNdzowatości :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']:siara::siara::siara:

:evil_lol:[/quote]
:mad: widzę, że masz :mad: i to nie najlepsze ;)
teeee Chłopczyk uważaj sobie :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='credita']wiem ,ale u mnie jeszcze mały nie krzyczy mniam mniam to jeszcze troszkę posiedzę :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Już sobie wyobrażam jak to wygląda te "mniam, mniam" :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']to te królowe to niby ja i Jabcokowa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
no wiesz :obrazic: myslałam, że mnie nie bierzesz pod uwagę, bo ja owszem gwiazda jestem :multi:, ale żeby eeeeeeee no nieeeeeeeee :roll::roll:

Jestem słodkim aniołeczkiem [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif[/IMG][/quote]
...... taaaaaa - i to pewnie tym różowym :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widziałem - szaleją jak jakieś goopie :diabloti:

Z takimi niezaprzeczeniami to na PW :p.............:evil_lol:[/quote]
i bardzo dobrze robią :multi:

taaaaaaaa :roll: już lecę na to PW, żeby jak zwykle się nie dopchać taki tam tłok :p

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja se idę na spacerki:roll:..... nie chcem, ale muszem :roll:

:painting::hand:[/quote]
:p wygodny ten spacerek, co? tak odpowiednim momencie potrafisz się zwinąć :diabloti:

Miłego spacerkowania :loveu::multi:

Posted

[quote name='Iv_']Aniołek różowy jest słodki :eviltong: zobacz jak cioteczkom się spodobał :evil_lol:
ja mam dwóch faworytów tam, ale jakoś jeden jest mało doceniony jeszcze :shake: a szkoda :roll: bo jest uroczy :p

Oj przecież nie możesz zaprzeczyć, że jestem jak aniołek :razz: nooooo? :p

:diabloti:[/quote]
Widziałem - szaleją jak jakieś goopie :diabloti:

Z takimi niezaprzeczeniami to na PW :p.............:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:mad: widzę, że masz :mad: i to nie najlepsze ;)
teeee Chłopczyk uważaj sobie :cool3: :evil_lol:[/quote]
To ja se idę na spacerki:roll:..... nie chcem, ale muszem :roll:

:painting::hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Klasyczne wykręcanie kota......ogonem :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I jeszcze posądza mnie o znęcanie się nad zwierzętami:obrazic::obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]U nas szaro , buro i ponuro ...pada deszcz :angryy::angryy::angryy: jest ciapa , nogi bolą od iściania po tej mazi :angryy:

Witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=3][B][FONT=Arial]To jest mój osobisty protest na cenzorstwo Administracji[/FONT][/B][FONT=Arial][/FONT][/SIZE]
[FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana]Wczoraj na topiku[/FONT][FONT=Arial][SIZE=3] „[/SIZE][/FONT][U][COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f36/problem-z-multi-cytatem-szybka-odpowiedzia-123137/"][COLOR=#800080]Problem z multi cytatem i szybką odpowiedzią[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR][/U][COLOR=black][FONT=Verdana]” w dziale Administracji napisałem taki post (może nie dosłownie, bo nie skopiowałem sobie, ale sens i zwroty są prawdziwe):[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]„Ostatnio męczą mnie sny, że Admin do mnie pisze na PW, a ja mu odsyłam z adnotacją, że nie znoszę spamu........ eeeech[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Nieśmiało chciałbym przypomnieć, że minęło już ponad [B]trzy miesiące[/B] od postu Alicji i nic się nie zmieniło w temacie. I już nie chodzi mi o to by „ten na wysokościach” napisał do mnie, ale żeby ktokolwiek powiedział mi czy jest przewidziany multicytat dla wszystkich, czy tylko dla VIPów. Dla uzmysłowienia powagi problemu, zaznaczam że minęło [B]100 dni. [/B]Nie wiem jakich macie informatyków, ale taką usterkę, w takim czasie można usunąć..... no, chyba że się nie chce”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ciekawym jest na podstawie jakiego paragrafu Regulaminu moja wypowiedź została ocenzurowana? Czy byłem nazbyt grubiański? A może wulgarny[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana]? A może zbytnio dociekliwy? Przyjmę stwierdzenie, że VIPom się należy, bo płacą, a mi nie, bo jestem chytrus i żałuję tych 5 dyszek. Ale trudno mi się pogodzić z tym, że „pracujemy nad tym”.[/FONT]
[FONT=Verdana]A wystarczy tylko poinformować.......czy to tak wiele?[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]I jeszcze jedno. Tak przeglądając Regulamin w poszukiwaniu odpowiedniego paragrafu, takie coś znalazłem:[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]„Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. [B]Powoduje to nieczytelność tegoż wątku[/B] i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]A czy te „skaczące posty” nie przyczyniają się do nieczytelności wątków?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ponoć „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”.......ponoć.[/FONT][/COLOR][FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzusiu ...ja napisałam już od tego czasu przynajmniej 4 posty w tym temacie i w tym stylu ...niestety [SIZE=4]CENZURA[/SIZE] mi ich nie przepuściła :diabloti:

