Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co tu taka cisza przepraszam bardzo?? chyba znowu muszę sięgnąć po dziennik i obecność sprawdzić:) ojj posypią się pały:D:D

co tam u grubasa słychać? byliście na powtórnych badaniach?

Posted

[quote name='stonka1125']Szczochy złapane bez problemu, wet nie poznał maryjanka naszego, jak będą wyniki to dam znać[/QUOTE]
A jaki masz sposób...w chochle ?
Witaj mały łobuzie...czekamy na tylko dobre wyniki.

Posted

Jakby ktoś nie pamietał to Maryjan z siuraka nie korzysta :/ Siusia jak baba więc łapanie siurków to pestka :):):) U niego ok, troszkę popsikuje ale był wet bo mi tu parę psikać zaczęło i już wdrożyliśmy leczenie i mija psikadło. Podobno krąży jakieś świństwo bo taka dziwaczna aura nastała.

Posted

[quote name='piechcia15']mówisz o jakimś zapaleniu pęcherza? taka ch..a pogoda, deszcz i słońce, zimno. wszyscy chorują[/QUOTE]

nie, nie, psikają nochalami, katarek jakiś, Maryjanowi trzeba szczepienia uzupełnić jak przestanie smarkać.

Posted

U mnie też dzisiaj przez całe popołudnie nie mogłam się dostać na Dogo- a bazarro na ukończeniu... Skończę już jutro (zostały tylko opisy) i podlinkuję.

Buziaki dla chłopaka :*

Posted

[quote name='modliszka84']to już wiem kto mnie zaraził, ten Maryjan to nawet wirtualnie zarazki rozsiewa ;)[/QUOTE]
Jak nic,to on:razz:ja też jakoś się zle poczułam:p

Posted

Tak sobie myślę, że Basio to jest wyjątkowy:) Tyle chłopak przeszedł w życiu a na zdjęciach wygląda jakby biegał i bawił się jak szczeniak... Takiej woli walki i wiary w życie to się można od Basia uczyć:)

Posted

czyli mnie też zaraził Maryjan?:) :evil_lol:

ja zawsze mówiłam i będę powtarzać, że ON nam tak łatwo spokoju nie da:) charakter ma od cholery a więc tak łatwo nie odpuści :loveu: