Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/a020.gif[/IMG]ciicha noccccc.....[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dokładnie :lol: Ale jestem wypchany :roll: Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Dokładnie :lol: Ale jestem wypchany :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roll: ani nie mów .......bo to straszne :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll: ani nie mów .......bo to straszne :oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przecież nie mówię, tylko tak mi się czkŁo :diabloti: Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież nie mówię, tylko tak mi się czkŁo :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:....no dopsz .....noooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cześć Wam :loveu: :loveu: :loveu: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops:....no dopsz .....noooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale te śledziki były taaakie dobre....i jeszcze ten bigosik....i bitki....boszszsz:roll: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cześć Wam :loveu: :loveu: :loveu: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] Cześć Ci :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :roll: nic nie mówcie o jedzeniu :shake: bo ja boje się mocniej odetchnąć, żeby mi szwy w ubranku nie [I]trzasły [/I]:roll: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']:roll: nic nie mówcie o jedzeniu :shake: bo ja boje się mocniej odetchnąć, żeby mi szwy w ubranku nie [I]trzasły [/I]:roll: :diabloti: :diabloti:[/quote] To wskakuj w piżamkę :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']To wskakuj w piżamkę :diabloti:[/quote] nigdy nie [I]komputerze[/I] w piżamce :eviltong: :eviltong: :eviltong::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']Menrzusiu, powiedz jak Gacuś się czuje?[/quote] Wygląda masakrycznie, ale szaleje po dawnemu. Kołnierz trzyma się na taśmie lepiącej - w sobotę jadę kupić nowy :roll: Tylko problem z Argonem - mały prosi go o lizanie oczka, a ten .... liże:shake: Cały czas trzeba ich pilnować Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']nigdy nie [I]komputerze[/I] w piżamce :eviltong: :eviltong: :eviltong::diabloti:[/quote] No tak - Ty masz kompa z kamerką i cały świat by zobaczył :evil_lol: Ja tam dałem se na luz :razz: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Witanko świąteczne, menrzuś i Iv:loveu::loveu::loveu:. Po tych świętach chyba bedę jeszcze bardziej fioletowa:cool3: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Wygląda masakrycznie, ale szaleje po dawnemu. Kołnierz trzyma się na taśmie lepiącej - w sobotę jadę kupić nowy :roll: Tylko problem z Argonem - mały prosi go o lizanie oczka, a ten .... liże:shake: Cały czas trzeba ich pilnować[/quote] U mnie też kołnierz Gonzowi tylko na chwilę wystarczał :roll: bo on jest jak czołgista, jak zmierza swoim kierunkiem to drzwi mają mu się tak ustawić, żeby się zmieścił, bo jak nie, to dotąd w nie wali kołnierzem, aż on sie odpowiednio złoży do formatu szerokości drzwi i wtedy sobie idzie dalej :evil_lol: No to masz zajęcie z tym pilnowaniem ;) przynajmniej na chwilę odrywasz się od obżarstwa :evil_lol: :cool3: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No tak - Ty masz kompa z kamerką i cały świat by zobaczył :evil_lol: Ja tam dałem se na luz :razz:[/quote] :crazyeye: nie mam kamerki :eviltong:, ale ja po prostu źle bym się czuła......taka "wyluzowana" rozmawiając z innymi :roll: no cóż ten typ tak ma :p :razz: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Wygląda masakrycznie, ale szaleje po dawnemu. Kołnierz trzyma się na taśmie lepiącej - w sobotę jadę kupić nowy :roll: Tylko problem z Argonem - mały prosi go o lizanie oczka, a ten .... liże:shake: Cały czas trzeba ich pilnować[/quote] Ja mam cztery takie kołnierze w piwnicy, wszystkie lepione taśmą, spadły mi na łeb, jak po bombki byłam. Te lepione najlepsze:cool3:. Plastik poodpadał w paru miejscach:mad: Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']U mnie też kołnierz Gonzowi tylko na chwilę wystarczał :roll: bo on jest jak czołgista, jak zmierza swoim kierunkiem to drzwi mają mu się tak ustawić, żeby się zmieścił, bo jak nie, to dotąd w nie wali kołnierzem, aż on sie odpowiednio złoży do formatu szerokości drzwi i wtedy sobie idzie dalej :evil_lol: No to masz zajęcie z tym pilnowaniem ;) przynajmniej na chwilę odrywasz się od obżarstwa :evil_lol: :cool3: :diabloti:[/quote] Gacek też coś ma z czołga - szczególnie na spacerkach. W kołnierzu różne ciekawe rzeczy do domu przynosi :evil_lol: Kołnierz bardzo mu przeszkadza w przytulaniu się Quote
Menrzuś Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: nie mam kamerki :eviltong:, ale ja po prostu źle bym się czuła......taka "wyluzowana" rozmawiając z innymi :roll: no cóż ten typ tak ma :p :razz:[/quote] No to uważaj z oddychaniem jak tak lubisz :eviltong::evil_lol: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']Witaj Bila :loveu::sweetCyb::loveu: te święta to .......ech szkoda gadać :shake: ile potem trzeba pracy włożyć, żeby spowrotem dojść do przedświątecznej formy :cool3: :roll:[/quote] Ach, wiesz ty pójdziesz do pracy i... możesz powyciskać, a ja stary leń:placz: Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: nie mam kamerki :eviltong:, ale ja po prostu źle bym się czuła......taka "wyluzowana" rozmawiając z innymi :roll: no cóż ten typ tak ma :p :razz:[/quote] Kuna:oops::oops::oops:, a ja w piżamie Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Cały czas go drapię gdzie go swędzi, ale jak ma się chłopak przytulić do Argona z tym kołnierzem?[/quote] Kołnierz to cholerstwo, zwłaszcza jak ma się więcej niż jednego psa:shake: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Gacek też coś ma z czołga - szczególnie na spacerkach. W kołnierzu różne ciekawe rzeczy do domu przynosi :evil_lol: Kołnierz bardzo mu przeszkadza w przytulaniu się[/quote] no tak przytulani są bardzo istotne w życiu psiaka, a szczególne psiego dziecka w dodatku jak jest chore :shake: Musisz mu umożliwiać to przytualnie, żeby było dla niego jak najbardziej przyjazne ;) Quote
Bila Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No i pewnie zmarszczki Ci się wyprostują :evil_lol:...mi się w każdym razie wyprostowały :diabloti: Witanko :multi::loveu:[/quote] No nie wiem, własnie, jak się okaże, że nie dośc, że jestem jeszcze bardziej w kolorze biskupim i do tego zgnieciona:mad::shake:, ale taki jest los łakomczuchów:diabloti:. Fioletowy i zgnieciony:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Bila']Witanko świąteczne, menrzuś i Iv:loveu::loveu::loveu:. Po tych świętach chyba bedę jeszcze bardziej fioletowa:cool3:[/quote] Witaj Bila :loveu::sweetCyb::loveu: te święta to .......ech szkoda gadać :shake: ile potem trzeba pracy włożyć, żeby spowrotem dojść do przedświątecznej formy :cool3: :roll: Quote
Recommended Posts