Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszka.fr']masz racje , Moderator blisko i czuwa , a my to najwyzej po kablach pradem pokopiemy:evil_lol:[/quote]

Ale to jest zawsze 220V. To ja już nie wiem, co jest lepsze - pała i ban, czy "pieszczenie" prądem :shake:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

:cool3: :cool3: [quote name='shirrrapeira'] Ja sie oddalam mam jutro dwa egzaminy. Prosze trzymajcie kciuki. :scared: :modla:[/quote]

kciukasy trzymam:lol:
a zebami klikam:evil_lol: , wiec prosze wybaczyc wszelkie literowki:cool3:
tylko powiedz do kiedy trzymac, bo w poniedzialek, trzeba do pracy isc;)

Posted

[quote name='Imbir1']wiesz, oni tak do mnie przylatują, że ja nic nie wiem, tylko później czytam, ze byli, ciekawa jestem gdzie?:cool3:
już im mówiłam, ze znak rozpoznawczy to stadion Widzewa:cool3:[/quote]

Ale..... to chyba nie ten wątek :loveu:

Posted

[quote name='szyszka.fr']przeciez dobrze pamietam jak z Asiorka polecieliscie do Lodzi Imbirke straszyc! :)[/quote]

A Ona się przestraszyła, że ho, ho - spała jak Imbir :diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']A co ten wątek ma wspólnego z Widzewem? Hmmm? :cool1:[/quote]
a to, ze tam wlasnie Imbirka mieszka
byles i nie widziales???:evil_lol:
moze pomyliliscie sie i kogos innego przestraszyliscie:diabloti:

Posted

[quote name='szyszka.fr']a to, ze tam wlasnie Imbirka mieszka
byles i nie widziales???:evil_lol:
moze pomyliliscie sie i kogos innego przestraszyliscie:diabloti:[/quote]

Miała być myszowata blondynka - i była. Ale może jakaś inna, chociaż Asiorka była pewna, że to Imbirka. Sam juz nie wiem:cool1:

Asiorka - powiedz coś.

Posted

[quote name='Danusia12']Miała być myszowata blondynka - i była. Ale może jakaś inna, chociaż Asiorka była pewna, że to Imbirka. Sam juz nie wiem:cool1:[/quote]

powiedz Imbir byli strrrrrrrrrrrrrrasznii?:evil_lol:
no i Menrzus z poharatana twarza:diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']Ale Asiorka coś knuje - znowu znikła :mad:[/QUOTE]

iiitam nie znikła tylko czyta te 70 powiadomień :placz: które na maila jej przyszło.....
zreszta ulotniłam się bo skoro Danusia miała oblukiwać posty to ja wolałam zniknąć......:evil_lol: jeszcze by mi łyżeczke pod żeberka wbiła, że jej menrzusia wyrywam na nocne eskapady :evil_lol:

[quote name='Danusia12']Miała być myszowata blondynka - i była. Ale może jakaś inna, chociaż Asiorka była pewna, że to Imbirka. Sam juz nie wiem:cool1:

Asiorka - powiedz coś.[/QUOTE]
noo coooo ???? Imbir to była na bank!!!!

Posted

[quote name='Danusia12']No nie - wtedy jeszcze byłem piękny na twarzy :diabloti: Przecież Asiorka oka by nie zawiesiła na jakimś porąbańcu :evil_lol:[/QUOTE]
:cool3: iiitam dla mnie ważne jest wnętrze a nie powłoka :roll:

Posted

[quote name='Asior']iiitam nie znikła tylko czyta te 70 powiadomień :placz: które na maila jej przyszło.....
zreszta ulotniłam się bo skoro Danusia miała oblukiwać posty to ja wolałam zniknąć......:evil_lol: jeszcze by mi łyżeczke pod żeberka wbiła, że jej menrzusia wyrywam na nocne eskapady :evil_lol:

noo coooo ???? Imbir to była na bank!!!![/quote]

Hehehe, no tak łyżeczką jest nieciekawie oberwać :loveu:

No też tak mówię - przecież takich myszowatych nie ma dużo :evil_lol: