Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olalolaa napisał(a):
Ja tego boksia raz na spacer wzięłam, nie jest najmłodszy ale ma dużo energii i ten swój boksiowy charakter kochany :) Nie lubi kagańca :P

Jeśli mysle o tym samym boksiu co Ty to on juz poszedł dawno do domu:) Ostatnio widzialam nowego boksera u Rudiego w boksie, wyglada na młodego psa.... Ale zgadza sie ten starszy boksiu nie cierpial kaganca :)

Posted

ja co prawda nie zajmuję się nim zbytnio,ale powiem co kojarzę - ma z 8 lat, jest fajny psem bardzo, do człowieka podchodzi, cieszy się na jego widok. wydaję się być bardzo sympatyczny. rozrób na boksie też nie robi :) alvina jest od dużych psów więc albo do niej odezwać się trzeba albo można do mnie - ja jestem w weekendy w schronisku (oprócz jutrzejszej soboty) i w piątki. ale rozumiem że to nie adopcja do kogoś z Wrocławia?

Posted

Jutro bede miala wszystkie info o bokserze:) Na dzien dzisiejszy chyba nikt z nim nie chodzi i nie za wiele wiadomo na jego temat... Sprobuje go jutro wziasc i zobaczec jak sie zachowuje oraz dowiem sie czegos od opiekuna i w biurze:) Wiec jutro beda wszystkie informacje o bokserze:)

Posted

Przepraszam za zwloke juz pisze co i jak :) Pies nie jest wykastrowany i nie zawsze ze schronu wychodza kastraci... Nie jest zaczipowany tonapewno...Nazywa sie Dukat, ma 7 lat, zostal znaleziony, jest bardzo ciety na inne psy dlatego wychodzi z nami w kagancu. Jest mily i przyjacielski dla czlowieka szuka kontaktu lecz zdaniem Pauliny potrzebuje napewno solidnego szkolenia i zdecydowanego opiekuna. Jest typem dominata i lubi sobie pozadzic czlowiekiem. Jednak przy odpowiednim opiekunie bedzie jeszcze super psem. Mozesz podac kontakt do mnie i Pauliny. Karolina 605-949-924 lub Paulina 726-949-126

• 2 weeks later...
Posted

aaa boksik Cud-miod (DUKAT)! to jest moj przydupasek! bardzo fajne psisko!
na spacerach coraz lepiej sie zachowuje! tylko brac i kochać:) szkolenie sie mu przyda i to napewno :) do maluszka ( snakiego) zero agresji! dal sobie wejsc na glowe! ogolnie nie toleruje ani suk , ani psow! to chyba jedyny jego minus. idealny dla milosnika rasy! skoczny , lubi brykać w lesie!:):)

Posted

WROCŁAW!! bardzo prosimy o pomoc...dziś ok 18 zaginęła na spacerze sunia chiński grzywacz o imieniu Rysia :-(.. może ktoś z Was spotka albo to Wasza okolica spacerowa...prosze przekażcie dalej i rozglądajcie się uważnie :modla:

Posted

Moj przydupasek Barni jest tak cudnym psem kocham go poprostu:) Moja male ADHD pies nie tracacy igdy energi poprostu zywiol:) Pies zapatrzony w czlowieka jak w obrazek kocha zabawe:) Dlaczego on nadal jest w schronisku nie rozumiem :( Uwielbiam ten jego wiszacy jezor i smiejace sie oczy gdy widzi pilke- BEZCENNE :)

Posted

I jeszcze nowe zdjecia Vegi :) Vega jest cudnym psem mimo nie trzymania rownowagi bawi sie jak szczeniak, ten widok jest piekny, jak pies ktory ma problem i nie zwracal uwagi na czlowieka otwiera sie na niego wpatruje sie w niego i chce sie przytulac:) Dlaczego pieski nie jestescie w domku u siebie? :(

Posted

Pierwszy raz mialysmy na spacerze suczke Lole:) Wspaniala starsza Pani, nadaje sie dla kazdego czlowieka:) Zapatrzona w czlowieka, zrównoważona suczka lubiaca zabawe pilka:) Na inne psiaki nie zwraca uwagi wiec moze zamieszkac ze spokojnym psiakiem:) A oto pare jej zdjec:)