Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zawsze można dokupic łóżko :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja śpię na kanapce ostatnie noce bo zabrakło dla Mnie miejsca w wyrku :angryy:jak się TZ i Ozzy porozkładali :mad::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja nie narzekam na wielkość łóżka. Obojętnie jakie by ono wielkie było, to i tak na mnie w nocy leżą - Argon z prawej, Gacek z lewej, a Sylwa w nogach. Ten czwarty, to chyba by mi na głowie spał :shake: Juz to widzę :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja nie narzekam na wielkość łóżka. Obojętnie jakie by ono wielkie było, to i tak na mnie w nocy leżą - Argon z prawej, Gacek z lewej, a Sylwa w nogach. Ten czwarty, to chyba by mi na głowie spał :shake: Juz to widzę :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy kładzie się w poprzek ...a łapą albo głową musi Mnie czuć .. więc budzę się zdrętwiała i zepchnięta na skraj wyra ...i to też wcale nie małego :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Ozzy kładzie się w poprzek ...a łapą albo głową musi Mnie czuć .. więc budzę się zdrętwiała i zepchnięta na skraj wyra ...i to też wcale nie małego :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ...a u mnie Argon najpierw się przytula, a potem odwraca się na drugi bok i delikatnie, ale konsekwentnie, pazurkami spycha mnie na ścianę. I tak rano budzę się przyklejony na ścianie, a pół łóżka jest wolne :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']...a u mnie Argon najpierw się przytula, a potem odwraca się na drugi bok i delikatnie, ale konsekwentnie, pazurkami spycha mnie na ścianę. I tak rano budzę się przyklejony na ścianie, a pół łóżka jest wolne :evil_lol:[/quote] :placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz:a ja spadam na podłogę [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz:a ja spadam na podłogę [/B][/COLOR][/FONT][/quote] .....a masz tylko jednego. A tu jeszcze proponujesz mi czwartego :placz: [SIZE=1](ponoć spanie na twardym jest dobre dla kręgosłupa :razz::diabloti:)[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Udało mi się Gacka zakroplić :multi:......a teraz na spacerki :hand: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'].....a masz tylko jednego. A tu jeszcze proponujesz mi czwartego :placz: [SIZE=1](ponoć spanie na twardym jest dobre dla kręgosłupa :razz::diabloti:)[/SIZE][/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Menrzuś']Udało mi się Gacka zakroplić :multi:......a teraz na spacerki :hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja do pracy :roll: BRAWO :klacz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Udało mi się Gacka zakroplić :multi:......a teraz na spacerki :hand:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: gratulacje:evil_lol: czeeee:multi: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Śmigaj Ty "nio" :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nio już jestem:multi:....Nio Cieszysz się?:razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja nie narzekam na wielkość łóżka. Obojętnie jakie by ono wielkie było, to i tak na mnie w nocy leżą - Argon z prawej, Gacek z lewej, a Sylwa w nogach. Ten czwarty, to chyba by mi na głowie spał :shake: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]na klacie:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Jak chorera :sweetCyb::bigcool::cunao:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Az tak baaardzo:crazyeye: Juuuupppiii:bigcool:[/COLOR][/FONT][/B] [QUOTE]Ja śpię na brzuchu :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Coś ty.....ja też...mój Tz nie może wyjść z podziwu jak ja to robie że się nie uduszę:evil_lol: Ale to nawet lepiej......bedzie miał podusie,......aż dwie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]łooo matko a ty znowu gnasz 4 min do przodu...wiem wiem, ze masz zgrabne to i owo ale przestał byś się już chwalić bo to utrudnia konwersację:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti: [/quote] a nie? :razz::evil_lol: [quote] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja do pracy :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]BRAWO :klacz: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] A wracaj inną drogą, bo drugiego prympla jeszcze będziesz miała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: gratulacje:evil_lol: czeeee:multi:[/quote] ...i jeszcze dwa razy dzisiaj :mdleje: czeeeeee:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nio już jestem:multi:....Nio Cieszysz się?:razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak chorera :sweetCyb::bigcool::cunao: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] .....ale ciiiiiiiiii......bo zazdrosna modka jeszcze usłyszy :evil_lol: Szczęściarz :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeee tam Modka...paczaj jak tu zaraz Iv wpadnie z pretensjami:multi::evil_lol: kto ten twój czwarty piesek.....no może i szczęściarz:roll::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]na klacie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Ja śpię na brzuchu :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Az tak baaardzo:crazyeye: Juuuupppiii:bigcool:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] .....ale ciiiiiiiiii......bo zazdrosna modka jeszcze usłyszy :evil_lol: [quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Coś ty.....ja też...mój Tz nie może wyjść z podziwu jak ja to robie że się nie uduszę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale to nawet lepiej......bedzie miał podusie,......aż dwie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Szczęściarz :evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Aaaaa tam - wchodzi na dogomanię, a tu odcisku łapki nie zostawia :shake: .....by był :eviltong: Gacek dzisiaj zwalił choinkę :placz:......wszedzie szkło i igliwie plus wielka palma od brudnej wody :placz:....Alfa mnie zabije :placz::placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty......a to zoUza:mad: eeee tam...jeszcze troche i zmiękniesz na widok jakiejś kolejnej bidki:loveu: Poka fote:diabloti: A tak poważnie to co się dziwisz....wziął się chłopak kapnął że juz po Trzech Króli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeee tam Modka...paczaj jak tu zaraz Iv wpadnie z pretensjami:multi::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]kto ten twój czwarty piesek.....no może i szczęściarz:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Aaaaa tam - wchodzi na dogomanię, a tu odcisku łapki nie zostawia :shake: .....by był :eviltong: Gacek dzisiaj zwalił choinkę :placz:......wszedzie szkło i igliwie plus wielka palma od brudnej wody :placz:....Alfa mnie zabije :placz::placz: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] delikatnie powiedziane :mad: nie dam się wrobić:shake: nie ma foty - goniłem psy. Mam nadzieję, że Gacek nic nie zeżarł, bo on wszystko do mordki ładuje Idę sprzątać......nie przeżyję powrotu Alfy :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeee tam......a co ty masz do gadania:evil_lol: I tak Alfa wszystkim kręci:evil_lol: ehhhhh szkoda...........pozostaje mi tylko uwierzyć Ci na słowo ze boski bałagan:evil_lol: Przeżyjesz...a jakby co to wezwij mnie........własną piersią Cię osłonię;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coś ty......a to zoUza:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeee tam...jeszcze troche i zmiękniesz na widok jakiejś kolejnej bidki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poka fote:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak poważnie to co się dziwisz....wziął się chłopak kapnął że juz po Trzech Króli:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] delikatnie powiedziane :mad: nie dam się wrobić:shake: nie ma foty - goniłem psy. Mam nadzieję, że Gacek nic nie zeżarł, bo on wszystko do mordki ładuje Idę sprzątać......nie przeżyję powrotu Alfy :placz: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][quote name='Menrzuś'] :loveu: Nie bojaj się! :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]My Cię z Izą obronimy.....:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] delikatnie powiedziane :mad: nie dam się wrobić:shake: nie ma foty - goniłem psy. Mam nadzieję, że Gacek nic nie zeżarł, bo on wszystko do mordki ładuje Idę sprzątać......nie przeżyję powrotu Alfy :placz:[/quote] :loveu: Nie bojaj się! :loveu: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Menrzuś']...i jeszcze dwa razy dzisiaj :mdleje: czeeeeee:multi::loveu:[/quote] buehehehehe powodzenia:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts