Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No i się nie dowiedziałam, co to za wielki dzień :mad: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Królowa JeNdz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oooo matko a ja taka nieumalowana:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To w takim razie są dwie królowe jeNdzowatości w tym pokoiku :diabloti: A Ty bez tego pudru już żyć nie możesz? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No i się nie dowiedziałam, co to za wielki dzień :mad:[/quote] I dlatego mam po nerach obrywać? :placz: Przecież dzień się dopiero zaczął....i to do tego Dzień Babci :p :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ke?...........[/B][/COLOR][/FONT]:roll:[/quote] To jest tzw czytanie po łebkach :mdleje::roflt: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']To w takim razie są dwie królowe jeNdzowatości w tym pokoiku :diabloti: A Ty bez tego pudru już żyć nie możesz? :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak dwie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad: No to wszystko z troski o twoje serce:roll: No nic muszę śmigać..........................paaaaaaaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :multi:znowu wstalam wczesniej zeby........................ pojsc na miasto bo przeciez od pol roku szukam odpowiedniej sofy do pokoju :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :mdleje: no tak jak ja przyszłam, to wszyscy już sobie poszli :shake: :roll: No cóż przywitam Was zaocznie :roll: Cześć Dziewczynki i Chłopczyku :multi: :loveu: :multi: :loveu: [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak dwie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to wszystko z troski o twoje serce:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic muszę śmigać..........................paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Palcem nie będę pokazywał, bo mi go odgryzie :diabloti: Ooooo dzięki Ci :modla: Ja też powoli się zbieram na spacerki .........paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']To jest tzw czytanie po łebkach :mdleje::roflt:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Pfffffffffffffffffffff:obrazic: Ide! Wrócę jak będziesz gotowy mnie przeprosić za te oszczerstwa[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:obrazic::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no tak jak ja jestem to wszyscy się zwijają , no wiecie państwo :bigcry: Quote
e.v.a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaaaa....i to wymyśliłaś przy wczorajszym piwku? :evil_lol: Witankooo :multi:[/quote] hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie to wymyslilam dzisiaj :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iv_']:mdleje: no tak jak ja przyszłam, to wszyscy już sobie poszli :shake: :roll: No cóż przywitam Was zaocznie :roll: Cześć Dziewczynki i Chłopczyku :multi: :loveu: :multi: :loveu: [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif[/IMG][/quote] Ja jeszcze jestem :razz: Witanko Dziewczynko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='credita']no tak jak ja jestem to wszyscy się zwijają , no wiecie państwo :bigcry:[/quote] Przecież wszyscy wiedzą, że koło 11tej idę na spacerki z piesami :p Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Przecież wszyscy wiedzą, że koło 11tej idę na spacerki z piesami :p[/quote] pfffffffyyyyyyyyyyyyy koło 11tej to pojęcie względne :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pfffffffffffffffffffff:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ide! Wrócę jak będziesz gotowy mnie przeprosić za te oszczerstwa[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:obrazic::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Klasyczne wykręcanie kota......ogonem :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja jeszcze jestem :razz: Witanko Dziewczynko :multi::loveu:[/quote] :roll: jesteś, tylko nie wiadomo gdzie :eviltong: pewnie znowu rozglądasz się za młódkami :roll: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='evaxon']:multi:znowu wstalam wczesniej zeby........................ pojsc na miasto bo przeciez od pol roku szukam odpowiedniej sofy do pokoju :evil_lol:[/quote] Aaaaaaa....i to wymyśliłaś przy wczorajszym piwku? :evil_lol: Witankooo :multi: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no dobra Menrzuś wybaczam bo ja też o 11 idę małemu parówki odgrzać :lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='credita']no dobra Menrzuś wybaczam bo ja też o 11 idę małemu parówki odgrzać :lol:[/quote] Taaaaaaaa.....5 minut się skończyło? :placz: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Może być przed, albo po....a teraz jest o punkt 11ej :shake:[/quote] wieeeesz 11.53 to też jest koło 11tej :p, jak i 10.55 np :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
credita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wiem ,ale u mnie jeszcze mały nie krzyczy mniam mniam to jeszcze troszkę posiedzę :loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Mówiłem, że są tutaj dwie królowe jeNdzowatości :eviltong:[/quote] to te królowe to niby ja i Jabcokowa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no wiesz :obrazic: myslałam, że mnie nie bierzesz pod uwagę, bo ja owszem gwiazda jestem :multi:, ale żeby eeeeeeee no nieeeeeeeee :roll::roll: Jestem słodkim aniołeczkiem [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif[/IMG] Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']A którą nogą dzisiaj wstałaś? :razz::evil_lol:[/quote] :hmmmm: nie pamiętam :roll: a co masz jakieś sugestie? :razz: :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='evaxon']hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie to wymyslilam dzisiaj :evil_lol:[/quote] To chyba masz ciężką kackę odrzucającą od książek :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iv_']pfffffffyyyyyyyyyyyyy koło 11tej to pojęcie względne :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] Może być przed, albo po....a teraz jest o punkt 11ej :shake: Quote
Recommended Posts