Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Asior napisał(a):Menrzusiuuuu co Ty mi radzisz :( jechac do niej czy nie :(???? Pewnie, że tak - do niej i do niego:p Quote
Menrzuś Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Parę zdjątek z dzisiaj ktos rozwalił kretowisko - świeży zapaszek a on ciągle w biegu ... ... i do tego psi romantyk - kwiatki wącha patrzy tęsknym wzrokiem za kijaszkiem, który Sylwa mu zabrała ale szybko znalazł sobie innego - lepsiejszego :lol: c.d.n. Quote
Agniest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 oj śliczne zdjątka :loveu: witajcie w ten słoneczny dzionek :multi: Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Agniest napisał(a):oj śliczne zdjątka :loveu: witajcie w ten słoneczny dzionek :multi: Cześć Agniestka - u Ciebie to dzisiaj sie zapowiada na "patelnię" Quote
Agniest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 cieplutko będzie to fakt - właściwie to już jest :) Suńki od 2 dni są na dworze podczas naszej nieobecności - wreszcie szczęśliwe po tylu miesiącach w zamknięciu przez 8 godz. dziennie.... A teraz grzeją całymi dniami doopki w słoneczku :) idę do siebie fotki powstawiać. Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Agniest napisał(a):cieplutko będzie to fakt - właściwie to już jest :) Suńki od 2 dni są na dworze podczas naszej nieobecności - wreszcie szczęśliwe po tylu miesiącach w zamknięciu przez 8 godz. dziennie.... A teraz grzeją całymi dniami doopki w słoneczku :) idę do siebie fotki powstawiać. Widziałem :lol: Szczęściary te Twoje psy - taki luz i luksusy to mało psów ma Quote
szyszka.fr Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dziendoberek!! swietne fotki, ale czekam na c.d. :) Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 szyszka.fr napisał(a):Dziendoberek!! swietne fotki, ale czekam na c.d. :) Nienasycony ptasior:diabloti: Chyba już zdrowiejesz, że taki apetyt masz:razz: Czy Tobie też tak dogo muli? Quote
Agniest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Danusia12 napisał(a): Szczęściary te Twoje psy - taki luz i luksusy to mało psów ma eee tam, Menrzuś nie przesadzaj..... luksusów u nas nie ma, ale psy inaczej pojmują świat, więc dla nich pewnie jest fajnie. Dużo zielonej trawki i miejsca do biegania ( ponad pół hektara działeczki ;) ). A jak się u was długi weekend zapowiada? My większość czasu spędzimy w domku, ale będą spacerki z psiurami i wycieczki rowerowe...... no i wreszcie może ogródkiem się zajmę, bo wstyd się przyznać, ale na grządkach nic jeszcze nie rośnie oprócz chwastów :oops: :oops: Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No to jeszcze parę Właśnie zamienia celulozę na skrobię :lol: czochranko w liściach jaki ona ma śmieszny odwłok :evil_lol: ... no i jęzorek c.d.n. Quote
szyszka.fr Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrasznie!!! muli Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 szyszka.fr napisał(a): jest czarujaca z tym jezorkiem Noooo :evil_lol: Szyszka ma 1000 :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Agniest napisał(a):eee tam, Menrzuś nie przesadzaj..... luksusów u nas nie ma, ale psy inaczej pojmują świat, więc dla nich pewnie jest fajnie. Dużo zielonej trawki i miejsca do biegania ( ponad pół hektara działeczki ;) ). A jak się u was długi weekend zapowiada? My większość czasu spędzimy w domku, ale będą spacerki z psiurami i wycieczki rowerowe...... no i wreszcie może ogródkiem się zajmę, bo wstyd się przyznać, ale na grządkach nic jeszcze nie rośnie oprócz chwastów :oops: :oops: W stosunku do warunków u mnie, to u Ciebie są luksusy chwasty też kwitną :evil_lol: Jeszcze nie wiem co będziemy robić, ale napewno nie pojedziemy za miasto - nie cierpię tłoku Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='szyszka.fr'] i już nawet zapasową łapkę masz :p Quote
Agniest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Rany Szyszunia, to ty chyba swojego 1000 posta u mnie napisałaś ? :) Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Agniest napisał(a):Rany Szyszunia, to ty chyba swojego 1000 posta u mnie napisałaś ? :) a właśnie, że u mnie......z Sylwą na obrazku :eviltong: Quote
Agniest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 no chyba masz rację........ dlaczego Menrzusiów musi być zawsze na wierzchu :diabloti: A jak już u ciebie jestem, to ci odpowiem co z rybkami robię zimą - na patelnię ! :evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie, to są gatunki, które potrafią przetrwać zimę pod warunkiem, że głębokość wody jest minimum 1,5 m i na dnie zakopują się w mule. Trzeba im robić zimą dziurkę w lodzie, żeby miały dostęp powietrza. I to wszystko ! A bestie są tak przyzwyczajone, że gdy ktoś podchodzi do brzegu to wszystkie wypływają i czekają z otwartymi pyszczkami ;) Quote
szyszka.fr Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Agniest napisał(a):Rany Szyszunia, to ty chyba swojego 1000 posta u mnie napisałaś ? :) ale jaja!:lol: to chyba znak by zagladac czesciej:evil_lol: :evil_lol: swego rodzaju nagroda:evil_lol: :evil_lol: Danusia12 napisał(a):a właśnie, że u mnie......z Sylwą na obrazku :eviltong: spokojnie nie klucic sie:evil_lol: :evil_lol: wazne, ze jest:loveu: a imprezke z tego tytulu mozna zrobic tutaj i u Agniest hihihi co dwie imprezy to nie jedna:lol: Quote
szyszka.fr Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 muza i drinki sa teraz Menrzusiu zapraszaj do tanca :) Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 szyszka.fr napisał(a):muza i drinki sa teraz Menrzusiu zapraszaj do tanca :) No to z Szyszką i z Agniestką Quote
Menrzuś Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Agniest napisał(a):no chyba masz rację........ dlaczego Menrzusiów musi być zawsze na wierzchu :diabloti: A jak już u ciebie jestem, to ci odpowiem co z rybkami robię zimą - na patelnię ! :evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie, to są gatunki, które potrafią przetrwać zimę pod warunkiem, że głębokość wody jest minimum 1,5 m i na dnie zakopują się w mule. Trzeba im robić zimą dziurkę w lodzie, żeby miały dostęp powietrza. I to wszystko ! A bestie są tak przyzwyczajone, że gdy ktoś podchodzi do brzegu to wszystkie wypływają i czekają z otwartymi pyszczkami ;) Proszę nie używac takich zwrotów na forum :diabloti: :evil_lol: To to oczko jest tak głębokie? I znając Argona to nie przepuściłby okazji zaznajomić się z rybkami bliżej Już się mnożą - a jak będzie ich za dużo, to patelnia? :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :multi: Dziendoberek!:multi: nadal czekam na fotki:diabloti: Quote
Recommended Posts