Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='modliszka84']Próbowałam wcisnąć Basika do drukwoanego Mojego Psa - niestety wstrzymują druk :(
Czy ma ktoś wtyki w Przyjacielu Psie?[/QUOTE]
Nie mam...:shake:
Rozumiem,że ani jednego telefonu w sprawie Basia:-(

Posted

ciotki nie wiem czy wam mówić czy nie. Nie chcę siać paniki:( ale może to nas jakoś zmobilizuje do działania.
Ciocia stonka:) zadzwoniła do mnie ostatnio z informacją, że nieoczekiwanie dostali wymówienie najmu domu i mają pół roku czyli do marca na znalezienie innego miejsca zamieszkania:( Póki co nie ma osoby chętnej i na tyle odważnej aby wynająć swój dom 17 psom:) jeśli się takowy znajdzie to przeniosą się z całą watahą, ale jeśli nie...to chyba same sobie możecie odpowiedzieć na to pytanie:( Stonka będzie musiała wrócić do swojego jakiegoś małego mieszkania, a psy do innych dt?:(

stańmy na głowie aby Basik nie musiał się nigdzie przenosić:( no chyba że do nowego domu...

Posted

tak, faktycznie, stonka udostępniła go tylko znajomym aby niepożądane osoby nie widziały tego :( ehh kiepska sytuacja. Słuchajcie a może jakoś wspólnymi siłami zbudujemy im jakąś małą chatkę :eviltong:

Posted

Mnie tam wszystko jedno z czego domek, jak sie bezdomnym jest to wsjorawno
Powiem Wam że jakby co to zawsze mam trzy kojczyki, wystawie do lasu i będziemy sie ogrzewać nawzajem, troche futer mamy jakby co :) A jak to w Wojtyszkach mówią psa wątroba grzeje, to i my przy tych watrobach ciepła zaznamy .

Posted

Dobrze,że wam dopisuje humor cioteczki,ale trzeba przecież optymistycznie patrzeć w przyszłość i tego się trzymajmy.

Sorry...zapraszam na bazarek dla niezwykłego psa. Pimpuś otoczył opieką sunię z małymi,opiekował się nimi,przynosił jedzenie,przeprowadzał przez jezdnię. Kiedy sunia i szczeniaczki znalazły domki wycofał się:-(przebywa w hoteliku i pod opieką behawiorysty.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236323-Ciuchy-bi%C5%BCuteria-i-in-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-wszystko-dla-Pimpusia-z-rowu-do-16-12-12-do-23-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...12-12-do-23-00[/URL]

Posted

[quote name='rita60']Chcemy...chcemy...chcemy...[/QUOTE]

No i przed chwila był wet u Basika i nie zrobiłam fotek bo mi bateria padła :/
Możecie sie czuć oszukane, jutro obiecuja że nadrobię!
Basio dorobił sie w końcu pachnacej i nowiutkiej ksiażeczki zdrowia, wyszły mu szczepienia i trzeba było uzupełnić. Ma wścieklizne i wirusowe tez zrobiliśmy. Szykowalismy sie z kagańcem a Basio dzielny nawet nie drgnął :)

Posted

Dostałam właśnie bure od chłopa, ze nikt nie wie jaki Basik jest kochany, to mu mówie że telefon mi padł i mam inny i na fotach tego nie widać, zobowiązał się, ze jego tel. działa i jutro dostaniecie filmik Bandżita pieszczocha. Jak sie nie wywiąże to podam Wam jego numer telefonu :diabloti: