_ogonek_ Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 (edited) Zakładam wątek dla psiaka wypatrzonego na wątku wielkopsów z Wrocka: http://www.dogomania.pl/threads/216972-TAKIE-FAJOSKIE-CH%C5%81OPY!!!-W%C4%85tek-bardzo-du%C5%BCych-samc%C3%B3w-z-wroc%C5%82awskiego-schroniska Bernardyny - moja wielka miłość. To filozoficzne spojrzenie, fafluchy wiszące... Cudeńko. Od razu spodobał mi się ten psiurek, więc postanowiłam go wypchnąć do domku ;) Kopiuję opis z wątku ogolnego: Borbet Boks 70 Nr ewid - 1408 Nr na szyi - 764 Wiek - 8 lat W schronisku od 6.08. 2011 Opis - Mieszaniec bernardyna, bardzo ładny, ale wzbudza respekt swoim wyglądem i postawą :smile: W rzeczywistości jest wielką ciamajdą, zarówno do psów jak i do ludzi. Wg sunia2000: ciapa przez duże "C":smile: odstrasza wyglądem ale nic poza tym. Dał się pogryźć psu ważącemu z kilkanaście kilo mniej od niego, podobno nawet się zbytnio nie bronił. Kilka osób szukających psa do stróżowania chciało go, ale zawsze odradzałam-to taki pluszak do głaskania, spania na kanapie, ewentualnie do wylegiwania się w swoim ogródku, a nie do budy do pilnowania. Rzadko kiedy szczeka, o jakimś warczeniu nie ma mowy, nie wiem czy ten pies wogóle wie co to znaczy:smile: Kontakt: [FONT="]Patrycja: 509 277 122; [/FONT] [FONT="]Zosia: [/FONT][FONT="]783 302 665, [email protected][/FONT] Edited January 7, 2012 by _ogonek_ Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Borbet cudak musi znaleźć domek :) Quote
_ogonek_ Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Proponuję taki tekst: TYTUŁ: Wspaniały, dostojny BERNARDYN DO ADOPCJI! Zbyt dostojny na banalnego stróża, ale wystarczająco majestatyczny na kanapowego towarzysza. Pragnę Ci przedstawić cudo - miśka. Oto on, Borbet wspaniały. To typowa ciapa, przez duże C. Nie nadaje się do stróżowania kompletnie, coś takiego jak szczekanie jest mu kompletnie obce. Cudownie sprawdzi się jako ozdoba domu, gdzie będzie mógł wylegiwać się całymi dniami u boku właściciela. Agresja też takiemu arystokracie nie przystoi, więc jej nie zna. Borbet zachowuje się bardzo kulturalnie w stosunku do ludzi jak i innych psów. Pies ma około 8 lat i z chęcią zamieszka w nowym domu. Obecnie przebywa w schronisku we Wrocławiu. Quote
_ogonek_ Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 A jesteście pewne że on ma 8 lat? Ja bym mu mniej dała, ale pozory mogą mylić... Quote
_ogonek_ Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Zaglądam do Borbeta wspaniałego. Poprosiłabym Zosię o weryfikację tekstu, może coś usunąć? coś dopisać? Quote
_ogonek_ Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Zosia123 napisał(a):Tekst super! :) no togo potem oglosze, teraz tak wskakuje dorywczo Quote
Zosia123 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Benek był trochę wczoraj zdziwiony, że go głaszczę - ale pozytywnie zdziwiony :) Pewnie niewiele osób go głaszcze :) Ogonku, czy mogłabyś ocenić tekst Atosika, proszę? ;) http://www.dogomania.pl/threads/213275-ATOS-bardzo-quot-szczup%C5%82y-quot-owczarek-z-hoteliku-u-ZuziaM-prosi-o-deklaracje! (pierwszy post) Quote
_ogonek_ Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Zosia123 napisał(a):Benek był trochę wczoraj zdziwiony, że go głaszczę - ale pozytywnie zdziwiony :) Pewnie niewiele osób go głaszcze :) No to cudnie :) Nic tylko brać misiaczka. Ogłoszenia mu zrobię dzisiaj. Quote
_ogonek_ Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 nie moge sie w ogole ogarnac... przepraszam misiu, ale obiecuje, ze i ty bedziesz mial ogloszenia. Quote
Zosia123 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Już aktywowałam parę ogłoszeń, widzę, że działasz :) Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Zosia123 napisał(a):Już aktywowałam parę ogłoszeń, widzę, że działasz :) ja? hmm... no właśnie nie :oops: wolna będę dopiero w sobotę, zawaliłam się totalnie robotą... Quote
_ogonek_ Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Zosia123 napisał(a):To kto jest tą dobrą wróżką?... :) A nie phase? Ostatnio widziałam linki w jej wykonaniu na wątku Ramzesa... Ale to nieładnie się nie przyznawać ;) Zosiu, ja cię bardzo przepraszam, założyłam psiakowi wątek i nie mam czasu go rozruszać ani nawet ogłosić psiaka... zuzlikowa by się przydała tutaj! Quote
Zosia123 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 I jeszcze parę ogloszeń bąbelka aktywowałam :):multi: Wróżko przyznaj się! ;) Ogonku, nie przepraszaj, ja ostatnio też nie mam na nic czasu... No ale pocieszam się, że dzięki pracy mam pieniążki dla psiaczków, a to jest na pewno ważne :) Quote
bros Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 mam kilka fotek wielkoluda :) za moment podam link do galerii - ładuje się :) Quote
Aleks_Bo Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Oj coś Waszego chłopaka na gumtree itd nie widać. Dawajcie, dwajcie, wrzucajcie chłopaka gdzie popadnie. Dziś byłam z nim na spacerku, na 100 % 8 lat nie ma. Super chłopak, b. grzeczny. Ale coś dziwnie oddycha jakby ciągle zasapany był Quote
Zosia123 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ja mam też parę fotek, ale to później.... teraz lecę z naszą trójcą... Quote
Recommended Posts