Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
...... taaaaaa - i to pewnie tym różowym :diabloti:

Aniołek różowy jest słodki :eviltong: zobacz jak cioteczkom się spodobał :evil_lol:
ja mam dwóch faworytów tam, ale jakoś jeden jest mało doceniony jeszcze :shake: a szkoda :roll: bo jest uroczy :p

Oj przecież nie możesz zaprzeczyć, że jestem jak aniołek :razz: nooooo? :p

:diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iv_ napisał(a):
:roll: jesteś, tylko nie wiadomo gdzie :eviltong:
pewnie znowu rozglądasz się za młódkami :roll:

Mówiłem, że są tutaj dwie królowe jeNdzowatości :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
:siara::siara::siara:

:evil_lol:

:mad: widzę, że masz :mad: i to nie najlepsze ;)
teeee Chłopczyk uważaj sobie :cool3: :evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
wiem ,ale u mnie jeszcze mały nie krzyczy mniam mniam to jeszcze troszkę posiedzę :loveu::loveu::loveu:

Już sobie wyobrażam jak to wygląda te "mniam, mniam" :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
to te królowe to niby ja i Jabcokowa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
no wiesz :obrazic: myslałam, że mnie nie bierzesz pod uwagę, bo ja owszem gwiazda jestem :multi:, ale żeby eeeeeeee no nieeeeeeeee :roll::roll:

Jestem słodkim aniołeczkiem

...... taaaaaa - i to pewnie tym różowym :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Widziałem - szaleją jak jakieś goopie :diabloti:

Z takimi niezaprzeczeniami to na PW :p.............:evil_lol:

i bardzo dobrze robią :multi:

taaaaaaaa :roll: już lecę na to PW, żeby jak zwykle się nie dopchać taki tam tłok :p

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To ja se idę na spacerki:roll:..... nie chcem, ale muszem :roll:

:painting::hand:

:p wygodny ten spacerek, co? tak odpowiednim momencie potrafisz się zwinąć :diabloti:

Miłego spacerkowania :loveu::multi:

Posted

Iv_ napisał(a):
Aniołek różowy jest słodki :eviltong: zobacz jak cioteczkom się spodobał :evil_lol:
ja mam dwóch faworytów tam, ale jakoś jeden jest mało doceniony jeszcze :shake: a szkoda :roll: bo jest uroczy :p

Oj przecież nie możesz zaprzeczyć, że jestem jak aniołek :razz: nooooo? :p

Widziałem - szaleją jak jakieś goopie :diabloti:

Z takimi niezaprzeczeniami to na PW :p.............:evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
:mad: widzę, że masz :mad: i to nie najlepsze ;)
teeee Chłopczyk uważaj sobie :cool3: :evil_lol:

To ja se idę na spacerki:roll:..... nie chcem, ale muszem :roll:

:painting::hand:

Posted

To jest mój osobisty protest na cenzorstwo Administracji

Wczoraj na topikuProblem z multi cytatem i szybką odpowiedzią” w dziale Administracji napisałem taki post (może nie dosłownie, bo nie skopiowałem sobie, ale sens i zwroty są prawdziwe):

„Ostatnio męczą mnie sny, że Admin do mnie pisze na PW, a ja mu odsyłam z adnotacją, że nie znoszę spamu........ eeeech
Nieśmiało chciałbym przypomnieć, że minęło już ponad trzy miesiące od postu Alicji i nic się nie zmieniło w temacie. I już nie chodzi mi o to by „ten na wysokościach” napisał do mnie, ale żeby ktokolwiek powiedział mi czy jest przewidziany multicytat dla wszystkich, czy tylko dla VIPów. Dla uzmysłowienia powagi problemu, zaznaczam że minęło 100 dni. Nie wiem jakich macie informatyków, ale taką usterkę, w takim czasie można usunąć..... no, chyba że się nie chce”

Ciekawym jest na podstawie jakiego paragrafu Regulaminu moja wypowiedź została ocenzurowana? Czy byłem nazbyt grubiański? A może wulgarny? A może zbytnio dociekliwy? Przyjmę stwierdzenie, że VIPom się należy, bo płacą, a mi nie, bo jestem chytrus i żałuję tych 5 dyszek. Ale trudno mi się pogodzić z tym, że „pracujemy nad tym”.
A wystarczy tylko poinformować.......czy to tak wiele?

I jeszcze jedno. Tak przeglądając Regulamin w poszukiwaniu odpowiedniego paragrafu, takie coś znalazłem:
„Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.”
A czy te „skaczące posty” nie przyczyniają się do nieczytelności wątków?

Ponoć „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”.......ponoć.

Posted

Menrzusiu ...ja napisałam już od tego czasu przynajmniej 4 posty w tym temacie i w tym stylu ...niestety CENZURA mi ich nie przepuściła :diabloti:

Ostatnio poradziłam komuś ...z przekąsem ...aby wykupił sobie abonament to będzie miał multicytat :diabloti:.....minęły 4 dni ....mój post się nie ukazał ... :mad:

C
o do 5 dyszek ...jak je mam to wolę kupić karmę i dać bezpańskim psom aniżeli wspierać prywatną hodowlę :angryy::angryy::angryy:

Posted

Alicja napisał(a):
Menrzusiu ...ja napisałam już od tego czasu przynajmniej 4 posty w tym temacie i w tym stylu ...niestety CENZURA mi ich nie przepuściła :diabloti:

Ostatnio poradziłam komuś ...z przekąsem ...aby wykupił sobie abonament to będzie miał multicytat :diabloti:.....minęły 4 dni ....mój post się nie ukazał ... :mad:

Co do 5 dyszek ...jak je mam to wolę kupić karmę i dać bezpańskim psom aniżeli wspierać prywatną hodowlę :angryy::angryy::angryy:

Ależ Alu - dlatego napisałem to tu i w podpisie, bo to jest mój prywatny protest. Może na ten ocenzurowany post dostanę tutaj odpowiedż....kto wie. A co chodzi 5ciu dyszek, to wolę go w ramach bonusika dla bazarkowych dziewczyn przekazać ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ależ Alu - dlatego napisałem to tu i w podpisie, bo to jest mój prywatny protest. Może na ten ocenzurowany post dostanę tutaj odpowiedż....kto wie. A co chodzi 5ciu dyszek, to wolę go w ramach bonusika dla bazarkowych dziewczyn przekazać ;)

haaaa ja już miałam jazdy z administracją na moim blogasie :evil_lol:...waszmość admin i jego połowica adminka wypowiadali się .... kurcze musiałabym poszukać czy tam są te ich posty na wsteczu :razz::razz:.... a było to za czasów tworzenia się konkurencyjnego foruma z psią kosteczką w godle :diabloti::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

haaaa ja już miałam jazdy z administracją na moim blogasie :evil_lol:...waszmość admin i jego połowica adminka wypowiadali się .... kurcze musiałabym poszukać czy tam są te ich posty na wsteczu :razz::razz:.... a było to za czasów tworzenia się konkurencyjnego foruma z psią kosteczką w godle :diabloti::evil_lol:

No wiesz - Ty to już jesteś Osobowością tego portalu, a ja szarym żuczkiem :diabloti:
Nie jest moim zamiarem wywoływać następnej burdy, tylko zachęcony tym, że jak mam pytanie to mogę tam pisać - napisałem. Efekt już jest znany. To pytam w inny sposób. Nikt chyba mi nie zarzuci, że jestem awanturnikiem czy pieniaczem.......tak mi się nieskromnie wydaje :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No wiesz - Ty to już jesteś Osobowością tego portalu, a ja szarym żuczkiem :diabloti:
Nie jest moim zamiarem wywoływać następnej burdy, tylko zachęcony tym, że jak mam pytanie to mogę tam pisać - napisałem. Efekt już jest znany. To pytam w inny sposób. Nikt chyba mi nie zarzuci, że jestem awanturnikiem czy pieniaczem.......tak mi się nieskromnie wydaje :roll:

Jesteś awanturnikiem i pieniaczem:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Jesteś awanturnikiem i pieniaczem:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myślałem, że w tym pokoiku są tylko dwie jeNdze.....i się pomyliłem :eviltong::evil_lol:

Posted

A Ala druga taka:diabloti:, odkąd się pozbyła drugiej części niku, to ciągle w pretensjach, porządku wam się zachciało:diabloti:. A wczytać się ze zrozumieniem w przeskakujące posty, to nie łaska:razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: