Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iv_']i tak ma miejscami wyleniałe :eviltong: więc nie marudź tylko miziaj :evil_lol: :loveu:[/quote] Aaaa tam wyleniałe - pięknie placki się pozarastały. Można nawet powiedzieć, że grzybki zostały całkowicie zwalczone. Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iv_']Co to za "możegdybanie" :mad: wiesz, jakby człowiek wiedział, że się przewróci to by sobie usiadł :eviltong: gdyby wiedział, że sie oparzy to by ognia nie skrzesał itd itp :eviltong: Stało się i nie ma co zastanawiać się co by było gdyby.......bo jest jak jest i należy się cieszyć, że tak, bo zawsze mogło być dużo gorzej. A że Gacuś się gapi, jakoś musisz to przeżyć :roll:[/quote] Więc to przeżywam. Jak się gapi, to go drapię za uszami i przestaje się gapić :lol: Quote
apple Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Niby to prawda, ale czegoś znowu się nauczyłem. Argon u wetki ma największą kartotekę - następny pies w kolejce ma ponad 4 razy krótszą kartotekę :roll: Z wetką to my już prawie jak rodzina To zacznij gwiazdorzyć znowu ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że czego niby? Ze nie bedziesz zabierał psów do lasu.....na łące gdzie nie ma chaszczy moze stać się coś innego...ja twierdzę że jak coś się ma stać to stanie się gdziekolwiek...nawet w domu....nie ma kombinować:cool1:;) No to faktycznie.............rodzinka:roll: Eeee jakoś nie mam nastroju do gwiazdorzenia.....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że czego niby? Ze nie bedziesz zabierał psów do lasu.....na łące gdzie nie ma chaszczy moze stać się coś innego...ja twierdzę że jak coś się ma stać to stanie się gdziekolwiek...nawet w domu....nie ma kombinować:cool1:;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to faktycznie.............rodzinka:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeee jakoś nie mam nastroju do gwiazdorzenia.....:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Może jakieś gogle dla małego załatwię :lol: Ale zawsze i o każdej porze mogę dzwonić i wiem, że otrzymam pomoc Mi też jest licho :shake:....ale mały teraz chrapie:lol: Chyba noc odsypia Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A on patrzy tak?: [/quote] Coś w tym rodzaju, tylko to różowe "nic" jeszcze bardziej potęguje to "gapienie się" Quote
Iza i Avanti Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A on patrzy tak?: [IMG]http://film.onet.pl/_i/news/duze/s/shrek_2_2.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iv_']Zgadzam się z Tobą, nie ma miejsc bez zagrożeń róznego typu. Nie da się zamknąć nikogo w pudełku wyłożonym puchem, bo życie nie tak wygląda. Pamiętajmy, co nas nie zabije to wzmocni ;) Jabłuszkowa :calus: jak Tobie nie chce się gwiazdorzyć, to i mnie też nie :shake:, będę z Tobą solidarna :loveu: :evil_lol:[/quote] Wy tu macie podnosić mnie na duchu, a nie solidaryzować się gdzieś w kąciku :eviltong: Quote
Bila Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iv_'] Jabłuszkowa :calus: jak Tobie nie chce się gwiazdorzyć, to i mnie też nie :shake:, będę z Tobą solidarna :loveu: :evil_lol:[/quote] I się nie usmiechniesz nawet:placz::placz: Quote
apple Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Może jakieś gogle dla małego załatwię :lol: Ale zawsze i o każdej porze mogę dzwonić i wiem, że otrzymam pomoc Mi też jest licho :shake:....ale mały teraz chrapie:lol: Chyba noc odsypia[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hahahahahahah będzie boski:evil_lol::loveu: No to fantastycznie....;) Nie wiem mi zawsze przed świętami jakoś tak licho........:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][CENTER] [LEFT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic trza by wracać do roboty:roll:.......ehhhh zaglądnę po południu........cmokam was mocno:loveu: i wszystkim z którymi się już nie sklikam chciała bym zyczyć:[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B] [SIZE=4]Ciepłych, rodzinnych, pogodnych i przede wszystkim wolnych od trosk świąt Bożego Narodzenia, góry prezentów i mile spędzonego czasu:loveu:;)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B][IMG]http://yelims.free.fr/Noel46.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red] [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][CENTER][SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]Hou Hou Hou Marry Christmas [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/CENTER] [SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red] [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][CENTER][SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-332.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
Iv_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że czego niby? Ze nie bedziesz zabierał psów do lasu.....na łące gdzie nie ma chaszczy moze stać się coś innego...ja twierdzę że jak coś się ma stać to stanie się gdziekolwiek...nawet w domu....nie ma kombinować:cool1:;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to faktycznie.............rodzinka:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeee jakoś nie mam nastroju do gwiazdorzenia.....:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zgadzam się z Tobą, nie ma miejsc bez zagrożeń róznego typu. Nie da się zamknąć nikogo w pudełku wyłożonym puchem, bo życie nie tak wygląda. Pamiętajmy, co nas nie zabije to wzmocni ;) Jabłuszkowa :calus: jak Tobie nie chce się gwiazdorzyć, to i mnie też nie :shake:, będę z Tobą solidarna :loveu: :evil_lol: Quote
apple Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iv_'] Jabłuszkowa :calus: jak Tobie nie chce się gwiazdorzyć, to i mnie też nie :shake:, będę z Tobą solidarna :loveu: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A jednak to prawda ze w święta Polacy mają wielkie serca:evil_lol: Koffana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahah będzie boski:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to fantastycznie....;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wiem mi zawsze przed świętami jakoś tak licho........:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [LEFT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nic trza by wracać do roboty:roll:.......ehhhh zaglądnę po południu........cmokam was mocno:loveu: i wszystkim z którymi się już nie sklikam chciała bym zyczyć:[/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B][SIZE=4]Ciepłych, rodzinnych, pogodnych i przede wszystkim wolnych od trosk świąt Bożego Narodzenia, góry prezentów i mile spędzonego czasu:loveu:;)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B][IMG]http://yelims.free.fr/Noel46.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Hou Hou Hou Marry Christmas[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-332.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/CENTER] [/quote] Też tak myślę :lol: Ja też muszę śmigać na spacerki i potem do kuchni Nie mam jakos teraz pomysła na życzenia - Wszystkiego dobrego :calus: Quote
Bila Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iv_']no co Ty, pewnie że się uśmiechnę :cool1: ot taaaak [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG][/quote] Już mi lepiej:cool3: Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iv_']ale popatrz, Twoje psie wydarzenie pozwoliło od razu nam schować cięte języki ;) i chęć solidaryzowania się :razz: :cool3: Podnosimy podnosimy :eviltong: już mnie [I]ręki [/I]od tego bolą :roll: nie przytyłeś ostatnio [I]trochu[/I]? :diabloti:[/quote] Oj tam - tylko troszkę....przecież zima idzie ;) Quote
apple Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Też tak myślę :lol: Ja też muszę śmigać na spacerki i potem do kuchni Nie mam jakos teraz pomysła na życzenia - Wszystkiego dobrego :calus:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To daj znać jak już wymyślisz...chce ten majstersztyk przeczytać:loveu: Muuuuuuuuuuuuuuua! Paaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Wy tu macie podnosić mnie na duchu, a nie solidaryzować się gdzieś w kąciku :eviltong:[/quote] ale popatrz, Twoje psie wydarzenie pozwoliło od razu nam schować cięte języki ;) i chęć solidaryzowania się :razz: :cool3: Podnosimy podnosimy :eviltong: już mnie [I]ręki [/I]od tego bolą :roll: nie przytyłeś ostatnio [I]trochu[/I]? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/avanti-armida-24845/index514.html#post11475426[/URL] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu:[/quote] Jest ciiiiiiiiiii........:calus: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/avanti-armida-24845/index514.html#post11475426[/URL] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To daj znać jak już wymyślisz...chce ten majstersztyk przeczytać:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muuuuuuuuuuuuuuua! Paaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale to się nada chyba tylko na PW :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Śmigam dziewczęta ;)......do sklikania się :loveu: Quote
Iv_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Bila']I się nie usmiechniesz nawet:placz::placz:[/quote] no co Ty, pewnie że się uśmiechnę :cool1: ot taaaak [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] Quote
Bila Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Śmigam dziewczęta ;)......do sklikania się :loveu:[/quote] Leć, myzianko dla psiaków i spacerku bez kolizji życzę;) Quote
Iv_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A jednak to prawda ze w święta Polacy mają wielkie serca:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koffana:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Święta zawsze wyzwalają w nas te pokłady dobroci co czasem w nas głęboką są schowane na codzień ;) :p oj :oops: ja też Cię koffam :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja też znikam na jakiś czas :roll: coś za mocno mi z kuchni pachnie :crazyeye: chyba mój pieczony schab :crazyeye: lecę :p Do miłego Dziewczynki i Chłopczyku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts