Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):...... taaaaaa - i to pewnie tym różowym :diabloti: Aniołek różowy jest słodki :eviltong: zobacz jak cioteczkom się spodobał :evil_lol: ja mam dwóch faworytów tam, ale jakoś jeden jest mało doceniony jeszcze :shake: a szkoda :roll: bo jest uroczy :p Oj przecież nie możesz zaprzeczyć, że jestem jak aniołek :razz: nooooo? :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: jesteś, tylko nie wiadomo gdzie :eviltong: pewnie znowu rozglądasz się za młódkami :roll: :diabloti: Mówiłem, że są tutaj dwie królowe jeNdzowatości :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a):wieeeesz 11.53 to też jest koło 11tej :p, jak i 10.55 np :eviltong: :eviltong: :eviltong: A którą nogą dzisiaj wstałaś? :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a)::siara::siara::siara: :evil_lol: :mad: widzę, że masz :mad: i to nie najlepsze ;) teeee Chłopczyk uważaj sobie :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 credita napisał(a):wiem ,ale u mnie jeszcze mały nie krzyczy mniam mniam to jeszcze troszkę posiedzę :loveu::loveu::loveu: Już sobie wyobrażam jak to wygląda te "mniam, mniam" :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a):to te królowe to niby ja i Jabcokowa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no wiesz :obrazic: myslałam, że mnie nie bierzesz pod uwagę, bo ja owszem gwiazda jestem :multi:, ale żeby eeeeeeee no nieeeeeeeee :roll::roll: Jestem słodkim aniołeczkiem ...... taaaaaa - i to pewnie tym różowym :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a)::hmmmm: nie pamiętam :roll: a co masz jakieś sugestie? :razz: :cool3: :siara::siara::siara: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Widziałem - szaleją jak jakieś goopie :diabloti: Z takimi niezaprzeczeniami to na PW :p.............:evil_lol: i bardzo dobrze robią :multi: taaaaaaaa :roll: już lecę na to PW, żeby jak zwykle się nie dopchać taki tam tłok :p :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):To ja se idę na spacerki:roll:..... nie chcem, ale muszem :roll: :painting::hand: :p wygodny ten spacerek, co? tak odpowiednim momencie potrafisz się zwinąć :diabloti: Miłego spacerkowania :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a):Aniołek różowy jest słodki :eviltong: zobacz jak cioteczkom się spodobał :evil_lol: ja mam dwóch faworytów tam, ale jakoś jeden jest mało doceniony jeszcze :shake: a szkoda :roll: bo jest uroczy :p Oj przecież nie możesz zaprzeczyć, że jestem jak aniołek :razz: nooooo? :p :diabloti: Widziałem - szaleją jak jakieś goopie :diabloti: Z takimi niezaprzeczeniami to na PW :p.............:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iv_ napisał(a)::mad: widzę, że masz :mad: i to nie najlepsze ;) teeee Chłopczyk uważaj sobie :cool3: :evil_lol: To ja se idę na spacerki:roll:..... nie chcem, ale muszem :roll: :painting::hand: Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witamy Menrzuś, może wybierzecie się z nami na spacerek? Będziemy z Atosem na łykend w Gdańsku i zapraszamy. Pozdrowienia Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Gdzie idziesz, jak się zameldowałam? :diabloti: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Klasyczne wykręcanie kota......ogonem :evil_lol:I jeszcze posądza mnie o znęcanie się nad zwierzętami:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 U nas szaro , buro i ponuro ...pada deszcz :angryy::angryy::angryy: jest ciapa , nogi bolą od iściania po tej mazi :angryy: Witanko :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 To jest mój osobisty protest na cenzorstwo Administracji Wczoraj na topiku „Problem z multi cytatem i szybką odpowiedzią” w dziale Administracji napisałem taki post (może nie dosłownie, bo nie skopiowałem sobie, ale sens i zwroty są prawdziwe): „Ostatnio męczą mnie sny, że Admin do mnie pisze na PW, a ja mu odsyłam z adnotacją, że nie znoszę spamu........ eeeech Nieśmiało chciałbym przypomnieć, że minęło już ponad trzy miesiące od postu Alicji i nic się nie zmieniło w temacie. I już nie chodzi mi o to by „ten na wysokościach” napisał do mnie, ale żeby ktokolwiek powiedział mi czy jest przewidziany multicytat dla wszystkich, czy tylko dla VIPów. Dla uzmysłowienia powagi problemu, zaznaczam że minęło 100 dni. Nie wiem jakich macie informatyków, ale taką usterkę, w takim czasie można usunąć..... no, chyba że się nie chce” Ciekawym jest na podstawie jakiego paragrafu Regulaminu moja wypowiedź została ocenzurowana? Czy byłem nazbyt grubiański? A może wulgarny? A może zbytnio dociekliwy? Przyjmę stwierdzenie, że VIPom się należy, bo płacą, a mi nie, bo jestem chytrus i żałuję tych 5 dyszek. Ale trudno mi się pogodzić z tym, że „pracujemy nad tym”. A wystarczy tylko poinformować.......czy to tak wiele? I jeszcze jedno. Tak przeglądając Regulamin w poszukiwaniu odpowiedniego paragrafu, takie coś znalazłem: „Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.” A czy te „skaczące posty” nie przyczyniają się do nieczytelności wątków? Ponoć „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”.......ponoć. Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzusiu ...ja napisałam już od tego czasu przynajmniej 4 posty w tym temacie i w tym stylu ...niestety CENZURA mi ich nie przepuściła :diabloti: Ostatnio poradziłam komuś ...z przekąsem ...aby wykupił sobie abonament to będzie miał multicytat :diabloti:.....minęły 4 dni ....mój post się nie ukazał ... :mad: Co do 5 dyszek ...jak je mam to wolę kupić karmę i dać bezpańskim psom aniżeli wspierać prywatną hodowlę :angryy::angryy::angryy: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Alicja napisał(a):Menrzusiu ...ja napisałam już od tego czasu przynajmniej 4 posty w tym temacie i w tym stylu ...niestety CENZURA mi ich nie przepuściła :diabloti: Ostatnio poradziłam komuś ...z przekąsem ...aby wykupił sobie abonament to będzie miał multicytat :diabloti:.....minęły 4 dni ....mój post się nie ukazał ... :mad: Co do 5 dyszek ...jak je mam to wolę kupić karmę i dać bezpańskim psom aniżeli wspierać prywatną hodowlę :angryy::angryy::angryy: Ależ Alu - dlatego napisałem to tu i w podpisie, bo to jest mój prywatny protest. Może na ten ocenzurowany post dostanę tutaj odpowiedż....kto wie. A co chodzi 5ciu dyszek, to wolę go w ramach bonusika dla bazarkowych dziewczyn przekazać ;) Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):Ależ Alu - dlatego napisałem to tu i w podpisie, bo to jest mój prywatny protest. Może na ten ocenzurowany post dostanę tutaj odpowiedż....kto wie. A co chodzi 5ciu dyszek, to wolę go w ramach bonusika dla bazarkowych dziewczyn przekazać ;) haaaa ja już miałam jazdy z administracją na moim blogasie :evil_lol:...waszmość admin i jego połowica adminka wypowiadali się .... kurcze musiałabym poszukać czy tam są te ich posty na wsteczu :razz::razz:.... a było to za czasów tworzenia się konkurencyjnego foruma z psią kosteczką w godle :diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Alicja napisał(a): haaaa ja już miałam jazdy z administracją na moim blogasie :evil_lol:...waszmość admin i jego połowica adminka wypowiadali się .... kurcze musiałabym poszukać czy tam są te ich posty na wsteczu :razz::razz:.... a było to za czasów tworzenia się konkurencyjnego foruma z psią kosteczką w godle :diabloti::evil_lol: No wiesz - Ty to już jesteś Osobowością tego portalu, a ja szarym żuczkiem :diabloti: Nie jest moim zamiarem wywoływać następnej burdy, tylko zachęcony tym, że jak mam pytanie to mogę tam pisać - napisałem. Efekt już jest znany. To pytam w inny sposób. Nikt chyba mi nie zarzuci, że jestem awanturnikiem czy pieniaczem.......tak mi się nieskromnie wydaje :roll: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Alicja napisał(a):dubelek :p bywa :evil_lol: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Menrzuś napisał(a):No wiesz - Ty to już jesteś Osobowością tego portalu, a ja szarym żuczkiem :diabloti: Nie jest moim zamiarem wywoływać następnej burdy, tylko zachęcony tym, że jak mam pytanie to mogę tam pisać - napisałem. Efekt już jest znany. To pytam w inny sposób. Nikt chyba mi nie zarzuci, że jestem awanturnikiem czy pieniaczem.......tak mi się nieskromnie wydaje :roll: Jesteś awanturnikiem i pieniaczem:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Bila napisał(a):Jesteś awanturnikiem i pieniaczem:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślałem, że w tym pokoiku są tylko dwie jeNdze.....i się pomyliłem :eviltong::evil_lol: Quote
Bila Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A Ala druga taka:diabloti:, odkąd się pozbyła drugiej części niku, to ciągle w pretensjach, porządku wam się zachciało:diabloti:. A wczytać się ze zrozumieniem w przeskakujące posty, to nie łaska:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts