Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/a020.gif[/IMG]ciicha noccccc.....[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dokładnie :lol:

Ale jestem wypchany :roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Dokładnie :lol:

Ale jestem wypchany :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:roll: ani nie mów .......bo to straszne :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll: ani nie mów .......bo to straszne :oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Przecież nie mówię, tylko tak mi się czkŁo :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież nie mówię, tylko tak mi się czkŁo :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:....no dopsz .....noooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops:....no dopsz .....noooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale te śledziki były taaakie dobre....i jeszcze ten bigosik....i bitki....boszszsz:roll:

Posted

:roll: nic nie mówcie o jedzeniu :shake: bo ja boje się mocniej odetchnąć, żeby mi szwy w ubranku nie [I]trzasły [/I]:roll: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: nic nie mówcie o jedzeniu :shake: bo ja boje się mocniej odetchnąć, żeby mi szwy w ubranku nie [I]trzasły [/I]:roll: :diabloti: :diabloti:[/quote]
To wskakuj w piżamkę :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To wskakuj w piżamkę :diabloti:[/quote]
nigdy nie [I]komputerze[/I] w piżamce :eviltong: :eviltong: :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Menrzusiu, powiedz jak Gacuś się czuje?[/quote]
Wygląda masakrycznie, ale szaleje po dawnemu. Kołnierz trzyma się na taśmie lepiącej - w sobotę jadę kupić nowy :roll:
Tylko problem z Argonem - mały prosi go o lizanie oczka, a ten .... liże:shake:
Cały czas trzeba ich pilnować

Posted

[quote name='Iv_']nigdy nie [I]komputerze[/I] w piżamce :eviltong: :eviltong: :eviltong::diabloti:[/quote]
No tak - Ty masz kompa z kamerką i cały świat by zobaczył :evil_lol:
Ja tam dałem se na luz :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wygląda masakrycznie, ale szaleje po dawnemu. Kołnierz trzyma się na taśmie lepiącej - w sobotę jadę kupić nowy :roll:
Cały czas trzeba ich pilnować[/quote]

U mnie też kołnierz Gonzowi tylko na chwilę wystarczał :roll: bo on jest jak czołgista, jak zmierza swoim kierunkiem to drzwi mają mu się tak ustawić, żeby się zmieścił, bo jak nie, to dotąd w nie wali kołnierzem, aż on sie odpowiednio złoży do formatu szerokości drzwi i wtedy sobie idzie dalej :evil_lol:

No to masz zajęcie z tym pilnowaniem ;) przynajmniej na chwilę odrywasz się od obżarstwa :evil_lol: :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No tak - Ty masz kompa z kamerką i cały świat by zobaczył :evil_lol:
Ja tam dałem se na luz :razz:[/quote]
:crazyeye: nie mam kamerki :eviltong:, ale ja po prostu źle bym się czuła......taka "wyluzowana" rozmawiając z innymi :roll: no cóż ten typ tak ma :p :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wygląda masakrycznie, ale szaleje po dawnemu. Kołnierz trzyma się na taśmie lepiącej - w sobotę jadę kupić nowy :roll:
Cały czas trzeba ich pilnować[/quote]
Ja mam cztery takie kołnierze w piwnicy, wszystkie lepione taśmą, spadły mi na łeb, jak po bombki byłam. Te lepione najlepsze:cool3:. Plastik poodpadał w paru miejscach:mad:

Posted

[quote name='Iv_']U mnie też kołnierz Gonzowi tylko na chwilę wystarczał :roll: bo on jest jak czołgista, jak zmierza swoim kierunkiem to drzwi mają mu się tak ustawić, żeby się zmieścił, bo jak nie, to dotąd w nie wali kołnierzem, aż on sie odpowiednio złoży do formatu szerokości drzwi i wtedy sobie idzie dalej :evil_lol:

No to masz zajęcie z tym pilnowaniem ;) przynajmniej na chwilę odrywasz się od obżarstwa :evil_lol: :cool3: :diabloti:[/quote]
Gacek też coś ma z czołga - szczególnie na spacerkach. W kołnierzu różne ciekawe rzeczy do domu przynosi :evil_lol:
Kołnierz bardzo mu przeszkadza w przytulaniu się

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: nie mam kamerki :eviltong:, ale ja po prostu źle bym się czuła......taka "wyluzowana" rozmawiając z innymi :roll: no cóż ten typ tak ma :p :razz:[/quote]
No to uważaj z oddychaniem jak tak lubisz :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Witaj Bila :loveu::sweetCyb::loveu:
te święta to .......ech szkoda gadać :shake: ile potem trzeba pracy włożyć, żeby spowrotem dojść do przedświątecznej formy :cool3: :roll:[/quote]

Ach, wiesz ty pójdziesz do pracy i... możesz powyciskać, a ja stary leń:placz:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: nie mam kamerki :eviltong:, ale ja po prostu źle bym się czuła......taka "wyluzowana" rozmawiając z innymi :roll: no cóż ten typ tak ma :p :razz:[/quote]

Kuna:oops::oops::oops:, a ja w piżamie

Posted

[quote name='Menrzuś']Cały czas go drapię gdzie go swędzi, ale jak ma się chłopak przytulić do Argona z tym kołnierzem?[/quote]

Kołnierz to cholerstwo, zwłaszcza jak ma się więcej niż jednego psa:shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Gacek też coś ma z czołga - szczególnie na spacerkach. W kołnierzu różne ciekawe rzeczy do domu przynosi :evil_lol:
Kołnierz bardzo mu przeszkadza w przytulaniu się[/quote]

no tak przytulani są bardzo istotne w życiu psiaka, a szczególne psiego dziecka w dodatku jak jest chore :shake:
Musisz mu umożliwiać to przytualnie, żeby było dla niego jak najbardziej przyjazne ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No i pewnie zmarszczki Ci się wyprostują :evil_lol:...mi się w każdym razie wyprostowały :diabloti:

Witanko :multi::loveu:[/quote]

No nie wiem, własnie, jak się okaże, że nie dośc, że jestem jeszcze bardziej w kolorze biskupim i do tego zgnieciona:mad::shake:, ale taki jest los łakomczuchów:diabloti:. Fioletowy i zgnieciony:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Witanko świąteczne, menrzuś i Iv:loveu::loveu::loveu:. Po tych świętach chyba bedę jeszcze bardziej fioletowa:cool3:[/quote]
Witaj Bila :loveu::sweetCyb::loveu:
te święta to .......ech szkoda gadać :shake: ile potem trzeba pracy włożyć, żeby spowrotem dojść do przedświątecznej formy :cool3: :roll: