Istar19 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ja nie widzę zdjęć z tej strony, z poprzednich widzę...ale jak skopiujesz adres grafiki (czyli to co jest pomiędzy znacznikami img) i wkleisz w wyszukiwarkę to się wyświetlą ^_^ a nowe jutro na pewno będzie widać :) Quote
BlackShadow Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ale się pozmieniało wszystko :WTF: Może się w końcu przyzwyczaję :D Coś się nie mogę do Pani dodzwonić Pani Edyto. Cały czas jest zajęte. A chciałam spytać czy może za mnie Klaudia jutro przyjść? Przepraszam, że znowu tak, ale znowu jestem chora :madgo: Ledwo co się wakacje skońćzyły, a ja już choruję :shake: Siedzę w domu od czwartku i się kuruję, ale jeszcze mi nie przeszło :/ Quote
andzia69 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 ja też zdjęć nie widzę - do d..y to nowe dogo :P Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 I do tego jeszcze nie wszystko działa:( a to nowe psice : Hagir ok 1,5 roczny...troszkę nadpobudliwy, ale przyjacielski. :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: :zly7: Nie mogę wkleić fot!!! Quote
Istar19 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 hmm dziwne z tymi zdjęciami... próba - edit: mi wchodzą...widzisz zdjęcie? :) Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Marzenko dzięki:) przeczytałam Twoją podpowiedź:)tylko , że to więcej roboty niż było. Baster, płaczek ...ok 2-3 lata . Ma cechy beagla....w tym ujadanie. Poza tym raczej przyjacielski, chociaż czasami dziwnie się patrzy na nowych. Quote
Istar19 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 dogo jeszcze nas zadziwi i pewnie niedługo będzie podobnie jak było ;) Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Marzenko dzięki:) przeczytałam Twoją podpowiedź:)tylko , że to więcej roboty niż było. Baster, płaczek ...ok 2-3 lata . Ma cechy beagla....w tym ujadanie. Poza tym raczej przyjacielski, chociaż czasami dziwnie się patrzy na nowych. Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Westa, ok 2 letnia. Smutna i widać, że za kimś tęskni lub za czymś:( Jest kontaktowa i grzeczna . Lubi kontakt z człowiekiem Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 A teraz uroczy i bardzo grzeczny piesio ...bez imionka... Ma ok 3 lata . To taki słodziaczek , co wszystkich kocha:)Już go lubię:) Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 I jeszcze jeden simkowy psiak...też bez imionka. Jest troszkę strachliwy, ale podpatruje jak inne mi wchodzą na kolana i go to ciekawi ....dlaczego tak robią? Młody ok roku , tak z 1,5 roku chyba ma. Quote
Istar19 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 to może ten starszy psiak Skaut - a a'la Simka Sajmon (Saymon)? ;) własnie uciekł mi pająk...jeju jak ja się boję pająków! a ta menda w ciągu 4 h uwiła sobie całkiem ładną pajęczynę między sufitem, a ścianą łazienki...chciałam go zrzucić na podłogę, złapać do szklanki i wywalić za okno..a ten mi zwiał! i już nie wiem co gorsze było..to że był pod sufitem, ale na widoku, czy to, ze teraz biega nie wiadomo gdzie -.- Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 to może ten starszy psiak Skaut - a a'la Simka Sajmon (Saymon)? ;) własnie uciekł mi pająk...jeju jak ja się boję pająków! a ta menda w ciągu 4 h uwiła sobie całkiem ładną pajęczynę między sufitem, a ścianą łazienki...chciałam go zrzucić na podłogę, złapać do szklanki i wywalić za okno..a ten mi zwiał! i już nie wiem co gorsze było..to że był pod sufitem, ale na widoku, czy to, ze teraz biega nie wiadomo gdzie -.- Może być....ładne imionka:) A pająki u nas na iglakach też są dorodne... wielgaśne krzyżaki . Ja też paskud bardzo nie lubię, czasami budzę Andrzeja w nocy jak jakiegoś zauważę i robimy obławę, bo nie zasnę dopóki go nie wyrzucę na dwór. Quote
Buńka Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Przybyłam z imionkami a tu psiska już ochrzczone :D Skaut mi się bardzo podoba :loveu: Pasuje do niego ;) I nie wiem czy przez przypadek mu się tak udało ale poprosiłam go dzisiaj o podanie łapy i podał :) Bardzo uroczy psiak... A Baster... naprawdę z typowo beaglowym charakterem :D Tylko budowa potężna Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Buńka trzymaj te imionka w zanadrzu. Jeszcze się przydadzą;) Lesio się oswoił na tyle, że szczeka na obcych jak groźny pies...no i ciągle chce być głaskanym:) Na spacerach macha tym swoim ogonkiem tak jakby mu się nakręcił, ale najważniejsze całkiem dobrze sobie radzi z chodzeniem. Jedynie widać po długim spacerze zmęczenie u niego, ale i tak jest zadowolony :smilecol: Quote
słodkokwaśna Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 :pissed: :madgo: :pissed: :pissed: :madgo: Mam dość tej nowej dogomanii!!! Nic mi nie działa tak jak powinno!!! :madgo: :pissed: :madgo: Jedynie te :stupid: emotikony. Quote
Buńka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 :-( Dzisiaj nasza "wspaniała" nowa nauczycielka od matematyki oznajmiła nam, że w soboty mamy przychodzić na zajęcia.... na 2-3 godziny :-( Od 9 rano :lookarou: Zajęcia obowiązkowe :bigcry: :bigcry: :bigcry: Żadne argumenty do niej nie docierają ... że ktoś nie może, że np nie ma czym dojechać. Ma to w d*pie. Mamy się dostosować bo jak to ona ujęła "swoich dzieci na utrzymaniu jeszcze nie mamy" a jeśli chodzi o dojazd to "że możemy dojeżdżać nawet hulajnogą. Jeszcze ciepło jest. I mnie to nie interesuje jak będziecie dojeżdżać.. na tygodniu wam się udaje to i w soboty dacie radę " :mdleje: Także już mogę zaznaczyć, że jedyny wyczekiwany dzień tygodnia, czyli odwiedziny słodkopsiaków w soboty mogę do kwietnia wykreślić z kalendarza :-( :flaming: Nie podała jeszcze dokładnych szczegółów i mam ogromną nadzieję, że zajęcia będą co drugi tydzień a nie co sobota ... bo nie wiem jak ja to przetrzymam :sad: Jak nam powie dokładnie to dam znać. Quote
Istar19 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 a ja nie mogę rozliczyć bazarku bo nie mogę wysłać pw do 4 osób :( mam nadzieje, że się odezwą do końca tygodnia... buńka współczuje...wredne babsko z tej nauczycielki....przecież weekend to weekend...nie powinna nikogo zmuszać to zajęć poza tygodniem A mnie wzięło choróbsko, a do pracy trza chodzić... Edi stronę chyba poprawiłam, jak nic nie będą robić administracyjnie w nocy to powinno być już ok :) Quote
słodkokwaśna Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Oj Buńka to szkoda:( tzn.że w ogóle aż do kwietnia nie będziesz u naszych piesów? A u nas bez zmian....zero adopcji :wallbash: i zero powrotów :happy1: . Jutro może przyjadą do Kiruni na sprawdzenie, czy ich sunia ją zaakceptuje....może :modla:ją wezmą. Fajna jest to rodzinka,tylko wszystko zależy od suni rezydentki. Quote
Buńka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 buńka współczuje...wredne babsko z tej nauczycielki....przecież weekend to weekend...nie powinna nikogo zmuszać to zajęć poza tygodniem Wredne to mało powiedziane . To wiedźma wcielona :stupid: Już na pierwszych zajęciach stwierdziła, że będziemy chodzić za nią, zaliczać i płakać... no i nie kłamała :bigcry: Straszy też, że kto będzie opuszczał zajęcia tego wgl nie dopuści do matury. I na zajęciach mają być dwie klasy czyli ponad 40 osób... pfff na pewno jedna nauczycielka ogarnie tylu uczniów i zdoła czegokolwiek nauczyć .... Z polskiego też akcje bo przerabiamy dwie lektury na raz... Powariowali wszyscy w tym roku. Dla danego nauczyciela najważniejszy jest ten przedmiot którego on uczy... a nie zdaje sb sprawy że tych przedmiotów jest ponad dwadzieścia. W dodatku my mamy podwójnie przechlapane bo dochodzą przedmioty zawodowe... i egzamin zawodowy + ja miałam w planach zdawanie dwóch dodatkowych przedmiotów na maturze ale teraz już chyba mogę się rozstać z moimi planami :bigcry:Dzisiejszy dzień mnie załamał ........ odechciewa się wszystkiego :( Oj Buńka to szkoda:( tzn.że w ogóle aż do kwietnia nie będziesz u naszych piesów? Na razie nie jestem w stanie tego sprecyzować ale na to się zanosi :bigcry: W kwietniu zakończenie roku szkolnego... mam nadzieję, że wtedy da nam już spokój i nie będzie męczyła do samego końca :( Cichy promyczek nadziei też na to że zajęcia zrobi co dwa tygodnie... albo może nam uda się wywalczyć zmianę nauczycielki bo to chore, że w ostatnim roku nam zmienili.... :lookarou: Quote
słodkokwaśna Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Marzenko jutro coś więcej napiszę, bo dziś padam i dogomania jest ostatnią rzeczą na którą mam ochotę;( Quote
Istar19 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 To postaraj się wypocząć! Bo na nową dogo trza mieć wiele sił. Nie wiem tylko czy odczytałaś sms'a? bo niestety zadzwonić nie mogłam - jak zwykle brak funduszy na telefonie :oops: Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Oj teraz dopiero Marzenko zobaczyłam.Dziękuję za zakup maskotek . Jak Andrzej będzie jechał z jakimś psiakiem do adopcji, to je weźmie a pieniądze na konto Ci prześlę:) Nie pisałam, bo przestałam wchodzić na dogomanię z przyjemnością, tylko robię to już z obowiązku ....czyli wtedy kiedy muszę. Westa przez jeden dzień wymiotowała w poniedziałek, ale po lekach i kroplówie na drugi dzionek już się dobrze czuła aż do dziś:) Czyli jest zdrowa :) A te wymioty, to prawdopodobnie cosik wszamała dziwnego, bo to mały łakomczuszek;) A dziś cudowna Kira pojechała do swojego domciu :jumpie: MIEJ CUDOWNE ŻYCIE CUDOWNA SUNIECZKO!!! Quote
Istar19 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Powodzenia Kira! a Wescie powiedz, że ma nie chorować ;) No i chce więcej czytać o słodkopsiakach! to nowe dogo nie jest takie złe - trza się tylko przestawić...kilka dni/tygodni i będzie dobrze :Cool!: Mam nadzieje, że jakiś psiak szybko znajdzie dom w mojej okolicy - ba za niedługo się zasypie wszystkim :megagrin: a tak serio to jeszcze się postaram skombinować trochę maskotek - pomęczę ludzi raz, dwa się wybiorę znów na "polowanie" może w któryś dzień trafię na jakąś promocję w ciucholandzie :) a co do pieniędzy się nie śpieszy - na życie jeszcze mam ;) aaa z bazarku będzie około 230 zł - tylko czekam jeszcze na trzy wpłaty...przez to zawirowanie z dogo mam lekkie opóźnienia w tej kwesti :siara: A z następnym bazarkiem ruszę niebawem...tylko najprawdopodobniej 3-5 października jadę do teściowej...i teraz nie wiem czy bazarek zrobić w przyszłym tygodniu, czy dopiero, kiedy wrócę...niby tylko 3 dni mnie nie będzie (dostęp do neta będę mieć, ale minimalny)..i kto w te trzy dni mi bazarku przypilnuje... w tym tyg z bazarkiem już nie wyrobię - muszę porobić nowe zdjęcia starych i nowych fantów, a do tego potrzebny mi mój Patryk ..więc chyba w październiku będzie bazar dopiero...to sobie sama odpowiedziałam :megagrin: Quote
Recommended Posts