Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Nu, strasznie:shake:[/quote] Zaraz tam strasznie......widać potrzebę klikania z Ynteligentną osobą mają :diabloti: Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Ptasiorki się rozptasiorzyły jak nigdy:evil_lol:[/quote] Nu, strasznie:shake: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [SIZE=4]Idę z piesami na spacerki [SIZE=2]...... bo muszę już [/SIZE]:hand:[/SIZE] Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Idę z piesami na spacerki [SIZE=2]...... bo muszę już [/SIZE]:hand:[/SIZE][/quote] za wcześnie idziesz :mad: albo ja za późno przyszłam :hmmmm: :roll: w każdym bądź razie miłych spacerków :loveu: i foty rób :cool1: :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Idę z piesami na spacerki [SIZE=2]...... bo muszę już [/SIZE]:hand:[/SIZE][/quote] Ty musisz, czy ONE muszą? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A ja idę Cioteczki na bazarek! Polować na okazje! P.S. A nie chce która jeansów rozsm. 36? Bo kupiłam na bazarku, ale doopa za duża :diabloti: Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No baaaaaaaaaa... Ona wchodzi i robi: taaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaam :evil_lol: Całe dogo ją słyszy![/quote] Nu jak łupnie to i ja ją słyszę:diabloti: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='AgaiTheta']Buziam cieplutko :* ście napisali :placz: nie dam rady poczytać wszystkiego[/quote] czytaj po łebkach :cool3: ;) Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A ja idę Cioteczki na bazarek! Polować na okazje! P.S. A nie chce która jeansów rozsm. 36? Bo kupiłam na bazarku, ale doopa za duża :diabloti:[/quote] 36 :crazyeye: ło matkooooooo to chyba tylko 3/4 mnie by w nie weszło :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Buziam cieplutko :* ście napisali :placz: nie dam rady poczytać wszystkiego Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']36 :crazyeye: ło matkooooooo to chyba tylko 3/4 mnie by w nie weszło :evil_lol:[/quote] Ja się zastanawiałam, czy nie odciąć po parę centymetrów z doopy :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja się zastanawiałam, czy nie odciąć po parę centymetrów z doopy :evil_lol:[/quote] wiesz :cool1: ja ostatnimi czasy zmieniłam rozmiar garderoby o 5 numerów w dół, ale mimo wszystko w taki rozmiar jeszcze długo sie nie zmieszczę :cool3: a takie cięcie to ojjjjjjjj bolesne będzie :shake: proponuję jednak.........kupić większy rozmiar :diabloti: chyba, że wstawisz ewentualnie jakieś gustowne kliniki po bokach :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Iza pokaż te jeansy, 36 powinny być oki dla mnie. Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='AgaiTheta']Iza pokaż te jeansy, 36 powinny być oki dla mnie.[/quote] Spodnie nr 4 - jeans ze stretchem, ładnie się układają. Założone chyba ze 2 razy... krok-nogawka: 81cm pas: 2x36 wysokość w pasie: przód: 18cm tył: 26,5cm [B]Kup teraz - 15zł[/B] [IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/spodnie/DSC03395.jpg[/IMG] [IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/spodnie/DSC03396.jpg[/IMG] Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']wiesz :cool1: ja ostatnimi czasy zmieniłam rozmiar garderoby o 5 numerów w dół, ale mimo wszystko w taki rozmiar jeszcze długo sie nie zmieszczę :cool3: a takie cięcie to ojjjjjjjj bolesne będzie :shake: proponuję jednak.........kupić większy rozmiar :diabloti: chyba, że wstawisz ewentualnie jakieś gustowne kliniki po bokach :cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Taaaaaaaaaa... Kliniki... Z koronki :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaa... Kliniki... Z koronki :evil_lol:[/quote] uuuuuuuu:diabloti: o sexownie by było mmmmmmmmmm :p :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie no.....bazar mi z wątku zrobiły :crazyeye:....................:placz: [quote]Iza pokaż te jeansy, 36 powinny być oki dla mnie.[/quote] zaraz będzie nr buta, wielkość miseczki...... [SIZE=5]Nie rozbierać mi się tutaj :evil_lol:[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ty musisz, czy ONE muszą? :evil_lol:[/quote] Zawsze milej w naturze :razz: [quote]czytaj po łebkach :cool3: ;-) [/quote] Ja Ci dam po łebkach :watpliwy: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='AgaiTheta']Buziam cieplutko :* ście napisali :placz: nie dam rady poczytać wszystkiego[/quote] Cmokam jeszcz cieplej :multi::loveu: Posty Iv czytaj po łebkach - szybciej będzie :diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja się zastanawiałam, czy nie odciąć po parę centymetrów z doopy :evil_lol:[/quote] Poczekaj trochę - to tylko od siedzenia poopa Ci się rozplaszczyła:diabloti: W domu będzie już OK ;) Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaa... Kliniki... Z koronki :evil_lol:[/quote] .... może być na sznureczki :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie no.....bazar mi z wątku zrobiły :crazyeye:....................:placz: zaraz będzie nr buta, wielkość miseczki...... [SIZE=5]Nie rozbierać mi się tutaj :evil_lol:[/SIZE][/quote] Ale kto się rozbiera? :crazyeye: My? :crazyeye: Nieeeeeeeeeee ;) Menrzusiu! A czy da radę wkleić zdjęcie do pw???? Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś'] Ja Ci dam po łebkach :watpliwy:[/quote] oj wiesz nooooo eeeeeeeeee :roll: nie mamrol tak pod nosem :eviltong: a co mi ....dasz? :razz: :diabloti: [quote name='Menrzuś'] Posty Iv czytaj po łebkach - szybciej będzie :diabloti::diabloti:[/quote] ale jesteś jeNdzol :obrazic: :eviltong: :mad: :siara: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Poczekaj trochę - to tylko od siedzenia poopa Ci się rozplaszczyła:diabloti: W domu będzie już OK ;)[/quote] No wiesz? Pf! Ona fcale nie jest płaska! Wręcz przeciwnie- za bardzo wystaje :placz: Quote
Recommended Posts