GoskaGoska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Amor kudłacz gryziony i z przeprzywioną głową: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wspanialy-kudlaty-pogryziony-z-krzywa-glowka-dam-mu-ktos-szanse-na-zycie-143938/ Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 i jeszcze tan 10letni w typie owczarka co siedzi tylko w budzie: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/zaszylem-sie-budzie-tak-wszyscy-mnie-olali-kochany-seniorek-blaga-o-domek-143910/ Quote
monika083 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 te cuda jeszcze w schronie????: Niecały rok, suka, niewielka. Została znaleziona, niestety nikt jej nie szukał. Sunia bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Jest przerażona i zdezorientowana. Potrzebuje spokoju i miłości by znów cieszyć się pełnią życia. Album: 956/09 Dwa lata, suka, malutka. Miła, spokojna i grzeczna sunia. Z utęsknieniem czeka na własny dom. Album: 1008/09 Leady - osiem lat, suka, malutka. Jej właściciel wyjechał za granice. Sunie jest bardzo grzecznym, wylewnym i ułożonym pieskiem. Typowy kanapowiec. moze je pooglaszac ,szkoda ,zeby marnowaly sie w schronie. a ta sunieczka juz 2 lata w schronie...czy ona ma watek? Moze jej zaloze i pooglaszam ,jest bardzo ladna,byc moze w ogloszeniach ktos ja wypatrzy, Album: 1909/07 Trzy lata, suka, średnia. W schronisku spędziła już prawie 2 lata :( Bardzo miła, łagodna i uległa suczka. Troszkę nieśmiała. Będzie wspaniałym przyjacielem. Quote
monika083 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 kolejna zguba trafila do schronu(ogloszenie na gumtree): powiększ obraz Miasto: Wrocław Data dodania: 14/08/2009 13/08 /09 około godz 22 na ul Kiełczowskiej znaleziono pieska . nieduży ,chyba młodziutki ,bardzo wystraszony ,chudzieńki bardzo i leciutki. kundelek beżowo brązowa sierść , biały puszysty ogonek .chodził cały wieczór za ludźmi od bramy do bramy w tą i z powrotem. może zaginął komuś z osiedla kiełczowskiego lub okolic . do odbioru w schronisku we Wrocławiu ciekawe czy ktos go odebral..czy ofiara wakacji.. bardzo ladny psiak,dziewczyny ,zwroccie uwage czy bedzie w schronie ,jesli tak to pooglaszam go. Quote
Bella1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tak ten piesek jest już w Schronisku , jest naprawdę ślicznym psem Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cześć ludziska :oops: Melduję się na tym wątku :oops: Ja od miesiąca wrocławianka :oops: Mam nadzieję, że uda mi się wkręcić w pomoc wrocławskim bidom :) Quote
yuki Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Figa , chodź ze mną jutro do schronu ;) masz czas , tak z rańca :), a jak nie masz czasu jutro się jakoś umówimy na przyszły tydzień . Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Cześć ludziska :oops: Melduję się na tym wątku :oops: Ja od miesiąca wrocławianka :oops: Mam nadzieję, że uda mi się wkręcić w pomoc wrocławskim bidom :) oj Figa byłby cudownie, gdy ci się udalo, bo u nas tak naprawdę ciężko z pomocą - witaj we Wrocławiu :multi: Figa i odrazu pytanie czy masz auto? Quote
yuki Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Słuchajcie wyczaiłam dziś w schronie kolejną spanielke jest bardzo podobna do tej młodej z charakterkiem co zastała ostatnio adoptowana, ma ktoś może jej zdjęcia albo coś o niej wie, nie miałam jej jak fotki zrobić bo zwiała do środka. Wygląda na młodziutką, śliczna jest ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Korenia napisał(a):Zdradź jaka dzielnica :cool3:Psie Pole :p Uroczo tu, na początku bałam się z domu wychodzić :evil_lol: yuki napisał(a):Figa , chodź ze mną jutro do schronu ;) masz czas , tak z rańca :), a jak nie masz czasu jutro się jakoś umówimy na przyszły tydzień .Ojjj kurcze, żałuję, że nie zajrzałam tu wczoraj :wallbash: Nudziłam się w domu. We wtorek mam nadzieję odwiedzić schronisko z Negri ;) GoskaGoska napisał(a):oj Figa byłby cudownie, gdy ci się udalo, bo u nas tak naprawdę ciężko z pomocą - witaj we Wrocławiu :multi: Figa i odrazu pytanie czy masz auto?Ja jestem na pomoc otwarta ;) Auto mam, Ford Galaxy, jeździłam już wielokrotnie z psami, z tym, że muszę na gaz sama sobie kasę kombinować. Cieszę się niezmiernie na tak ciepłe przyjęcie przez Was :loveu: Quote
Korenia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Psie pole - łoj, jak to dalekooo... ode mnie to chyba najszybciej pociągiem :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 a tam daleko wszedzie gdzie da sié dojechac, to nie tak daleko :cool3: ja na Psim Polu mam masé znajomych, a jak jestem we Wroclawiu to na drugim koncu Wroclawia mieszkam i mam 3 przesiadki autobusem :eviltong: min od 1h do 2h :evil_lol:, ale coz jezdzi sié Quote
Korenia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :: FiGa :: napisał(a):To Ty gdzie? :cool3: Nowy Dwór ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Korenia napisał(a):Nowy Dwór ;)Rzut beretem :diabloti: Quote
yuki Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 xmartix napisał(a):a gdzie jest dokładnie? Jest w boksie w tym samym boksie co jest Niwa, albo w boskie na prawo od tego . Wygląda na młodziutką, ma taką blond grzywę:) Figa zobaczę jak mój grafik to może na wtorek się umówimy :) Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Wstępnie to wtorek rano, nie wiem czy rodzice mi czegoś nie wymyślą, mam nadzieję, że nie ;) Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Figa jutro i w środę też pracuje na rano ;/mam czas w czwartek obojętnei o której , najchętniej rano :) Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Daj mi do siebie ten na pw, odezwę się :) Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Już wysyłam , będę szła w czwartek , razem z Tuską jeszcze jak coś :) Quote
kikou Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 dziewczyny tu poniżej piesek którego koniecznie trzebaby obciąć... on chyba sie gotuje w tych kołtunach..... potrzebne też zdięcia dobre ze spaceru jakbyscie go mogły gdzieś w kolejke do spaceru wcisnąć.... i ogłoszenia... http://www.dogomania.pl/forum/f1155/skoltuniona-kupka-nieszczescia-jak-pokonac-pech-144489/ Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 i jeszcze jeden super psiaczek : http://www.dogomania.pl/forum/f1155/bugi-nieduzy-przyjecielski-uwieziony-za-kratami-od-roku-wroclaw-144509/#post12816580 Quote
:: FiGa :: Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Czy kropeczka salcesonik ma wątek? :loveu: Quote
Recommended Posts