Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te cuda jeszcze w schronie????:

Niecały rok, suka, niewielka. Została znaleziona, niestety nikt jej nie szukał. Sunia bardzo źle znosi pobyt w schronisku. Jest przerażona i zdezorientowana. Potrzebuje spokoju i miłości by znów cieszyć się pełnią życia.

Album: 956/09
Dwa lata, suka, malutka. Miła, spokojna i grzeczna sunia. Z utęsknieniem czeka na własny dom.

Album: 1008/09
Leady - osiem lat, suka, malutka. Jej właściciel wyjechał za granice. Sunie jest bardzo grzecznym, wylewnym i ułożonym pieskiem. Typowy kanapowiec.

moze je pooglaszac ,szkoda ,zeby marnowaly sie w schronie.

a ta sunieczka juz 2 lata w schronie...czy ona ma watek? Moze jej zaloze i pooglaszam ,jest bardzo ladna,byc moze w ogloszeniach ktos ja wypatrzy,
Album: 1909/07
Trzy lata, suka, średnia. W schronisku spędziła już prawie 2 lata :( Bardzo miła, łagodna i uległa suczka. Troszkę nieśmiała. Będzie wspaniałym przyjacielem.

Posted

kolejna zguba trafila do schronu(ogloszenie na gumtree):

powiększ obraz

Miasto: Wrocław
Data dodania: 14/08/2009

13/08 /09 około godz 22 na ul Kiełczowskiej znaleziono pieska . nieduży ,chyba młodziutki ,bardzo wystraszony ,chudzieńki bardzo i leciutki. kundelek beżowo brązowa sierść , biały puszysty ogonek .chodził cały wieczór za ludźmi od bramy do bramy w tą i z powrotem. może zaginął komuś z osiedla kiełczowskiego lub okolic .

do odbioru w schronisku we Wrocławiu

ciekawe czy ktos go odebral..czy ofiara wakacji..
bardzo ladny psiak,dziewczyny ,zwroccie uwage czy bedzie w schronie ,jesli tak to pooglaszam go.

Posted

Figa , chodź ze mną jutro do schronu ;) masz czas , tak z rańca :), a jak nie masz czasu jutro się jakoś umówimy na przyszły tydzień .

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cześć ludziska :oops:
Melduję się na tym wątku :oops:
Ja od miesiąca wrocławianka :oops:
Mam nadzieję, że uda mi się wkręcić w pomoc wrocławskim bidom :)

oj Figa byłby cudownie, gdy ci się udalo, bo u nas tak naprawdę ciężko z pomocą - witaj we Wrocławiu :multi:
Figa i odrazu pytanie czy masz auto?

Posted

Słuchajcie wyczaiłam dziś w schronie kolejną spanielke jest bardzo podobna do tej młodej z charakterkiem co zastała ostatnio adoptowana, ma ktoś może jej zdjęcia albo coś o niej wie, nie miałam jej jak fotki zrobić bo zwiała do środka. Wygląda na młodziutką, śliczna jest ;)

Posted

Korenia napisał(a):
Zdradź jaka dzielnica :cool3:
Psie Pole :p Uroczo tu, na początku bałam się z domu wychodzić :evil_lol:

yuki napisał(a):
Figa , chodź ze mną jutro do schronu ;) masz czas , tak z rańca :), a jak nie masz czasu jutro się jakoś umówimy na przyszły tydzień .
Ojjj kurcze, żałuję, że nie zajrzałam tu wczoraj :wallbash: Nudziłam się w domu. We wtorek mam nadzieję odwiedzić schronisko z Negri ;)

GoskaGoska napisał(a):
oj Figa byłby cudownie, gdy ci się udalo, bo u nas tak naprawdę ciężko z pomocą - witaj we Wrocławiu :multi:
Figa i odrazu pytanie czy masz auto?
Ja jestem na pomoc otwarta ;)
Auto mam, Ford Galaxy, jeździłam już wielokrotnie z psami, z tym, że muszę na gaz sama sobie kasę kombinować.

Cieszę się niezmiernie na tak ciepłe przyjęcie przez Was :loveu:

Posted

a tam daleko wszedzie gdzie da sié dojechac, to nie tak daleko :cool3:
ja na Psim Polu mam masé znajomych, a jak jestem we Wroclawiu to na drugim koncu Wroclawia mieszkam i mam 3 przesiadki autobusem :eviltong: min od 1h do 2h :evil_lol:, ale coz jezdzi sié

Posted

xmartix napisał(a):
a gdzie jest dokładnie?

Jest w boksie w tym samym boksie co jest Niwa, albo w boskie na prawo od tego . Wygląda na młodziutką, ma taką blond grzywę:)

Figa zobaczę jak mój grafik to może na wtorek się umówimy :)