Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']tylko Twoja nadinterpretacja :eviltong:[/quote] nieprawda :roll: wiem co mówię :eviltong: Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :hmmmm: ciotki Bili nie ma i nie ma :niewiem: to ja też idę spać :cool1: Dobranoc :multi: :loveu: Quote
Bila Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ale dziś jestem pierwsza:multi::cool3:, nawet gwiazda Jabłuszkowa mnie nie wyprzedziła (no żeby JAbłko od nas odciąć, TZ powinien łomot dostać:mad:). Więc witanko wszystkim:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Bila']Ale dziś jestem pierwsza:multi::cool3:, nawet gwiazda Jabłuszkowa mnie nie wyprzedziła (no żeby JAbłko od nas odciąć, TZ powinien łomot dostać:mad:). Więc witanko wszystkim:multi::loveu:[/quote] Dzieńdoberek :multi::loveu: Ale jednak to biedny TZ - nie wiedział biedak co czyni i na co się porywa :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Cześć Wujaszku :loveu: Dawno zdjęć tu nie widziałam... :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Wujaszku :loveu: Dawno zdjęć tu nie widziałam... :cool3:[/quote] Ale moNdralińska :lol: sama po roku wstawiła kilka fotek :eviltong: ....ale wstawię dzisiaj ;) Czeeeeee Izuuuuuuś :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale moNdralińska :lol: sama po roku wstawiła kilka fotek :eviltong: ....ale wstawię dzisiaj ;) Czeeeeee Izuuuuuuś :multi::loveu:[/quote] Po jakim roku??? :crazyeye: Chyba w nowym roku :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Po jakim roku??? :crazyeye: Chyba w nowym roku :evil_lol:[/quote] jak zwał tak zwał - na jedno wychodzi :evil_lol: Aleś Ty dzisiaj wyrywna.....usiądź na chwilę bo Ciebie nie dogonię Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :crazyeye:....razem lecimy 7 minut przed czasem :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']jak zwał tak zwał - na jedno wychodzi :evil_lol: Aleś Ty dzisiaj wyrywna.....usiądź na chwilę bo Ciebie nie dogonię[/quote] Ten zegar na dogo jest do doopy :angryy: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ten zegar na dogo jest do doopy :angryy:[/quote] Nie zegar jest do doopy, tylko ten co go ustawia........fachowiec od siedmiu boleści :turn-l::turn-l: Quote
Iv_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ten zegar na dogo jest do doopy :angryy:[/quote] :roll: [SIZE=1]zegar nie jest do doopy, tylko papier toaletowy[/SIZE] :diabloti: Cześć Cioteczki :loveu: :loveu: i Wujaszku :loveu: Quote
Iv_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Bila']Ale dziś jestem pierwsza:multi::cool3:, nawet gwiazda Jabłuszkowa mnie nie wyprzedziła (no żeby JAbłko od nas odciąć, TZ powinien łomot dostać:mad:). Więc witanko wszystkim:multi::loveu:[/quote] :hmmmm: czy ostatni są pierwszymi, czy pierwsi ostatnimi? ot i pytanie :diabloti: ale to szczegół :cool1: ja sobie po prostu dywaguję z rana :evil_lol: :evil_lol: przy śniadanku :roll: Quote
Iv_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=1]w Tobie jest kompletny brak tolerancji....jak zegar jest do doopy, to widać jest do doopy :diabloti:[/SIZE] Witankoooooo :multi::loveu:[/quote] :roll: [SIZE=1]od rana mnie już szkalujesz :crazyeye: ja i brak tolerancji - no wiesz pfyyyyyyyyy[/SIZE] :roll: ale skoro tak twierdzisz, że jest zegar do doopy to.............wszystkiego najlepszego jak będziesz z niego korzystał :diabloti: :diabloti: :diabloti: buahahaaaaaaaaaaa [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] Quote
Iv_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A ustawiający zegar może być do doopy??? :PROXY5:[/quote] :hmmmm: wiesz Izula, dzisiejeszy świat jest tak zepsuty, zdeprawowany i niemoralny, że może i być ten ktoś do doopy :roll: wszystko jest teraz możliwe :niewiem: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie zegar jest do doopy, tylko ten co go ustawia........fachowiec od siedmiu boleści :turn-l::turn-l:[/quote] Z niego taki fachowiec, jak z koziej doopy trąba! Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iv_']:roll: [SIZE=1]zegar nie jest do doopy, tylko papier toaletowy[/SIZE] :diabloti: Cześć Cioteczki :loveu: :loveu: i Wujaszku :loveu:[/quote] [SIZE=1]w Tobie jest kompletny brak tolerancji....jak zegar jest do doopy, to widać jest do doopy :diabloti:[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] Witankoooooo :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']I znowu nadinterpretacja - to nie były moje słowa, te co cytujesz :eviltong::evil_lol:[/quote] :turn-l:to Ty nadinterpretujesz moją interpretację :eviltong: więcej samodzielności panie Rodzynek :mad::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iv_']:roll: [SIZE=1]zegar nie jest do doopy, tylko papier toaletowy[/SIZE] :diabloti: Cześć Cioteczki :loveu: :loveu: i Wujaszku :loveu:[/quote] A ustawiający zegar może być do doopy??? :PROXY5: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Z niego taki fachowiec, jak z koziej doopy trąba![/quote] A co Ci się dzisiaj tak wszystko z tyłem kojarzy? :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A ustawiający zegar może być do doopy??? :PROXY5:[/quote] To byłoby zbĄczenie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iv_']:roll: [SIZE=1]od rana mnie już szkalujesz :crazyeye: ja i brak tolerancji - no wiesz pfyyyyyyyyy[/SIZE] :roll: ale skoro tak twierdzisz, że jest zegar do doopy to.............wszystkiego najlepszego jak będziesz z niego korzystał :diabloti: :diabloti: :diabloti: buahahaaaaaaaaaaa [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote] I znowu nadinterpretacja - to nie były moje słowa, te co cytujesz :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']To byłoby zbĄczenie :diabloti:[/quote] eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Od razu zbĄczenie... :ylsuper: Quote
Iv_ Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Eeeeech ta kobieca logika :p[/quote] :multi::multi: uwielbiasz ją prawda? :razz: :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Od razu zbĄczenie... :ylsuper:[/quote] U fryzjera byłaś? :razz::lol: Quote
Recommended Posts