Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano jestem! Cieszysz się prawda?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja też sie cieszę ze cię widzę:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale niestety muszę się już zbierać......spóźniliście się....wstydźcie się:cool1::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to leceeee - paaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Leeeeećććććć....paaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaaaaa... Chyba zepsutą stronę! :evil_lol:[/quote] No co Ty.....nasze Jabłuszko nie jest zgnite z żadnej strony :shake: :diabloti: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaaaaa... Chyba zepsutą stronę! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie...ja po prostu lece na promocje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ale z Ciebie perwers :diabloti::diabloti: poszczekam :siara::siara:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No kazdy ma jakieś zbĄczenie prawda?:razz::diabloti: Szczekaj szczekaj:cool1: Co tak mi tu rozdmuchujesz jakies paprochy:roll: Bosszszzz ale mnie zagadujecie.....musze isc!!!! :roll: Paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 net jak net ,ale strony na dogo się kikrają i nie potrafię nadążyć jakieś rozbiegane to wszystko dziś :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']No co Ty.....nasze Jabłuszko nie jest zgnite z żadnej strony :shake: :diabloti:[/quote] Nieeeeeeeeeeeeeeeeee... Fcale........... :evil_lol: Quote
credita Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no wszędzie dobrze ale u Menrzusia najlepiej :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']:roll: nigdzie nie pójdę, nie wyganiaj mnie :placz: po innych serwerach nie chodze i już :obrazic: ;)[/quote] Ale ja ciem nie wyganiam :shake: Tylko pędzisz jak Struś Pędziwiatr... :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cze Ciotka! Ja też takie oczy zrobiłam :crazyeye:[/quote] :cool1: cwaniura zaskoczyła nas :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie...ja po prostu lece na promocje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No kazdy ma jakieś zbĄczenie prawda?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Szczekaj szczekaj:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co tak mi tu rozdmuchujesz jakies paprochy:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszszzz ale mnie zagadujecie.....musze isc!!!! :roll: Paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jabłuszko w promocji :roflt: O zbĄczeniach to proszę na PW :p A śmigaj ..... paaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='credita']net jak net ,ale strony na dogo się kikrają i nie potrafię nadążyć jakieś rozbiegane to wszystko dziś :ghost_2::ghost_2::ghost_2:[/quote] ale za to odrazu ciśnienie skacze, żeby to wszystko ogarnąć - lepsze to niz kawa :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ić na iiny serwer bo lecisz z przodu!!![/quote] :roll: nigdzie nie pójdę, nie wyganiaj mnie :placz: po innych serwerach nie chodze i już :obrazic: ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Boshe, :mdleje: :mdleje: :mdleje: Zostawiłam wąteczek przeczytany, a tu już tyle nagadane :mdleje: :mdleje: Jabkowa dostała necik i Gwiazdorzy:loveu:[/quote] Standardzik! :roll: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeeeeeeeeeee... Fcale........... :evil_lol:[/quote] Czuję jakiś podtekst :diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='credita']no wszędzie dobrze ale u Menrzusia najlepiej :evil_lol:[/quote] Z takimi wypowiedziami to proszę na PW :cool1: :diabloti: Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Boshe, :mdleje: :mdleje: :mdleje: Zostawiłam wąteczek przeczytany, a tu już tyle nagadane :mdleje: :mdleje: Jabkowa dostała necik i Gwiazdorzy:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']:cool1: cwaniura zaskoczyła nas :diabloti:[/quote] To było tzw "gwiazdorskie wejście" :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Czuję jakiś podtekst :diabloti::diabloti:[/quote] nie wiem czy coś czuję [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-434.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Boshe, :mdleje: :mdleje: :mdleje: Zostawiłam wąteczek przeczytany, a tu już tyle nagadane :mdleje: :mdleje: Jabkowa dostała necik i Gwiazdorzy:loveu:[/quote] Ptasiorki się rozptasiorzyły jak nigdy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']nie wiem czy coś czuję [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-434.gif[/IMG][/quote] zakatarzyłas się? :glaszcze: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale ja ciem nie wyganiam :shake: Tylko pędzisz jak Struś Pędziwiatr... :evil_lol:[/quote] :niewiem: to co ja zrobię jak Dogo chodzi w innym czasie jak czas realny nasz :roll: a tak w ogole to ja taka bardziej energiczna jestem :evil_lol: im robię się starsza tym więcej energii mam :cool1: i nie wiedzieć czemu tak :roll: bo zazwyczaj ponoć z wiekiem się powolnieje :roll: Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']zakatarzyłas się? :glaszcze:[/quote] no soś Ty :crazyeye: nie mam żadnego katara :shake: przynajmniej na razie:roll: Tylko nie czuję tu żadnych podtekstów :eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']no soś Ty :crazyeye: nie mam żadnego katara :shake: przynajmniej na razie:roll: Tylko nie czuję tu żadnych podtekstów :eviltong: :evil_lol:[/quote] No to musi być u Ciebie bardzo pachnąco, że tak nic nie wyczuwasz :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Myślisz?:roll:[/quote] No baaaaaaaaaa... Ona wchodzi i robi: taaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaam :evil_lol: Całe dogo ją słyszy! Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Standardzik! :roll:[/quote] Myślisz?:roll: Quote
Recommended Posts