Ibazelka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey']i z misiem:evil_lol: :loveu: to jest sliczne Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ibazelka napisał(a)::loveu: to jest sliczne dziekuje:buzi: Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dzien dobry! Co porabiacie w ten sloneczny dzionek? Jak Mikus?:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): Co porabiacie w ten sloneczny dzionek? Jaki słoneczny :placz: Paskudny i deszczowy :placz: Dzien dobry Paulinko Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 u nas jest deszczowy, ale nie narzekam znów...tylko nie poszłam na SKS...:) Quote
Samturia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hej Mickeyowa po tak długiej nieobecności mnie u ciebie :) Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dzien dobry! Co porabiacie w ten sloneczny dzionek? Jak Mikus?:razz: Witam:DMickey własnie sobie leży na moim w sumie naszym łóżQ:evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):Jaki słoneczny :placz: Paskudny i deszczowy :placz: Dzien dobry PaulinkoTaaaaak dzien rzecziwiście beznadzejny pod względem pogody...:mad: justys95 napisał(a):u nas jest deszczowy, ale nie narzekam znów...tylko nie poszłam na SKS...:smile:u mnie podobnie co do deszczu...a co do zajęć to mamy rekolekcje wiec skończyliśmy wcześniej:evil_lol: a jutro pisze próbny egzamin z przygotowania zawodowego...aż strach sie bać...:placz: Samturia napisał(a):hej Mickeyowa po tak długiej nieobecności mnie u ciebie :smile:Heeeeej:buzi: Witamy naszych skromnych progach:Rose: Marzenka18 napisał(a):Jak on słodzisio tu wyszedł :loveu:Dzieki za miłe słowa:D Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Paulina_mickey napisał(a):u mnie podobnie co do deszczu...a co do zajęć to mamy rekolekcje wiec skończyliśmy wcześniej:evil_lol: a jutro pisze próbny egzamin z przygotowania zawodowego...aż strach sie bać...:placz: A u nas rekolekcje będą w czwartek i we piątek...:) Quote
Marzenuś Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja już po rekolekcjach :p teraz trzeba niestety chodzić i siedzieć cały czas w szkole a tak mi sie nie chce wstawać rano :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Heloooł :buzi: Noo w koncu do Was dotarłam a raczej przedarłam sie przez te strony wszystkie... A ile fotek napotkałam... Seria z misiem bowska :iloveyou: a psiaki z częstochowy mmmm.... też boskie... Benek :iloveyou: Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heloooł :buzi: Noo w koncu do Was dotarłam a raczej przedarłam sie przez te strony wszystkie... A ile fotek napotkałam... Seria z misiem bowska :iloveyou: a psiaki z częstochowy mmmm.... też boskie... Benek :iloveyou: Edytka:multi: :multi: :multi: Witam Cie kochana:buzi::buzi: :Rose::Rose::Rose: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Paulina_mickey napisał(a):\ Taaaaak dzien rzecziwiście beznadzejny pod względem pogody...:mad: Okropnie beznadziejny :placz: Ja chce słonko :placz: Paulinko, trzymam kciuki za egzamin :razz: Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Okropnie beznadziejny :placz: Ja chce słonko :placz: Paulinko, trzymam kciuki za egzamin :razz: Ja też bym oddała wiele za słoneczko i cieplutką pogode... a za kciuki dziekuje bo na pewno sie przydadzą:buzi: Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dobry wieczór Mickeykowe Paulinki !!!:multi::loveu: Ja też trzymam kciuki za egzamin !!! :thumbs::thumbs: Pozdrawiam i czekam na adresik ORBS.;) Głaski dla Mikusia.:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='marzenna79'] Dobry wieczór Mickeykowe Paulinki !!!:multi::loveu: Ja też trzymam kciuki za egzamin !!! :thumbs::thumbs: Pozdrawiam i czekam na adresik ORBS.;) Głaski dla Mikusia.:loveu: [/quot http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=919 Tutaj jest jeden z artykulów na ten temat...tam jest tego wiecej i niektóre sa znacznie ciekawsze...zwłaszcza te o życiu po śmierci i duchach:D Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey'][quote name='marzenna79'] [/quot] http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=919 Tutaj jest jeden z artykulów na ten temat...tam jest tego wiecej i niektóre sa znacznie ciekawsze...zwłaszcza te o życiu po śmierci i duchach:D Dziękuję Paulinko !!! Świetny artykuł.:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='marzenna79'][quote name='Paulina_mickey'] Dziękuję Paulinko !!! Świetny artykuł.:loveu: nie ma za co:D polecam sie na przyszłość:evil_lol: to baaardzo ciekawa strona i warto na nią czasem zaglądnoć:D jesli oczywiście ktos sie interesuje takimi rzeczami...:diabloti: [quote name='DiDDlina85']Dobry wieczór:smile:Dobry wieczór:buzi: [quote name='Samturia']tak wieczornie wpadłam! :smile:a prosze bardzo:DZapraszam Quote
Samturia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 jak bd mial;a wiecej czasu to musze pozwiedzać tą stronke :) Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Samturia napisał(a):jak bd mial;a wiecej czasu to musze pozwiedzać tą stronke :) a zapraszam zapraszam:D Quote
Monika_tbg Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: rozjaśnia sie:cool3: słonko sie przebija:multi: :multi: MiQśka Powodzonka na tym całym egzaminie:) Quote
Recommended Posts