Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rita60']Jestem z samego rana u terierka,wstawaj mały,szkoda dnia:lol:[/QUOTE]

Oj świrek nas stawia na nogi w okolicach 7:00 i nie ma ze boli, tak głosno szczeka że trzeba wstac i go wyprowadzić, a jaka ma radochę z tego wyjścia :)

Posted

[quote name='piechcia15']no cooo mocne rękawice i strzyżemy:)

dziś dostaliśmy 310zł z bazarku Tangusi dla basika:D:D bardzo dziękujemy!![/QUOTE]

hehe, stalowe rékawice ;ppp

Bardzo dziékujemy za pamiéc i hojne wsparcie dla owlosionego zébatego Basiora!

Posted

słuchajcie a może by zrobić Basiowi nowe wydarzenie takie szukające domku?bo mam wrażenie że na to dawne juz nikt nie wchodzi.Ja niby te daty zmieniam, ale już zainteresowania zero. Albo poprostu album ze zdjęciami i udostępniać?nie wiem jaka to różnica bo nie znam się na fb:)

• 2 weeks later...
Posted

jak to wątki też??????????????wszystko zniknęło? żarty sobie chyba jakies robią. Wzięli by się za prawdziwa pracę a nie bzdurami się zajmują. Ciągle tylko zmieniają wygląd tego forum i to wcale nie na czytelniejszy i na co to komu?tych reklam jest od cholery, więcej niż postów.Tyle ważnych informacji na pw ehhh

nie no wkurzę się zaraz, wszystko diabli wzięli!! wszystko co sie wogóle klinęło od 2.04. nawet edycje posów zniknęły i muszę od nowa rozliczać kasę każdego psa!! bo rozliczenia są z 2.04 kur.... że tak powiem...

Posted

[quote name='rita60']Witam cieplutko....co u Basia,czy był u fryzjera:razz:[/QUOTE]

No nie był, próbowałam ale nerwowy się robi, juz nawet myślałam o narkozie bo wygląda okropnie:roll:

Posted

[quote name='stonka1125']No nie był, próbowałam ale nerwowy się robi, juz nawet myślałam o narkozie bo wygląda okropnie:roll:[/QUOTE]
Salony tak czasami robią,ale w jego przypadku,to może być ryzyko. Może lepiej dać mu jakiś środek na wyciszenie:roll:

Posted

[quote name='rita60']Salony tak czasami robią,ale w jego przypadku,to może być ryzyko. Może lepiej dać mu jakiś środek na wyciszenie:roll:[/QUOTE]
Tak naprawdę jeszcze nawet nie próbowałam a on jest ostatnio bardzo hohoho, przytulaczek i dusiołek, jutro spróbuję czy w ogóle damy radę, może akurat nas zaskoczy, jak nie to będziemy mysleć dalej.

Posted

Zapraszam na bazarek dla pieknej Aiszy:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225936-Aisza-zaprasza-do-butiku%21%21%21Do-1-maja-godz-22%21%21%21[/url]

Posted

Cały czas jest ten sam problem, Basik czuje sie niepewnie jak "coś" się z nim robi, z maszynka na razie daje sobie spokój, cały czas walczymy z nerwami Basika przy przytrzymywaniu, obracaniu i takie tam. Cięzko jest obciąć psa niekłapiącego a co dopiero takie dziwo nerwowe.

Posted

[quote name='rita60']Generalnie jak zrobi się cieplej,bedzie mu za goraco,skóra nie bedzie oddychać,tworzy się łupież i odparzenia...[/QUOTE]

uuuuuuuu to trzeba go ogolić:( Stonka nie wiem jak to zrobisz, ale na pewno dasz radę!!!

Posted

a poza tym ciocia stonka stwierdziła, że bez tych loków na grzbiecie będzie eleganciejszy:) więc i szanse na adopcje może i większe by były?:( słuchajcie a może by mu jakieś dobre jedzonko pod nos podtykać w trakcie strzyżenia i przekupić?Może zrozumie że jak ty mu dajesz dobre jedzonko to go nie skrzywdzisz? zróbcie próbę bez żadnej narkozy, ogolcie kawałek gdzieś, zobaczcie jak zareaguje z jedzeniem. Najwyżej zrobicie przerwę i będzie taki łaził, nikomu to nie przeszkadza:) włączcie wcześniej maszynkę aby się z dźwiękiem oswoił.Może da jakoś radę po dobroci?:)

Posted

dzieńdoberek
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-x2OrZW0fSaQ/T5RW8K4B9TI/AAAAAAAADL4/7FwP0MgvL0U/s512/DSC01166.JPG[/IMG]

reszta fot:[url]https://picasaweb.google.com/100720366837556242361/Basik08#[/url]