apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jestem...na tej ekranowj......zanim cos napisze to sie zestarzeje....wpadne z pracy:placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Iv_']Czeeee :multi: wszystkim razem i każdemu z osobna :razz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Witankooooo :multi::loveu: ale muszę juz lecieć :roll: Quote
Iv_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Witankooooo :multi::loveu: ale muszę juz lecieć :roll:[/quote] to leć :roll: :roll: :roll: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']I jak widzę - dobrze Ci idzie :roflt:[/quote] cholernie dobrze :evil_lol: własnie skonczyłąm sprzątać w pokoju ...dawno tak nie lśnił :loveu::loveu::loveu: teraz pije kaff:razz: wczoraj pomalowałam paznokcie i byłam na miescie po lakier żeby je pomalowac.... wiec że tak powiem mam problem bo nie mam nic do roboty a to znaczy ze chyba jednak musze sie pouczyć :roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nareszcie komp który nie robi problemów:multi: Koffani.......tęsknię za WAMI:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakżena tasze życie od elektroniki jest uzależnione :shake: Witankooooo:multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Piłes cos?:icon_roc: Bo paluszki ci się platają i jakies dziwne wyrazy piszesz:evil_lol: a co do stwierdzenia to ZGADZAM SIĘ! I to mnie załamuje:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nareszcie komp który nie robi problemów:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koffani.......tęsknię za WAMI:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jakżena tasze życie od elektroniki jest uzależnione :shake: Witankooooo:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']cholernie dobrze :evil_lol: własnie skonczyłąm sprzątać w pokoju ...dawno tak nie lśnił :loveu::loveu::loveu: teraz pije kaff:razz: wczoraj pomalowałam paznokcie i byłam na miescie po lakier żeby je pomalowac.... wiec że tak powiem mam problem bo nie mam nic do roboty a to znaczy ze chyba jednak musze sie pouczyć :roll::roll::roll:[/quote] Biedactwo - Ty to masz pecha....nie mieć nic do roboty :crazyeye:....i to w taki dzień :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i czego żeś polazł nie na ten serwer co trzeba...po doopie kces:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']A dałbym głowę, że sprawdziłem tekst :crazyeye: Nie beksaj się :calus:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co? I łaził bys bez głowy:evil_lol: Ehhhh:shake: ja tak specjalnie co bys mnie pożałował:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] Piłes cos?:icon_roc: Bo paluszki ci się platają i jakies dziwne wyrazy piszesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a co do stwierdzenia to ZGADZAM SIĘ! I to mnie załamuje:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A dałbym głowę, że sprawdziłem tekst :crazyeye: Nie beksaj się :calus: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i czego żeś polazł nie na ten serwer co trzeba...po doopie kces:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A Ty to zawsze z przodu musisz biec.....tera ja :diabloti: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty to zawsze z przodu musisz biec.....tera ja [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co?:crazyeye: Ze mi się tu będziesz łokciami rozpychał:crazyeye: Nie ma! Marsz do tyłu:mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Biedactwo - Ty to masz pecha....nie mieć nic do roboty :crazyeye:....i to w taki dzień :shake: :evil_lol:[/quote] smiej sie smiej :shake: musiałam zrobić obiad i sie poparzyłam i teraz zaraz za godzine musze isc na piwo :shake: i niby kiedy ja mam sie uczyć? Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']smiej sie smiej :shake: musiałam zrobić obiad i sie poparzyłam i teraz zaraz za godzine musze isc na piwo :shake: i niby kiedy ja mam sie uczyć?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak wrócisz?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poparzyłaś[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye: To cożesz ty robiłaś:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak wrócisz?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poparzyłaś[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye: To cożesz ty robiłaś:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak wroce to pewnie bede usiłowała trafic w odpowiednia literke na kompecku :evil_lol: eee smażyłam kuroka z sosem grzybowym i makaronem :cool1: deser tez zrobiłam :lol: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo i co z tego? To on se kupi piwo a ty soczek:roll::diabloti: Eeeeeeeee no to co straszysz ze się poparzyłaś.......taka pierdoła a tyle chałasu:roll::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] eee nie tak to ja nie lubie:roll::roll: :evil_lol: bo chciałam wzbudzić litość :evil_lol::roll: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']jak wroce to pewnie bede usiłowała trafic w odpowiednia literke na kompecku :evil_lol: eee smażyłam kuroka z sosem grzybowym i makaronem :cool1: deser tez zrobiłam :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To kup se soczek a nie piwo.......:roll: No i? Przeca są łopatki.......nie trzeba rękami:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To kup se soczek a nie piwo.......:roll: No i? Przeca są łopatki.......nie trzeba rękami:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] kiedy ja juz sie umowilam na piwo a nie na soczek:roll: yyy no wiem ale... kurczaczek byl gotowany wiec jak go wrzuciłam na gorący olej żeby skórka się opiekła mnie popryskało ciutke :roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']kiedy ja juz sie umowilam na piwo a nie na soczek:roll: yyy no wiem ale... kurczaczek byl gotowany wiec jak go wrzuciłam na gorący olej żeby skórka się opiekła mnie popryskało ciutke :roll::roll::roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo i co z tego? To on se kupi piwo a ty soczek:roll::diabloti: Eeeeeeeee no to co straszysz ze się poparzyłaś.......taka pierdoła a tyle chałasu:roll::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co?:crazyeye: Ze mi się tu będziesz łokciami rozpychał:crazyeye: Nie ma![/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Marsz do tyłu:mad::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Pppppppppffffffffffffffffffffffffff :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']eee nie tak to ja nie lubie:roll::roll: :evil_lol: bo chciałam wzbudzić litość :evil_lol::roll:[/quote] Wzruszyłaś mnie.....do łez :placz::placz: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Pppppppppffffffffffffffffffffffffff :eviltong: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Opfyfałeś mi monitor:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Opfyfałeś mi monitor:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jest okazja go umyć :evil_lol: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Jest okazja go umyć :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Racja! To łap za szmate i pucuj:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts