Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Idę z piesami na spacerki [SIZE=2]...... bo muszę już [/SIZE]:hand:[/SIZE][/quote]
za wcześnie idziesz :mad: albo ja za późno przyszłam :hmmmm: :roll:
w każdym bądź razie miłych spacerków :loveu: i foty rób :cool1: :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No baaaaaaaaaa... Ona wchodzi i robi: taaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaam :evil_lol: Całe dogo ją słyszy![/quote]
Nu jak łupnie to i ja ją słyszę:diabloti:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Buziam cieplutko :*

ście napisali :placz: nie dam rady poczytać wszystkiego[/quote]
czytaj po łebkach :cool3: ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja idę Cioteczki na bazarek! Polować na okazje!

P.S. A nie chce która jeansów rozsm. 36? Bo kupiłam na bazarku, ale doopa za duża :diabloti:[/quote]
36 :crazyeye: ło matkooooooo to chyba tylko 3/4 mnie by w nie weszło :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja się zastanawiałam, czy nie odciąć po parę centymetrów z doopy :evil_lol:[/quote]

wiesz :cool1: ja ostatnimi czasy zmieniłam rozmiar garderoby o 5 numerów w dół, ale mimo wszystko w taki rozmiar jeszcze długo sie nie zmieszczę :cool3:
a takie cięcie to ojjjjjjjj bolesne będzie :shake: proponuję jednak.........kupić większy rozmiar :diabloti: chyba, że wstawisz ewentualnie jakieś gustowne kliniki po bokach :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Iza pokaż te jeansy, 36 powinny być oki dla mnie.[/quote]

Spodnie nr 4 - jeans ze stretchem, ładnie się układają. Założone chyba ze 2 razy...

krok-nogawka: 81cm
pas: 2x36
wysokość w pasie:
przód: 18cm
tył: 26,5cm

[B]Kup teraz - 15zł[/B]

[IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/spodnie/DSC03395.jpg[/IMG]
[IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/spodnie/DSC03396.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Iv_']wiesz :cool1: ja ostatnimi czasy zmieniłam rozmiar garderoby o 5 numerów w dół, ale mimo wszystko w taki rozmiar jeszcze długo sie nie zmieszczę :cool3:
a takie cięcie to ojjjjjjjj bolesne będzie :shake: proponuję jednak.........kupić większy rozmiar :diabloti: chyba, że wstawisz ewentualnie jakieś gustowne kliniki po bokach :cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Taaaaaaaaaa... Kliniki... Z koronki :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaa... Kliniki... Z koronki :evil_lol:[/quote]
uuuuuuuu:diabloti: o sexownie by było mmmmmmmmmm :p :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nie no.....bazar mi z wątku zrobiły :crazyeye:....................:placz:

[quote]Iza pokaż te jeansy, 36 powinny być oki dla mnie.[/quote]

zaraz będzie nr buta, wielkość miseczki...... [SIZE=5]Nie rozbierać mi się tutaj :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ty musisz, czy ONE muszą? :evil_lol:[/quote]
Zawsze milej w naturze :razz:
[quote]czytaj po łebkach :cool3: ;-) [/quote]
Ja Ci dam po łebkach :watpliwy:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Buziam cieplutko :*

ście napisali :placz: nie dam rady poczytać wszystkiego[/quote]
Cmokam jeszcz cieplej :multi::loveu:

Posty Iv czytaj po łebkach - szybciej będzie :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja się zastanawiałam, czy nie odciąć po parę centymetrów z doopy :evil_lol:[/quote]
Poczekaj trochę - to tylko od siedzenia poopa Ci się rozplaszczyła:diabloti: W domu będzie już OK ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie no.....bazar mi z wątku zrobiły :crazyeye:....................:placz:

zaraz będzie nr buta, wielkość miseczki...... [SIZE=5]Nie rozbierać mi się tutaj :evil_lol:[/SIZE][/quote]

Ale kto się rozbiera? :crazyeye: My? :crazyeye: Nieeeeeeeeeee ;)

Menrzusiu! A czy da radę wkleić zdjęcie do pw????

Posted

[quote name='Menrzuś']
Ja Ci dam po łebkach :watpliwy:[/quote]

oj wiesz nooooo eeeeeeeeee :roll:
nie mamrol tak pod nosem :eviltong:
a co mi ....dasz? :razz: :diabloti:

[quote name='Menrzuś']
Posty Iv czytaj po łebkach - szybciej będzie :diabloti::diabloti:[/quote]

ale jesteś jeNdzol :obrazic: :eviltong: :mad:

:siara:

Posted

[quote name='Menrzuś']Poczekaj trochę - to tylko od siedzenia poopa Ci się rozplaszczyła:diabloti: W domu będzie już OK ;)[/quote]

No wiesz? Pf! Ona fcale nie jest płaska! Wręcz przeciwnie- za bardzo wystaje :placz: