Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']masz racje , Moderator blisko i czuwa , a my to najwyzej po kablach pradem pokopiemy:evil_lol:[/quote] Ale to jest zawsze 220V. To ja już nie wiem, co jest lepsze - pała i ban, czy "pieszczenie" prądem :shake: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :cool3: :cool3: [quote name='shirrrapeira'] Ja sie oddalam mam jutro dwa egzaminy. Prosze trzymajcie kciuki. :scared: :modla:[/quote] kciukasy trzymam:lol: a zebami klikam:evil_lol: , wiec prosze wybaczyc wszelkie literowki:cool3: tylko powiedz do kiedy trzymac, bo w poniedzialek, trzeba do pracy isc;) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']wiesz, oni tak do mnie przylatują, że ja nic nie wiem, tylko później czytam, ze byli, ciekawa jestem gdzie?:cool3: już im mówiłam, ze znak rozpoznawczy to stadion Widzewa:cool3:[/quote] Ale..... to chyba nie ten wątek :loveu: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 czasami to miło być tak połechtanym.... prądem:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Ale..... to chyba nie ten wątek :loveu:[/quote] nie ten? hmmmmmmm:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']czasami to miło być tak połechtanym.... prądem:evil_lol:[/quote] To zabrzmiało tak jakby masochzmem :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Ale..... to chyba nie ten wątek :loveu:[/quote] jak to nie ten??? Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']nie ten? hmmmmmmm:cool3:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 przeciez dobrze pamietam jak z Asiorka polecieliscie do Lodzi Imbirke straszyc! :) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']jak to nie ten???[/quote] A co ten wątek ma wspólnego z Widzewem? Hmmm? :cool1: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka, widzisz, znowu nas w balona robi:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']A co ten wątek ma wspólnego z Widzewem? Hmmm? :cool1:[/quote] z nalotami na Łódź:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']przeciez dobrze pamietam jak z Asiorka polecieliscie do Lodzi Imbirke straszyc! :)[/quote] A Ona się przestraszyła, że ho, ho - spała jak Imbir :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']szyszka, widzisz, znowu nas w balona robi:cool3::evil_lol:[/quote] Ja??????? :crazyeye: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']A co ten wątek ma wspólnego z Widzewem? Hmmm? :cool1:[/quote] a to, ze tam wlasnie Imbirka mieszka byles i nie widziales???:evil_lol: moze pomyliliscie sie i kogos innego przestraszyliscie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']z nalotami na Łódź:cool3:[/quote] Zaraz, zaraz - ja juz nie wiem o co chodzi - to grałyście tam w piłkę nożną?;) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']a to, ze tam wlasnie Imbirka mieszka byles i nie widziales???:evil_lol: moze pomyliliscie sie i kogos innego przestraszyliscie:diabloti:[/quote] Miała być myszowata blondynka - i była. Ale może jakaś inna, chociaż Asiorka była pewna, że to Imbirka. Sam juz nie wiem:cool1: Asiorka - powiedz coś. Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Miała być myszowata blondynka - i była. Ale może jakaś inna, chociaż Asiorka była pewna, że to Imbirka. Sam juz nie wiem:cool1:[/quote] powiedz Imbir byli strrrrrrrrrrrrrrasznii?:evil_lol: no i Menrzus z poharatana twarza:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie grałam, ja mieszkam jakieś 200m od stadionu Widzewa:evil_lol::cool3: Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Ale Asiorka coś knuje - znowu znikła :mad:[/QUOTE] iiitam nie znikła tylko czyta te 70 powiadomień :placz: które na maila jej przyszło..... zreszta ulotniłam się bo skoro Danusia miała oblukiwać posty to ja wolałam zniknąć......:evil_lol: jeszcze by mi łyżeczke pod żeberka wbiła, że jej menrzusia wyrywam na nocne eskapady :evil_lol: [quote name='Danusia12']Miała być myszowata blondynka - i była. Ale może jakaś inna, chociaż Asiorka była pewna, że to Imbirka. Sam juz nie wiem:cool1: Asiorka - powiedz coś.[/QUOTE] noo coooo ???? Imbir to była na bank!!!! Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No nie - wtedy jeszcze byłem piękny na twarzy :diabloti: Przecież Asiorka oka by nie zawiesiła na jakimś porąbańcu :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ja nawet nie pamiętam jak oni byli, widocznie się bardzo cicho zachowywali:cool3::evil_lol: a menrzuś kiedy wstawisz foteczki, mogą byś te z pocharataną twarzą:p Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']nie grałam, ja mieszkam jakieś 200m od stadionu Widzewa:evil_lol::cool3:[/quote] No to dobrze lecieliśmy!!! :evil_lol: Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']No nie - wtedy jeszcze byłem piękny na twarzy :diabloti: Przecież Asiorka oka by nie zawiesiła na jakimś porąbańcu :evil_lol:[/QUOTE] :cool3: iiitam dla mnie ważne jest wnętrze a nie powłoka :roll: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asior']iiitam nie znikła tylko czyta te 70 powiadomień :placz: które na maila jej przyszło..... zreszta ulotniłam się bo skoro Danusia miała oblukiwać posty to ja wolałam zniknąć......:evil_lol: jeszcze by mi łyżeczke pod żeberka wbiła, że jej menrzusia wyrywam na nocne eskapady :evil_lol: noo coooo ???? Imbir to była na bank!!!![/quote] Hehehe, no tak łyżeczką jest nieciekawie oberwać :loveu: No też tak mówię - przecież takich myszowatych nie ma dużo :evil_lol: Quote
Recommended Posts