Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a):oj właśnie :roll: wpadłam tu z rozpędu i nawet się nie przywitałam :oops: Cześć Kochani :loveu: :loveu: :loveu: buziam Was mocno :loveu: :loveu: :loveu: Nareszcie.....nie mogłem się już tego doczekać :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ja!? Za chuda w uszach? :crazyeye: Oj....tak się tutaj mówi ;) A co Ci te banerki tak skaczą? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Właśnie widzę - za niedźwiedzie się zabrałaś? :razz: A jakoś tak... :roll: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Na solarium byłaś? :razz: :evil_lol: :crazyeye: zwariowałeś ja na solarce? ja mam nietypowe zdanie na temat kobiet na solarium, ale nie będe uszczególniać :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a):taaaaaa :siara: :siara: :siara: :diabloti: A nie? CUś kombinuję na tą okazję :razz: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Zmieniłam repertuar! Wszak kobieta zmienną jest! :evil_lol: Łeeeeeee.......a ta finia była taka słodka :shake: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....czuje się doceniony i dopieszczony :loveu: :evil_lol: cieszę się.... :loveu: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Konkreciarz raczej :evil_lol: A cóż może być ważniejszego od kobitek? :crazyeye:Już sie tak nie komplementuj.....narcyzku ty nasz:evil_lol: No jak to kto? RODZYNECZEK:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu: No niekoniecznie...ale skoro nalegasz:roll: Też:diabloti: Nie nalegam, tylko dziękuję za zrozumienie :eviltong::evil_lol: aaaaa tam - 8go marca jest ważniejsze ;) Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a)::oops::oops::oops: Na solarium byłaś? :razz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Bo je zmieniam... Znaczy się staram zmienić... :roll: Właśnie widzę - za niedźwiedzie się zabrałaś? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Z nimi jest gorzej - łażą przez granicę, a na Słowacji je tłuką :shake: No właśnie :shake: A u nas z kolei jest problem niszczenia gawr, dokarmiania, a później przeganiania... Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a):też :p żebyś tylko nie przekombinował :diabloti: To też jest możliwe, ale może mi się uda ;) Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Więc czemuś taka opalona :evil_lol: z prostej przyczyny, mam śniadą cerę mimo, że jestem blondynką. To mam po mamusi, która jest brunetką :loveu: A na solarium w życiu nie byłam :shake: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dopsz! Finia! :loveu: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....czuje się doceniony i dopieszczony :loveu: :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):goopol :oops:..........:eviltong: Aaaa tam - pomarszczony, zasuszony.....gdzie mu tam do kobiełek :evil_lol:achhhhhh lejesz miód ma moje serce:loveu: To ja Ci to wztumaczę tak: czymże były sernik bez rodzynek:razz: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):Podstępniś:evil_lol: Eeeeee tam ważniejsze........NIE WAŻNIEJSZE:p Konkreciarz raczej :evil_lol: A cóż może być ważniejszego od kobitek? :crazyeye: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie kumkam czegoś - masz cerę po mamusinych włosach? :crazyeye: :evil_lol: Buhahahahahahahah:roflt: Tak sie kończy pisanie na kilku wątkach.....się dziewczę pogubiło:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A jakoś tak... :roll: Z nimi jest gorzej - łażą przez granicę, a na Słowacji je tłuką :shake: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: zwariowałeś ja na solarce? ja mam nietypowe zdanie na temat kobiet na solarium, ale nie będe uszczególniać :p Więc czemuś taka opalona :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):będziesz pszczołów przyciągać :evil_lol: A sernikiem to niby Wy....tak? :razz:SzCzpczoły? To nie lej:shake: Ojjjj no to już sobie sam dopowiedz.....to była taka metafora...nie każ mi tak dosłownie bo siem wstydzem:oops: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):cieszę się.... :loveu: No to jest nas dwoje.......cieszących się :loveu: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie kumkam czegoś - masz cerę po mamusinych włosach? :crazyeye: :evil_lol: :mdleje: aleś TY gamoń czasem :eviltong: nie wiesz, że brunetki mają najczęściej ciemną cerę? taką opaloną? więc i ja tak mam :eviltong: właśnie po mamusi :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):Już sie tak nie komplementuj.....narcyzku ty nasz:evil_lol: No jak to kto? RODZYNECZEK:diabloti: goopol :oops:..........:eviltong: Aaaa tam - pomarszczony, zasuszony.....gdzie mu tam do kobiełek :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No właśnie :shake: A u nas z kolei jest problem niszczenia gawr, dokarmiania, a później przeganiania... I wszystko kończy się na tym, że człowiek jest tą durną istotą :shake: Quote
Recommended Posts