Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No taaaaak.......

W podpisie za to nie może być ruchomych :eviltong:[/quote]
pijesz do mojego podpisu? :mad: :roll:

Posted

[quote name='Bila']W dłoni:evil_lol:

Zobaczcie, co znalazłam, to miał być mój avatar, ale pono na Dogo takich nie można:placz:. Bila i Bilbo

[IMG]http://aktelak.strony.pl/fotki/globe_tiny.gif[/IMG][/quote]
A dlaczego nie można? Spełnia wszystkie narzucone kryteria.

Posted

[quote name='Menrzuś']Oczywiście, że tak. Takie jest moje zdanie - możesz w razie czego (mówię o zazdrosnej modce :evil_lol:) powołać się na mnie :p[/quote]

Nie mogę:placz::placz::placz:. Za duży

Posted

[quote name='Bila']To mogę mieć taki avatar?[/quote]
Oczywiście, że tak. Takie jest moje zdanie - możesz w razie czego (mówię o zazdrosnej modce :evil_lol:) powołać się na mnie :p

Posted

[quote name='apple']...................................................:roll:................................
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aha:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Czeeeeee Japko :multi: :loveu:

Posted

...................................................:roll:................................
[quote name='Menrzuś']:mdleje:......... no nad awatarkiem :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aha:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']...................................................:roll:................................
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aha:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jabłuszkooooooo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

A co Ty robisz na dogo o tej porze? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie myślałem, że takie cUś może być takie "ciężkie".....no cóż - nikt nie jest nieomylny :roll:[/quote]

No wiesz, w końcu to avatar hipka:roll:
:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie myślałem, że takie cUś może być takie "ciężkie".....no cóż - nikt nie jest nieomylny :roll:[/quote]
jak takie wirujące to musi być ciężkie :eviltong:

no każdy każdy ale nie.......... :cool1: :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeeeeee! A co ty tam dziergasz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

Ach, mówię Ci jakie mam ciężkie zadanie :roll::mdleje:
Bila i Menrzuś zamówili u mnie czapkę czerwoną(Bila) i szalik różowy(Menrzuś) do zrobienia na drutach na bazarek dla boksiów :multi:
Problem w tym, że ja nie umię robić na drutach :oops:, ale dla nich postanowiłam się nauczyć i im dzieła wydziergać jakieś takie eeeeeee do noszenia :razz:, żeby wspomóc bokserki :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Niekoniecznie....dużo zależy w jakim programie to cUś jest zrobione

no ale to każdy wie, ale nie........ :cool1::diabloti:[/quote]
nawet nie śmiałabym z Tobą dyskutować :p jestem dyletantką w takich tematach :niewiem: :shake: :roll:

Posted

[quote name='Iv_']Czeeeeee Japko :multi: :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeeeee! A co ty tam dziergasz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Bila Japcokowa po nocy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Hejka:multi::multi::loveu::loveu:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano....zrobiłam wam niespodziewnke:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]Jabłuszkooooooo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

A co Ty robisz na dogo o tej porze? :crazyeye:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kontroluje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zbiornik na który jeździmy to zamarzający zbiornik sztuczny powstały w wyniku zalań terenów podczas budowy elektrowni , przy czym on nie jest zasilany wodą ze zbiornika chłodzącego turbiny :p
Zważcie też że u nas cały czas jest zima :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]W innych zbiornikach gdzie woda jest przepływająca pokrywa lodowa jest cieniutka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a w tzw morzu rybnickim jest woda ciepła i tam sobie buszują ptaszki :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja umiem tylko szaliki:roll:....pomóc ci?:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Och jaka Ty kofffana jesteś :multi: :loveu:
Ale może nastepnym razem skorzystam :loveu:, bo teraz to jest moje samodzielne wyzwanie, któremu muszę sama sprostać :roll: żeby się sprawdzić ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Zbiornik na który jeździmy to zamarzający zbiornik sztuczny powstały w wyniku zalań terenów podczas budowy elektrowni , przy czym on nie jest zasilany wodą ze zbiornika chłodzącego turbiny :p[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Zważcie też że u nas cały czas jest zima :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=red][B]W innych zbiornikach gdzie woda jest przepływająca pokrywa lodowa jest cieniutka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]a w tzw morzu rybnickim jest woda ciepła i tam sobie buszują ptaszki :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Przekonałaś mnie...... :modla: