apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):To jest mój osobisty protest na cenzorstwo Administracji Wczoraj na topiku „Problem z multi cytatem i szybką odpowiedzią” w dziale Administracji napisałem taki post (może nie dosłownie, bo nie skopiowałem sobie, ale sens i zwroty są prawdziwe): „Ostatnio męczą mnie sny, że Admin do mnie pisze na PW, a ja mu odsyłam z adnotacją, że nie znoszę spamu........ eeeech Nieśmiało chciałbym przypomnieć, że minęło już ponad trzy miesiące od postu Alicji i nic się nie zmieniło w temacie. I już nie chodzi mi o to by „ten na wysokościach” napisał do mnie, ale żeby ktokolwiek powiedział mi czy jest przewidziany multicytat dla wszystkich, czy tylko dla VIPów. Dla uzmysłowienia powagi problemu, zaznaczam że minęło 100 dni. Nie wiem jakich macie informatyków, ale taką usterkę, w takim czasie można usunąć..... no, chyba że się nie chce” Ciekawym jest na podstawie jakiego paragrafu Regulaminu moja wypowiedź została ocenzurowana? Czy byłem nazbyt grubiański? A może wulgarny? A może zbytnio dociekliwy? Przyjmę stwierdzenie, że VIPom się należy, bo płacą, a mi nie, bo jestem chytrus i żałuję tych 5 dyszek. Ale trudno mi się pogodzić z tym, że „pracujemy nad tym”. A wystarczy tylko poinformować.......czy to tak wiele? I jeszcze jedno. Tak przeglądając Regulamin w poszukiwaniu odpowiedniego paragrafu, takie coś znalazłem: „Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.” A czy te „skaczące posty” nie przyczyniają się do nieczytelności wątków? Ponoć „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”.......ponoć.:evil_lol: Hmmmmm lepiej bym tego nie ujęła:multi:....niestety:cool1: Byłam......jakby ktoś pytał:roll: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nie ma sprawy, to była tylko propozycja. Latem to raczej nie przyjedziemy, zbyt dużo ludków. Poczytałem o tym proteście i... to nic nie da. Ja też pisałem w wątku administracji na ten temat i też cenzura wszystko zjadła. Tak się składa, że trochę się zajmuję stronami i internetem i wiem ile można zarobić na reklamach. A na dogo coraz bardziej chodzi właśnie o zarobek z reklamy, a nie o treści. Na innych forach co najmniej połowa postów byłaby skasowana przez adminów i moderatorów. Tylko, że wtedy nie było by wpływów z reklam. Admini nie odpowiadają, bo według regulaminu nie muszą. Podobnie jest na krakwecie, też próbowałem się tam bezskutecznie zarejestrować, pisałem do adminów i nic. Zero odpowiedzi. Admini są po prostu nadludźmi (skąd my to znamy?) i z motłochem rozmawiać nie będą. Nie ten poziom. Pozdrawiamy Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :loveu: Cześć protestujący Menrzusiu koffffffffffany! :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie widać mnie? :roll: No wyobraź sobie, że nie widziałem tych wpisów :roll::placz: Miłego dosypiania :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bila napisał(a):To jadę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za stacją Shella w prawo :diabloti: Witanko świtem bladym:loveu::loveu::loveu::loveu:. Jestem pierwsza:multi: Jak będziesz tak mało sypiać, to zmarszczek dostaniesz :shake::roll: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a)::evil_lol: Hmmmmm lepiej bym tego nie ujęła:multi:....niestety:cool1: Byłam......jakby ktoś pytał:roll: I co się chichrasz? :evil_lol: Zauważyłem.....doceniłem :p Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 rwpb napisał(a):Nie ma sprawy, to była tylko propozycja. Latem to raczej nie przyjedziemy, zbyt dużo ludków. Poczytałem o tym proteście i... to nic nie da. Ja też pisałem w wątku administracji na ten temat i też cenzura wszystko zjadła. Tak się składa, że trochę się zajmuję stronami i internetem i wiem ile można zarobić na reklamach. A na dogo coraz bardziej chodzi właśnie o zarobek z reklamy, a nie o treści. Na innych forach co najmniej połowa postów byłaby skasowana przez adminów i moderatorów. Tylko, że wtedy nie było by wpływów z reklam. Admini nie odpowiadają, bo według regulaminu nie muszą. Podobnie jest na krakwecie, też próbowałem się tam bezskutecznie zarejestrować, pisałem do adminów i nic. Zero odpowiedzi. Admini są po prostu nadludźmi (skąd my to znamy?) i z motłochem rozmawiać nie będą. Nie ten poziom. Pozdrawiamy Ja też latem stąd zwiewam - wszędzie ta południowa stonka :diabloti: Co chodzi protestu - to jest, jak pisałem, mój prywatny, w formie jaką wybrałem. Są reklamy z boku stronki, to jest i moja w podpisie ;) A że Admin nie odpowiada na pytania wielu użytkowników, nawet poprzez Modków......no cóż - daje świadectwo kim jest. Zresztą co tu się mamy gotować. Jest jak jest Trzymajcie się Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Cześć protestujący Menrzusiu koffffffffffany! :loveu: Zaraz się jeszcze oflaguję!!!!!:evil_lol: Witankoooo Izuś :multi::loveu: (tylko nie w tą tęczową :p) Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):I co się chichrasz? :evil_lol: Zauważyłem.....doceniłem :pa tak mi jakos wyskoczyl ten diabel nieproszony. znow komp nawala pisze z ekranowej.....nicc z tego nie bedzie. nie mam nerwow......ide....wpadne z pracy........paaaaaa:loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Do soboty już niedaleko :multi: Paaaaaaaa bidulko :loveu: :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Za stacją Shella w prawo :diabloti: Jak będziesz tak mało sypiać, to zmarszczek dostaniesz :shake::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwa się ucieszy. Zmarszczki już mam:placz::placz:, to się nie przejmuję:evil_lol: Witanko Jabłuszko i Izunia:loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwa się ucieszy. Zmarszczki już mam:placz::placz:, to się nie przejmuję:evil_lol: Witanko Jabłuszko i Izunia:loveu::multi: Przed nikim tak tyłkiem nie kręci jak przed biszkoptowym "goldenkiem" Prezesem :evil_lol: To maseczkę z sokiem cytrynowym polecam :razz: A co się znowu stało z Twoim avatarkiem? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):a tak mi jakos wyskoczyl ten diabel nieproszony. znow komp nawala pisze z ekranowej.....nicc z tego nie bedzie. nie mam nerwow......ide....wpadne z pracy........paaaaaa:loveu: Do soboty już niedaleko :multi: Paaaaaaaa bidulko :loveu: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Przed nikim tak tyłkiem nie kręci jak przed biszkoptowym "goldenkiem" Prezesem :evil_lol: To maseczkę z sokiem cytrynowym polecam :razz: A co się znowu stało z Twoim avatarkiem? :crazyeye: Też sobie tę cytrynę kładłeś:cool3::cool3:? Nie wiem, co się dzieje z tym avatarem:shake:, już nie mam do niego siły. CZas najwyższy chyba zrobić sobie nowy, ale to jednak muszę się do Ciebie usmiechnąć:grins::grins::grins: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz: Ale już tak nie rycz:calus::glaszcze: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bila napisał(a):Też sobie tę cytrynę kładłeś:cool3::cool3:? Nie wiem, co się dzieje z tym avatarem:shake:, już nie mam do niego siły. CZas najwyższy chyba zrobić sobie nowy, ale to jednak muszę się do Ciebie usmiechnąć:grins::grins::grins: No maaaasz :p Uśmiech przyjąłem :razz:....a na razie wklej ten stary, bo goopio tak wygląda Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):No maaaasz :p Uśmiech przyjąłem :razz:....a na razie wklej ten stary, bo goopio tak wygląda No dobra, wkleję Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bila napisał(a):No dobra, wkleję Noooooooo......od razu wiem z kim rozmawiam :multi::loveu: Dzieńdoberek :razz: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Noooooooo......od razu wiem z kim rozmawiam :multi::loveu: Dzieńdoberek :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz: A Ty co znowu beksasz się? :calus: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Ty dzisiaj ruchliwa - jęzor się merda, bródka trzęsie, różki podskakują .... :diabloti: Quote
Bila Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale Ty dzisiaj ruchliwa - jęzor się merda, bródka trzęsie, różki podskakują .... :diabloti: Ach wyspałam się troszku, to od razu lepiej:multi:, bo w weekend to już nie pośpię:shake::shake:. Zasypią mnie chałtury:shake::shake:, ale w tej chwili jestem, jestem jak hipek na dyskotece:evil_lol::cool3: Quote
Iv_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):No wyobraź sobie, że nie widziałem tych wpisów :roll::placz: Miłego dosypiania :evil_lol: :roll: taaa :obrazic: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: taaa :obrazic: No taaaa :-? Zdecydowanie nadużywacie Selketowej emoty :eviltong: Quote
Recommended Posts