Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Parę zdjątek z dzisiaj

ktos rozwalił kretowisko - świeży zapaszek

a on ciągle w biegu ...

... i do tego psi romantyk - kwiatki wącha

patrzy tęsknym wzrokiem za kijaszkiem, który Sylwa mu zabrała

ale szybko znalazł sobie innego - lepsiejszego :lol:

c.d.n.

Posted

cieplutko będzie to fakt - właściwie to już jest :)
Suńki od 2 dni są na dworze podczas naszej nieobecności - wreszcie szczęśliwe po tylu miesiącach w zamknięciu przez 8 godz. dziennie....
A teraz grzeją całymi dniami doopki w słoneczku :)
idę do siebie fotki powstawiać.

Posted

Agniest napisał(a):
cieplutko będzie to fakt - właściwie to już jest :)
Suńki od 2 dni są na dworze podczas naszej nieobecności - wreszcie szczęśliwe po tylu miesiącach w zamknięciu przez 8 godz. dziennie....
A teraz grzeją całymi dniami doopki w słoneczku :)
idę do siebie fotki powstawiać.

Widziałem :lol:
Szczęściary te Twoje psy - taki luz i luksusy to mało psów ma

Posted

szyszka.fr napisał(a):
Dziendoberek!!
swietne fotki, ale czekam na c.d. :)

Nienasycony ptasior:diabloti:
Chyba już zdrowiejesz, że taki apetyt masz:razz:
Czy Tobie też tak dogo muli?

Posted

Danusia12 napisał(a):

Szczęściary te Twoje psy - taki luz i luksusy to mało psów ma

eee tam, Menrzuś nie przesadzaj..... luksusów u nas nie ma, ale psy inaczej pojmują świat, więc dla nich pewnie jest fajnie. Dużo zielonej trawki i miejsca do biegania ( ponad pół hektara działeczki ;) ).

A jak się u was długi weekend zapowiada? My większość czasu spędzimy w domku, ale będą spacerki z psiurami i wycieczki rowerowe...... no i wreszcie może ogródkiem się zajmę, bo wstyd się przyznać, ale na grządkach nic jeszcze nie rośnie oprócz chwastów :oops: :oops:

Posted

Agniest napisał(a):
eee tam, Menrzuś nie przesadzaj..... luksusów u nas nie ma, ale psy inaczej pojmują świat, więc dla nich pewnie jest fajnie. Dużo zielonej trawki i miejsca do biegania ( ponad pół hektara działeczki ;) ).

A jak się u was długi weekend zapowiada? My większość czasu spędzimy w domku, ale będą spacerki z psiurami i wycieczki rowerowe...... no i wreszcie może ogródkiem się zajmę, bo wstyd się przyznać, ale na grządkach nic jeszcze nie rośnie oprócz chwastów :oops: :oops:

W stosunku do warunków u mnie, to u Ciebie są luksusy
chwasty też kwitną :evil_lol:
Jeszcze nie wiem co będziemy robić, ale napewno nie pojedziemy za miasto - nie cierpię tłoku

Posted

no chyba masz rację........ dlaczego Menrzusiów musi być zawsze na wierzchu :diabloti:

A jak już u ciebie jestem, to ci odpowiem co z rybkami robię zimą - na patelnię ! :evil_lol: :evil_lol:
A tak poważnie, to są gatunki, które potrafią przetrwać zimę pod warunkiem, że głębokość wody jest minimum 1,5 m i na dnie zakopują się w mule. Trzeba im robić zimą dziurkę w lodzie, żeby miały dostęp powietrza. I to wszystko ! A bestie są tak przyzwyczajone, że gdy ktoś podchodzi do brzegu to wszystkie wypływają i czekają z otwartymi pyszczkami ;)

Posted

Agniest napisał(a):
Rany Szyszunia, to ty chyba swojego 1000 posta u mnie napisałaś ? :)

ale jaja!:lol: to chyba znak by zagladac czesciej:evil_lol: :evil_lol: swego rodzaju nagroda:evil_lol: :evil_lol:
Danusia12 napisał(a):
a właśnie, że u mnie......z Sylwą na obrazku :eviltong:

spokojnie nie klucic sie:evil_lol: :evil_lol: wazne, ze jest:loveu:
a imprezke z tego tytulu mozna zrobic tutaj i u Agniest hihihi
co dwie imprezy to nie jedna:lol:

Posted

Agniest napisał(a):
no chyba masz rację........ dlaczego Menrzusiów musi być zawsze na wierzchu :diabloti:

A jak już u ciebie jestem, to ci odpowiem co z rybkami robię zimą - na patelnię ! :evil_lol: :evil_lol:
A tak poważnie, to są gatunki, które potrafią przetrwać zimę pod warunkiem, że głębokość wody jest minimum 1,5 m i na dnie zakopują się w mule. Trzeba im robić zimą dziurkę w lodzie, żeby miały dostęp powietrza. I to wszystko ! A bestie są tak przyzwyczajone, że gdy ktoś podchodzi do brzegu to wszystkie wypływają i czekają z otwartymi pyszczkami ;)

Proszę nie używac takich zwrotów na forum :diabloti: :evil_lol:

To to oczko jest tak głębokie? I znając Argona to nie przepuściłby okazji zaznajomić się z rybkami bliżej
Już się mnożą - a jak będzie ich za dużo, to patelnia? :evil_lol: