Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Królowa JeNdz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oooo matko a ja taka nieumalowana:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To w takim razie są dwie królowe jeNdzowatości w tym pokoiku :diabloti:

A Ty bez tego pudru już żyć nie możesz? :crazyeye:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No i się nie dowiedziałam, co to za wielki dzień :mad:[/quote]
I dlatego mam po nerach obrywać? :placz:
Przecież dzień się dopiero zaczął....i to do tego Dzień Babci :p

:eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']To w takim razie są dwie królowe jeNdzowatości w tym pokoiku :diabloti:

A Ty bez tego pudru już żyć nie możesz? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak dwie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad:

No to wszystko z troski o twoje serce:roll:

No nic muszę śmigać..........................paaaaaaaaaaaaa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:mdleje: no tak jak ja przyszłam, to wszyscy już sobie poszli :shake: :roll:

No cóż przywitam Was zaocznie :roll:

Cześć Dziewczynki i Chłopczyku :multi: :loveu: :multi: :loveu:

[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif[/IMG]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak dwie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to wszystko z troski o twoje serce:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic muszę śmigać..........................paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Palcem nie będę pokazywał, bo mi go odgryzie :diabloti:

Ooooo dzięki Ci :modla:

Ja też powoli się zbieram na spacerki .........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']To jest tzw czytanie po łebkach :mdleje::roflt:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Pfffffffffffffffffffff:obrazic:

Ide! Wrócę jak będziesz gotowy mnie przeprosić za te oszczerstwa[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:obrazic::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaaaa....i to wymyśliłaś przy wczorajszym piwku? :evil_lol:

Witankooo :multi:[/quote]
hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie to wymyslilam dzisiaj :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:mdleje: no tak jak ja przyszłam, to wszyscy już sobie poszli :shake: :roll:

No cóż przywitam Was zaocznie :roll:

Cześć Dziewczynki i Chłopczyku :multi: :loveu: :multi: :loveu:

[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif[/IMG][/quote]
Ja jeszcze jestem :razz:

Witanko Dziewczynko :multi::loveu:

Posted

[quote name='credita']no tak jak ja jestem to wszyscy się zwijają , no wiecie państwo :bigcry:[/quote]
Przecież wszyscy wiedzą, że koło 11tej idę na spacerki z piesami :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież wszyscy wiedzą, że koło 11tej idę na spacerki z piesami :p[/quote]
pfffffffyyyyyyyyyyyyy koło 11tej to pojęcie względne :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pfffffffffffffffffffff:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide! Wrócę jak będziesz gotowy mnie przeprosić za te oszczerstwa[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:obrazic::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Klasyczne wykręcanie kota......ogonem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja jeszcze jestem :razz:

Witanko Dziewczynko :multi::loveu:[/quote]
:roll: jesteś, tylko nie wiadomo gdzie :eviltong:
pewnie znowu rozglądasz się za młódkami :roll:

:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:multi:znowu wstalam wczesniej zeby........................

pojsc na miasto bo przeciez od pol roku szukam odpowiedniej sofy do pokoju :evil_lol:[/quote]
Aaaaaaa....i to wymyśliłaś przy wczorajszym piwku? :evil_lol:

Witankooo :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może być przed, albo po....a teraz jest o punkt 11ej :shake:[/quote]
wieeeesz 11.53 to też jest koło 11tej :p, jak i 10.55 np :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Mówiłem, że są tutaj dwie królowe jeNdzowatości :eviltong:[/quote]
to te królowe to niby ja i Jabcokowa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
no wiesz :obrazic: myslałam, że mnie nie bierzesz pod uwagę, bo ja owszem gwiazda jestem :multi:, ale żeby eeeeeeee no nieeeeeeeee :roll::roll:

Jestem słodkim aniołeczkiem [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Menrzuś']A którą nogą dzisiaj wstałaś? :razz::evil_lol:[/quote]
:hmmmm: nie pamiętam :roll: a co masz jakieś sugestie? :razz: :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']pfffffffyyyyyyyyyyyyy koło 11tej to pojęcie względne :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]
Może być przed, albo po....a teraz jest o punkt 11ej :shake: