Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']on jest piękny...
w wolnej chwilce podeślę wątek zuzlikowej ;)

mówicie, że ma mniej niż 8 lat?[/QUOTE]

Ja się nie znam na wieku za bardzo... tak troszkę sapie na spacerze, ale może to brak kondycji.
Ale reprezentacyjny jest na pewno - taki duży, fajny ciaptak :)

Posted

[quote name='Zosia123']Ja się nie znam na wieku za bardzo... tak troszkę sapie na spacerze, ale może to brak kondycji.
Ale reprezentacyjny jest na pewno - taki duży, fajny ciaptak :)[/QUOTE]
hmm, no piękny jest i tak :D

czasu brak... totalnie :(

• 1 month later...
Posted

Borbet z dniem dzisiejszym przestał widnieć na stanie schroniska. Z podniesioną kitą wskoczył sam do auta i pojechał do mojej przyjaciółki w Niemczech. Jak dostanę zdjęcia to wstawię.

Posted

Negri napisał(a):
Borbet z dniem dzisiejszym przestał widnieć na stanie schroniska. Z podniesioną kitą wskoczył sam do auta i pojechał do mojej przyjaciółki w Niemczech. Jak dostanę zdjęcia to wstawię.

Jak wyjeżdzałam ze schronu to widziałam samochód na niemieckich blachach-gdybym wiedziała że za chwilę odjedzie nim Borbet to bym się przynajmniej pożegnała:)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Ale super !!! :multi: Bardzo się cieszę, i przepraszam że go nie ogłosiłam :oops:

No kilka ogłoszeń miał. I tak dziwne, że tak długo siedział w schronisku, taki reprezentacyjny wielkopsiur!

Posted

Zosia123 napisał(a):
No kilka ogłoszeń miał. I tak dziwne, że tak długo siedział w schronisku, taki reprezentacyjny wielkopsiur!

Ja kocham wielkopsy, staruszki i te które znam od baaardzo dawna..

• 3 weeks later...