Menrzuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Alicja']czyli potocznie ...obrabianie doopy Sylwie :diabloti: Nieeeeee.......na dole szła zgrabna jamniczka długowłosa :razz: Quote
Alicja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Nooooo....męska wymiana zdań na temat jednej suczki :diabloti: czyli potocznie ...obrabianie doopy Sylwie :diabloti: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Cisza bo Dżapkowa piecze kiełbase :diabloti::evil_lol: a mnie sie tam coś spsulo :diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja']Cisza bo Dżapkowa piecze kiełbase :diabloti::evil_lol: a mnie sie tam coś spsulo :diabloti: O tej porze to już pewnie śpi trawiąc tą kiełbasę :diabloti: Mi też - dałem se spokój na chwilę Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Menrzuś napisał(a):Wam to nigdy nie można dogodzić :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz:jesienne te foty :diabloti: Wam to nigdy nie można dogodzić :mdleje: Quote
Menrzuś Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co się chichrasz :eviltong:.....człowiek dopieszcza fotkami, a słyszy, że ta jest gruba, ten w obroży, tu za dużo liści :roll: Przerzucę się na martwą naturę :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Menrzuś']I co się chichrasz :eviltong:.....człowiek dopieszcza fotkami, a słyszy, że ta jest gruba, ten w obroży, tu za dużo liści :roll: Przerzucę się na martwą naturę :evil_lol: myslisz że nie będą marudzić :hmmmm: nie wierzę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dzisiaj ten zarazek skończył swój pierwszy roczek :p :multi: Quote
Menrzuś Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bila napisał(a)::BIG::bday::new-bday::drink1:Wycałować proszę, wygłaskać, wydrapać. A tort był?:mad: Wycałuję :razz: Tort to może i nie był, ale "świeczkę" zeżarł :evil_lol: Quote
Bila Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 :BIG::bday::new-bday::drink1:Wycałować proszę, wygłaskać, wydrapać. A tort był?:mad: Quote
Bila Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Menrzuś napisał(a):Wycałuję :razz: Tort to może i nie był, ale "świeczkę" zeżarł :evil_lol: No wiesz, jak nie było tortu, co miał zjeść. Tylko mu świeczka została:diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Bila']No wiesz, jak nie było tortu, co miał zjeść. Tylko mu świeczka została:diabloti: ....bo "świeczka" z kotleta mielonego była :diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bila napisał(a)::lol::lol::lol::lol:ładna ta świeczunia To był jeden chaps - i znikła :evil_lol: Może byłoby coś więcej, ale praktycznie cały dzień nie byłem w domu :roll: Quote
halbina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Super świeciuszka! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najlepszego dla Waszego klopsika! :loveu::loveu::loveu: Quote
Agniest Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Całuski dla Gacunia :multi: ........ ale ten czas zleciał.......;) Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [CENTER]:multi: :multi: Sto latek dla Gacorka! :multi: :multi:[/CENTER] Quote
Alicja Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 zaje2bista świeczka :roflt: http://img179.imageshack.us/img179/2954/obraz959a.jpg Mój Chrześniak ma ROCZEK :multi::loveu::multi: Quote
Iv_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Buziaczki i miziaczki dla Gacusia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 I proszę tu Japkowej doopalona nie obrabiać:evil_lol: Aha!Foty jesienne widziałam!:diabloti: Quote
Recommended Posts