Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marzenka18']a tu fotek ni ma :([/quote]
[B][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Paulinko i śliczny Mickeyku ! :multi:
Nie było mnie tutaj 2 dni, a tu nadal fotek brak...:shake:
My Marzenki chcemy zdjątka Mickeya.:mad:
Uwielbiam oglądać psie fotki.:loveu::loveu::loveu:
Paulinko pozdrawiam.:buzi:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='marzenna79'][B][COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Paulinko i śliczny Mickeyku ! :multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Nie było mnie tutaj 2 dni, a tu nadal fotek brak...:shake: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]My Marzenki chcemy zdjątka Mickeya.:mad:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Uwielbiam oglądać psie fotki.:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Paulinko pozdrawiam.:buzi:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[/quote]
witam:multi:
obiecuje że jak tylko moja koleżanka wróci do szkoły(jest chora)to pożycze od niej aparat i napstrykam Wam fotek:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']
obiecuje że jak tylko moja koleżanka wróci do szkoły(jest chora)to pożycze od niej aparat i napstrykam Wam fotek:evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Paulinko i śliczny Mickeyku ! :multi::loveu:
W takim razie czekamy na foteczki Mickeya :loveu: z utęsknieniem.:roll: Proszę życzyć koleżance bardzo szybkiego powrotu do zdrowia.:cool3:

[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10704;101/st/19960725/e/SUKCES/dt/-6/k/3abe/event.png[/IMG]

Posted

[quote name='marzenna79'][B][COLOR=magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Paulinko i śliczny Mickeyku ! :multi::loveu:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=magenta]W takim razie czekamy na foteczki Mickeya :loveu: z utęsknieniem.:roll: Proszę życzyć koleżance bardzo szybkiego powrotu do zdrowia.:cool3:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10704;101/st/19960725/e/SUKCES/dt/-6/k/3abe/event.png[/IMG][/quote]
ok na pewno przekaże:D dziekuje:buzi:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']ok na pewno przekaże:D dziekuje:buzi:[/quote]
[B][COLOR=Plum][SIZE=4][FONT=Arial Black]Przekaż koniecznie !!!!!!! :cool3:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR=Plum][SIZE=4][FONT=Arial Black][B]A Ty Paulinko dzisiaj nie w szkole ???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10704;101/st/19960725/e/SUKCES/dt/-6/k/3abe/event.png[/IMG]

Posted

[quote name='marzenna79'][B][COLOR=plum][SIZE=4][FONT=Arial Black]Przekaż koniecznie !!!!!!! :cool3:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR=plum][SIZE=4][FONT=Arial Black][B]A Ty Paulinko dzisiaj nie w szkole ???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10704;101/st/19960725/e/SUKCES/dt/-6/k/3abe/event.png[/IMG][/quote]
Byłam ale pan Giertych do nas zadzwonił i zwolnił nas z lekcji:evil_lol:

To oczywiście nie prawda ale tak sie nasza kochana klasa tłumaczy zawsze kiedy uciekamy:diabloti:

Posted

nie
6915037 na co ?
nadal nie moge sie zalogować
wyskakuje mi jakieś pierrr ..... info, że hasło jest nie prawidłowe :angryy::angryy::angryy:
na wszystkie moje maile próbowałam przypomnieć i niby żaden nie jest dobry a g.... prawda !!!!! ja mam tego g... dosyć :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Aga K']nie
6915037 na co ?
nadal nie moge sie zalogować
wyskakuje mi jakieś pierrr ..... info, że hasło jest nie prawidłowe :angryy::angryy::angryy:
na wszystkie moje maile próbowałam przypomnieć i niby żaden nie jest dobry a g.... prawda !!!!! ja mam tego g... dosyć :angryy::angryy::angryy:[/quote]
bo pod avatarem masz tylko 3 cyfrowy numer GG wpisany:diabloti:
a może to chodzi o hasło przy założeniu gadu...

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Byłam ale pan Giertych do nas zadzwonił i zwolnił nas z lekcji:evil_lol:
To oczywiście nie prawda ale tak sie nasza kochana klasa tłumaczy zawsze kiedy uciekamy:diabloti:[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[B][COLOR=Black][SIZE=3][FONT=Arial Black] No ładnie.......:mad::mad::mad:
Gratuluję Paulinko znajomości...hihihi...:cool3:
Czy dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny może ? ;) :evil_lol:
Pomiziaj za to Mickeyka ode mnie.:loveu:

[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10704;101/st/19960725/e/SUKCES/dt/-6/k/3abe/event.png[/IMG]

Posted

[quote name='marzenna79']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[B][COLOR=black][SIZE=3][FONT=Arial Black] No ładnie.......:mad::mad::mad:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=black]Gratuluję Paulinko znajomości...hihihi...:cool3:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=black]Czy dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny może ? ;) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=black]Pomiziaj za to Mickeyka ode mnie.:loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

taaak nasza klasa ma takie znajomości:evil_lol:
dziś nie ma pierwszego dnia wiosny my czasem tak mamy że jak Giertych zadzwoni to trzeba sie oczywiście ewakuławać a że jesteśmy ostatnią klasą to jakos nam nic nie mówią na to...:eviltong:
a co do pierwszego dnia wiosny to my go w tym roku nie będziemy obchodzić bo akurat nam wtedy wypada próbny egzamin z przygotowania zadowowego:diabloti:

Posted

no już, mam wpisane bez myślników
cały numer
i co ?
i znów że niby jestem niedostępna
i tak będzie czy jestem czy nie jestem dostępna
ja mam dosyć :angryy::angryy::angryy::angryy:..........