Ostatnio poradziłam komuś ...z przekąsem ...aby wykupił sobie abonament to będzie miał multicytat :diabloti:.....minęły 4 dni ....mój post się nie ukazał ... :mad:

C[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o do 5 dyszek ...jak je mam to wolę kupić karmę i dać bezpańskim psom aniżeli wspierać prywatną hodowlę :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzusiu ...ja napisałam już od tego czasu przynajmniej 4 posty w tym temacie i w tym stylu ...niestety [SIZE=4]CENZURA[/SIZE] mi ich nie przepuściła :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ostatnio poradziłam komuś ...z przekąsem ...aby wykupił sobie abonament to będzie miał multicytat :diabloti:.....minęły 4 dni ....mój post się nie ukazał ... :mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]C[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]o do 5 dyszek ...jak je mam to wolę kupić karmę i dać bezpańskim psom aniżeli wspierać prywatną hodowlę :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ależ Alu - dlatego napisałem to tu i w podpisie, bo to jest mój prywatny protest. Może na ten ocenzurowany post dostanę tutaj odpowiedż....kto wie. A co chodzi 5ciu dyszek, to wolę go w ramach bonusika dla bazarkowych dziewczyn przekazać ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ Alu - dlatego napisałem to tu i w podpisie, bo to jest mój prywatny protest. Może na ten ocenzurowany post dostanę tutaj odpowiedż....kto wie. A co chodzi 5ciu dyszek, to wolę go w ramach bonusika dla bazarkowych dziewczyn przekazać ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
haaaa ja już miałam jazdy z administracją na moim blogasie :evil_lol:...waszmość admin i jego połowica adminka wypowiadali się .... kurcze musiałabym poszukać czy tam są te ich posty na wsteczu :razz::razz:.... a było to za czasów tworzenia się konkurencyjnego foruma z psią kosteczką w godle :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]haaaa ja już miałam jazdy z administracją na moim blogasie :evil_lol:...waszmość admin i jego połowica adminka wypowiadali się .... kurcze musiałabym poszukać czy tam są te ich posty na wsteczu :razz::razz:.... a było to za czasów tworzenia się konkurencyjnego foruma z psią kosteczką w godle :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No wiesz - Ty to już jesteś Osobowością tego portalu, a ja szarym żuczkiem :diabloti:
Nie jest moim zamiarem wywoływać następnej burdy, tylko zachęcony tym, że jak mam pytanie to mogę tam pisać - napisałem. Efekt już jest znany. To pytam w inny sposób. Nikt chyba mi nie zarzuci, że jestem awanturnikiem czy pieniaczem.......tak mi się nieskromnie wydaje :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiesz - Ty to już jesteś Osobowością tego portalu, a ja szarym żuczkiem :diabloti:
Nie jest moim zamiarem wywoływać następnej burdy, tylko zachęcony tym, że jak mam pytanie to mogę tam pisać - napisałem. Efekt już jest znany. To pytam w inny sposób. Nikt chyba mi nie zarzuci, że jestem awanturnikiem czy pieniaczem.......tak mi się nieskromnie wydaje :roll:[/quote]

Jesteś awanturnikiem i pieniaczem:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Jesteś awanturnikiem i pieniaczem:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Myślałem, że w tym pokoiku są tylko dwie jeNdze.....i się pomyliłem :eviltong::evil_lol:

Posted

A Ala druga taka:diabloti:, odkąd się pozbyła drugiej części niku, to ciągle w pretensjach, porządku wam się zachciało:diabloti:. A wczytać się ze zrozumieniem w przeskakujące posty, to nie łaska:razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: