Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Niech ten telefon zacznie dzwonić ........Antenko gdzie ten Twój domek ???? Ludzie chyba oczu nie mają :( taki piękny psiak bez domu :( ech... Quote
masza44 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 No...może odległość odstrasza bo to Bieszczady ale przecież transport da się zorganizować o czym piszę w ogłoszeniach... Quote
masza44 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Kochani dzwonił domek z Żywca!! Państwo musieli wszystko przemyśleć, ale przemyśleli i są w 100% na nią zdecydowani... Przyjechaliby po nią do Krakowa, mnie może transport do Krakowa uda się zorganizować z Soliny. Mówiłam im o sterylizacji - powiedzieli żebym lepiej za te pieniądze wysterylizowała innego psa bo oni już sami się tym zajmą. Przez telefon naprawdę wydają się fantastycznymi osobami. Potrzebuję kogoś do wizyty przedadopcyjnej z Żywca... Quote
black sheep Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Na razie zapisuję sobie wątek jako potencjalna osoba do wizyty. Antenka, hihi, talent do imion macie:) Quote
pomóżpomagać Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Antenko ta wiadomość od razu rozwiała mój czarny humor!:) tak sie ciesze, ze się Państwo zdecydowali! i jeszcze ta sprawa ze sterylką! no super!! Trzymam kciuki żeby wszystko poszło super!:):) Quote
masza44 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Piekna Dziewczynka :)[/QUOTE] Dziękujemy za pomoc z wizytą PA, oby wypadła dobrze....kciuki zaciśnięte. Quote
black sheep Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 No to fajnie, że jest ktoś do wizyty z Żywca:) Trzymam kciuki! Quote
masza44 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='black_sheep']No to fajnie, że jest ktoś do wizyty z Żywca:) Trzymam kciuki![/QUOTE] Dziękuję za kciuki i dziękuję za gotowość do wizyty, udało się znaleźć osobę z Żywca. Quote
pomóżpomagać Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 No właśnie, kiedy te kciuki mamy trzymać?:) Quote
Martika&Aischa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 NO to czekamy (NIE) cierpliwie ;) Quote
masza44 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Wizyta jutro o 17 :) dostałam wypełnioną ankietę- miód na moje serce...:) naprawdę ciepli, aktywni, spokojni młodzi ludzie. Antenka w weekendy miałaby wycieczki w góry:) ogród na wyłączność, na razie mieszkałaby w domu a potem w budzie ale ze wstępem do domu oprócz sypialni ( Pan ma alergię), są za sterylizacją jak już pisałam, chcą z nią pracować, a nawet szkolić, naprawdę niczego jej tam nie zabraknie dostanie dużo uwagi i miłości i ruchu czyli to co dla niej najważniejsze. Jestem pełna dobrych wrażeń no ale żeby stało się zadość pewności czekam na wynik wizyty. Quote
Martika&Aischa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='masza44']Wizyta jutro o 17 :) dostałam wypełnioną ankietę- miód na moje serce...:) naprawdę ciepli, aktywni, spokojni młodzi ludzie. Antenka w weekendy miałaby wycieczki w góry:) ogród na wyłączność, na razie mieszkałaby w domu a potem w budzie ale ze wstępem do domu oprócz sypialni ( Pan ma alergię), są za sterylizacją jak już pisałam, chcą z nią pracować, a nawet szkolić, naprawdę niczego jej tam nie zabraknie dostanie dużo uwagi i miłości i ruchu czyli to co dla niej najważniejsze. Jestem pełna dobrych wrażeń no ale żeby stało się zadość pewności czekam na wynik wizyty.[/QUOTE] :multi: To ja z całych sił zaciskam i już pocichutku się cieszę :loveu: Quote
pomóżpomagać Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 masza44 tak sobie czytam to co napisałaś i coś mam takie przeczucie, że nasza ukochana Antenka wdepnie niedługo do raju!!:multi: Taki wspaniały domek, no uwierzyć nie moge!:crazyeye: Juz od teraz trzymam kciuki;) ale ja jutro w pracy do 22 więc od 17 czeka mnie nerwówka jakie wieści...:cool3: Quote
masza44 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='pomóżpomagać']masza44 tak sobie czytam to co napisałaś i coś mam takie przeczucie, że nasza ukochana Antenka wdepnie niedługo do raju!!:multi: Taki wspaniały domek, no uwierzyć nie moge!:crazyeye: Juz od teraz trzymam kciuki;) ale ja jutro w pracy do 22 więc od 17 czeka mnie nerwówka jakie wieści...:cool3: A jak ja się denerwuję ( a raczej jestem podekscytowana). Dzisiaj mam wystawić 60 PIT-ów a aż się boję żeby się nie pomylić bo ciągle myślę o Antence i o tym jak przekonam szwagra żeby wziął ubłoconego dość dużego psa, który w samochodzie wymiotuje do swojej niepokalanej hondy...Ale ma dług wdzięczności wobec mnie ( ktoś mu niańczył dziecko) więc powinno się udać :) Musze od kogoś pożyczyć taki pokrowiec do auta do przewozu psów, a pewnie przydałoby się na przyszłość kupić... Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 A ja nadal zaciskam i od rana zaglądam ;) Maszko czekamy na jak najlepsze wieści :) a jak nasza Mileczka ? jest kontakt z Panem i domkiem ? Quote
masza44 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Mila super, jeszcze urosła, jest zdrowa, ma alergię ale dzięki odpowiedniej diecie jest dobrze. Pan dużo nie pisze ale wiem, że jest jej tam dobrze. Bliżej terminu sterylizacji uśmiechnę się o poadopcyjną Martiko:) ale to jeszcze sporo czasu ( myślę że na lato jej wypadnie) Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='masza44']Mila super, jeszcze urosła, jest zdrowa, ma alergię ale dzięki odpowiedniej diecie jest dobrze. Pan dużo nie pisze ale wiem, że jest jej tam dobrze. Bliżej terminu sterylizacji uśmiechnę się o poadopcyjną Martiko:) ale to jeszcze sporo czasu ( myślę że na lato jej wypadnie)[/QUOTE] No to się cieszę :) wizytę oczywiście zrobię i odwiedzę z największą przyjemnością naszą śliczną Mileczkę :) Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Zaglądam bo prawie jajo zniosłam ;) strasznie się denerwuje..... Quote
masza44 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 No niestety musimy uzbroić się w cierpliwość, Budrysek dzwoniła, że nie dała rady dojechać- śnieg się roztopił, potem zamarzł i na drodze jest szklanka, korki straszne, a Państwo mieszkają na górce, innej drogi nie ma. Uroki gór... Wizyta przełożona na jutro. Mam nadzieję, że już się uda. Ja dzisiaj też półtorej godziny jechałam do domu przez zamarzniętą nawierzchnię... Ja też czekam aczkolwiek jestem prawie pewna ,że to ten dom, po rozmowach i ankiecie, potrzebuje tylko jeszcze takiego dodatkowego potwierdzenia, ale ja przeważnie po kilku zdaniach wiem, czy oddam ludziom psa czy nie- to się słyszy po ich zainteresowaniu, pytaniach, podejściu, o tym jak mówią o swoich innych zwierzętach. Quote
masza44 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Szukam domu dla tej 4 miesięcznej ślicznotki: Quote
masza44 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Usunięto mi jej allegro dzisiaj- ponoć nie wolno dawać ogłoszeń...? Mała ma DT ale psy jej nie akceptują, starsza sunia ją atakuje. Została znaleziona pod Castoramą w Krakowie. Kasia, która ją znalazła rozkleiła ogłoszenia. Oddzwoniła dziewczyna z zastrzeżonego numeru, że wzięła ja a rodzice się nie zgodzili i ją zostawiła pod sklepem, żeby ją ktoś przygarnął. Kasia chciała ją sobie zostawić jako 3 psinkę, ale wyszło jak wyszło...Wygląda jak mix berneńczyka trochę nie? Jakbyście miały jakieś wieści, ze ktoś fajny szuka takiego szczeniaka to dajcie numer do mnie 728 838 200. Mała jest w Krakowie. Quote
masza44 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 jeszcze jedno zdjątko śliczności: Quote
Recommended Posts