Bodziulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 alkoholicy młodzież rozpijają!! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bodziulka napisał(a):alkoholicy młodzież rozpijają!! :evil_lol: ja Tylko Imbirce proponowałem mały szumik :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 halbina napisał(a):no... Inka to na pewno nie jest :eviltong: ...ale też i nie Argon :eviltong: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 hehe.... e tam zaraz alkoholicy...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Halbinka - wymiękłam z tą fotką, jest bowska:loveu::loveu::loveu: http://www.view-card.com/Kartka-Elektroniczna-Zadarmo-na-eMail/popcard.image.php?font_name=&pu=http://pohlednice.2o2.cz/images/1150.jpg&postcard_text= Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no masz... Bodziulka też wyzywa... ach! Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Imprezki poza domem są najlepsze :p I czemu tylko dziewczynom dziękujesz? :placz::placz::placz: nooooo, coś o Tym wiem:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: bo Tobie już wcześniej podziękowałam:lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 halbina napisał(a):no masz... Bodziulka też wyzywa... ach! ..... ale jakie dzieła sztuki z bursztynków zrobiła...mmmmmmmmm :p Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A Asiorka znowu się spóźni z pół doby... :p Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bodziulka napisał(a):no dobra: degustatorzy :evil_lol: dobra, dobra... a kto już kiedyś był prawie do klubu AA zapisany?:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Imbirka napisał(a):nooooo, coś o Tym wiem:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: bo Tobie już wcześniej podziękowałam:lol: mmmmmmmmmm.....jak order w klapę :p Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bodziulka napisał(a):no dobra: degustatorzy :evil_lol: o, o, o......lepiej zabrzmiało :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Imbirka napisał(a):dobra, dobra... a kto już kiedyś był prawie do klubu AA zapisany?:cool3::diabloti: czasy si.ę zmieniają, ludzie się zmieniają: teraz nawracam zagubione duszyczki ;) Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 halbina napisał(a):A Asiorka znowu się spóźni z pół doby... :p To nie wypijaj wszystkiego :eviltong: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Moherowy berecik już masz, Bodziulko?... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Imbirka napisał(a):dobra, dobra... a kto już kiedyś był prawie do klubu AA zapisany?:cool3::diabloti: Bodziulka???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: wow Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Danusia12 napisał(a):To nie wypijaj wszystkiego :eviltong: Ja tam do "Krokusa" należałam, a nie do AA... :eviltong: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bodziulka napisał(a):czasy si.ę zmieniają, ludzie się zmieniają: teraz nawracam zagubione duszyczki ;) Bodziula, już Ty lepiej nie nawracaj, za dużo mamy Tych od nawracania...:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Czego to ja się o ptasiorach dowiaduję.....boszszsz:p Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p nic więcej nie wypiję... nic więcej nie powiem, Menrzuś włączył dyktafon... Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 halbina napisał(a)::p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p nic więcej nie wypiję... nic więcej nie powiem, Menrzuś włączył dyktafon... A co Ty - ze mnie Michnika dogowego robisz? :placz::placz: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ja Wam dam moher u mnie :mad: PHI idę spać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bodziulka napisał(a):ja Wam dam moher u mnie :mad: PHI idę spać :evil_lol: Ja nic takiego nie mówiłem :razz: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bodziulka napisał(a):ja Wam dam moher u mnie :mad: PHI idę spać :evil_lol: no sama napisałaś, ze nawracasz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to se ić...:eviltong: Quote
Recommended Posts