Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Następny POdPUSZCZACZ:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zjadłaś litere:roll:.....nie było sniadania?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem że zazdraszczasz......ale nie musisz być kąśliwa:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jest kąśliwa, bo bez śniadania biedactwo :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee.....ale cieszę się ostatnimi chwilami wolności:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A u mnie wszysto się topi.....gdzie ten mróz? :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Następny POdPUSZCZACZ:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zjadłaś litere:roll:.....nie było sniadania?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem że zazdraszczasz......ale nie musisz być kąśliwa:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ach! Me serce! :evil_lol: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Jest kąśliwa, bo bez śniadania biedactwo :evil_lol:[/quote] A właśnie, że śniadanie już zjadłam! :eviltong: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Jest kąśliwa, bo bez śniadania biedactwo :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]A u mnie wszysto się topi.....gdzie ten mróz? :shake:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ach! Me serce! :evil_lol: :loveu:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ales się wytłumaczyła..ho ho:cool1::roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ach! Me serce! :evil_lol: :loveu:[/quote] Co......arytmia? :crazyeye:........:lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Co......arytmia? :crazyeye:........:lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Herzklekoty ma :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No chyba:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]U nas:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Już deszcz pada :shake: Słyszałem, że mrozu nie lubisz, to co się cieszysz? :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Herzklekoty ma :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Starość nie radość! :roll::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A właśnie, że śniadanie już zjadłam! :eviltong:[/quote] I co się chwalisz......ja muszę sobie dopiero kupić :roll: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Herzklekoty ma :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To z tego przejedzenia pewnie :shake: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']To z tego przejedzenia pewnie :shake: :evil_lol:[/quote] Taaaaaaaaaaaaaaaaa :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaa :eviltong:[/quote] Wiedziałem :evil_lol:....tak, tak - na zimę trochę tłuszczyku się przyda ;) Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Już deszcz pada :shake: Słyszałem, że mrozu nie lubisz, to co się cieszysz? :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale mały mrozik jak jest to ok...do tego czysty snieżek...faaajnie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Starość nie radość! :roll::eviltong:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Balkonik?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]I co się chwalisz......ja muszę sobie dopiero kupić :roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alfa za kare założyła kłódkę na lodówkę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Ja już po sniadanku....zjadałam śledzika w śmietanie i popiłam kawą z mlekiem od Izy...........obstawiajcie jaki bedzie efekt:razz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale mały mrozik jak jest to ok...do tego czysty snieżek...faaajnie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Balkonik?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Alfa za kare założyła kłódkę na lodówkę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja już po sniadanku....zjadałam śledzika w śmietanie i popiłam kawą z mlekiem od Izy...........obstawiajcie jaki bedzie efekt:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A tu się breja robi - piesy chodzą jakby miały pampersy :evil_lol: Ja sobie za to makrelkę wędzoną kupię :razz: Wolę nie obstawiać, bo obrzydliwy jestem:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem :evil_lol:....tak, tak - na zimę trochę tłuszczyku się przyda ;)[/quote] Już w tłuszczyk obrosłam... Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale mały mrozik jak jest to ok...do tego czysty snieżek...faaajnie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Balkonik?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Alfa za kare założyła kłódkę na lodówkę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja już po sniadanku....zjadałam śledzika w śmietanie i popiłam kawą z mlekiem od Izy...........obstawiajcie jaki bedzie efekt:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] sruuuuuuuuuuuuutu- tutu :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']A tu się breja robi - piesy chodzą jakby miały pampersy :evil_lol: Ja sobie za to makrelkę wędzoną kupię :razz: Wolę nie obstawiać, bo obrzydliwy jestem:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hahaha Kronos też nie znosi chlapy:evil_lol: Chodzi jakby go podłoga parzyła:evil_lol: Uważaj na ostki:razz: Eeeeeeeeee po Gacku to powinieneś być zaprawiony:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Już w tłuszczyk obrosłam...[/quote] Ciekawe gdzie :turn-l: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hahaha Kronos też nie znosi chlapy:evil_lol: Chodzi jakby go podłoga parzyła:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uważaj na ostki:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeeeeeeee po Gacku to powinieneś być zaprawiony:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Makrelki nie mają ostków - spoko ;) Ale Gacek takich extremalnych mieszanek nie jadł :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciekawe gdzie :turn-l:[/quote] Na doopie! :angryy: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']sruuuuuuuuuuuuutu- tutu :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Talentu do gry na instrumentach to ty nie masz... ta traba brzmi jak niezdrowa doopa:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ciekawe że ja zawsze wyciagam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Na doopie! :angryy:[/quote] Taaaaaa.....pewnie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Talentu do gry na instrumentach to ty nie masz... ta traba brzmi jak niezdrowa doopa:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ciekawe że ja zawsze wyciagam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] boszszsz.....co Ty wyciągasz? :crazyeye: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ups...[/B][/COLOR][/FONT]:roll: Quote
Recommended Posts