Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano jestem! Cieszysz się prawda?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja też sie cieszę ze cię widzę:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale niestety muszę się już zbierać......spóźniliście się....wstydźcie się:cool1::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to leceeee - paaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Leeeeećććććć....paaaaaaaaaaaaaaa :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaaaaa... Chyba zepsutą stronę! :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie...ja po prostu lece na promocje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Ale z Ciebie perwers :diabloti::diabloti:

poszczekam

:siara::siara:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No kazdy ma jakieś zbĄczenie prawda?:razz::diabloti:

Szczekaj szczekaj:cool1:

Co tak mi tu rozdmuchujesz jakies paprochy:roll:

Bosszszzz ale mnie zagadujecie.....musze isc!!!! :roll: Paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:roll: nigdzie nie pójdę, nie wyganiaj mnie :placz:
po innych serwerach nie chodze i już :obrazic: ;)[/quote]

Ale ja ciem nie wyganiam :shake: Tylko pędzisz jak Struś Pędziwiatr... :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze Ciotka! Ja też takie oczy zrobiłam :crazyeye:[/quote]
:cool1: cwaniura zaskoczyła nas :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie...ja po prostu lece na promocje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No kazdy ma jakieś zbĄczenie prawda?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Szczekaj szczekaj:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co tak mi tu rozdmuchujesz jakies paprochy:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosszszzz ale mnie zagadujecie.....musze isc!!!! :roll: Paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jabłuszko w promocji :roflt:

O zbĄczeniach to proszę na PW :p

A śmigaj ..... paaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='credita']net jak net ,ale strony na dogo się kikrają i nie potrafię nadążyć jakieś rozbiegane to wszystko dziś :ghost_2::ghost_2::ghost_2:[/quote]
ale za to odrazu ciśnienie skacze, żeby to wszystko ogarnąć - lepsze to niz kawa :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ić na iiny serwer bo lecisz z przodu!!![/quote]
:roll: nigdzie nie pójdę, nie wyganiaj mnie :placz:
po innych serwerach nie chodze i już :obrazic: ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Czuję jakiś podtekst :diabloti::diabloti:[/quote]
nie wiem czy coś czuję [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-434.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Selket']Boshe, :mdleje: :mdleje: :mdleje: Zostawiłam wąteczek przeczytany, a tu już tyle nagadane :mdleje: :mdleje: Jabkowa dostała necik i Gwiazdorzy:loveu:[/quote]
Ptasiorki się rozptasiorzyły jak nigdy:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale ja ciem nie wyganiam :shake: Tylko pędzisz jak Struś Pędziwiatr... :evil_lol:[/quote]
:niewiem: to co ja zrobię jak Dogo chodzi w innym czasie jak czas realny nasz :roll:
a tak w ogole to ja taka bardziej energiczna jestem :evil_lol: im robię się starsza tym więcej energii mam :cool1: i nie wiedzieć czemu tak :roll: bo zazwyczaj ponoć z wiekiem się powolnieje :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']zakatarzyłas się? :glaszcze:[/quote]
no soś Ty :crazyeye: nie mam żadnego katara :shake: przynajmniej na razie:roll:

Tylko nie czuję tu żadnych podtekstów :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']no soś Ty :crazyeye: nie mam żadnego katara :shake: przynajmniej na razie:roll:

Tylko nie czuję tu żadnych podtekstów :eviltong: :evil_lol:[/quote]
No to musi być u Ciebie bardzo pachnąco, że tak nic nie wyczuwasz :razz: