Tepes Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [COLOR=Blue]Śliczny bernuś:) Ja jeszcze pamiętam jak Benek był taki mały a teraz bydle:P(taki pies znajomych) [/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 [quote name='magda_drakkar']Aa, no chyba że:razz:[/quote]hehe chciała bym aby był mój:eviltong::evil_lol: Ale ja nie mam warunków na takiego psa:-( kiedyś na pewno bede miała takiego:diabloti:(i to nie jednego:evil_lol:) [quote name='Atkaaaa'] Sliczne... :smile: Pierwszy raz tu jestem... :smile:[/quote]witamy:multi: ciesze sie że się podobają:loveu: zapraszamy częściej :cool3: [quote name='Talagia'] Śliczny psiak :loveu::loveu: Będzie z niego fajny miś jak dorośnie :diabloti:[/quote]oj śliczny to on rzeczywiście jest, a jak urośnie to chyba gryzli z niego będzie:evil_lol::roll::loveu: [quote name='moniska'] Witanko :loveu: O foteczki będą :multi:[/quote]witam:multi: już są :cool1::loveu: [quote name='Szarik'] Jakie śliczne puchate maleństwo! :loveu: Ostatnio odczuwam dotkliwy brak szczeniaków w domu, Szarik zdecydowanie za szybko wyrósł... Zazdroszczę! :loveu: A jak maluszek zniósł szczepienie?[/quote]ja też bym chciała mieć wiekszy kontakt ze szczeniakami,Miki sie starzeje i to ewidentnie widać:-(jest duuużo spokojniejszy i mniej w nim życia... a co do szczepienia to Morgan nawet nie poczuł:evil_lol: [quote name='Acctiually'] [COLOR=Blue]Śliczny bernuś:smile: Ja jeszcze pamiętam jak Benek był taki mały a teraz bydle:P(taki pies znajomych)[/COLOR][/quote] ja uwielbiam beniusie:loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kurde zalewasz nas fotkami i teraz nie wiem którą zacytować :loveu: Ale na jednej fotce widziałam Morgan chciał sobie wyszczotkować zęby :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='Paulina_mickey'] ja też bym chciała mieć wiekszy kontakt ze szczeniakami,Miki sie starzeje i to ewidentnie widać:-(jest duuużo spokojniejszy i mniej w nim życia... a co do szczepienia to Morgan nawet nie poczuł:evil_lol: [/quote] Każdy psiaczek się starzeje i to jest nieodwołalne... Ale nie trzeba o tym myśleć, bo byśmy zwariowali! Masz kontakt ze szczeniorem, z taką słodziną od TZcika. Ma TZ szczęście, że ma dziewczynę Dogomaniaczkę, piesiu będzie prawidłowo wychowany ;) Dzięlny piesek ;) :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzień dobry :) [URL]http://i262.photobucket.com/albums/ii105/luthien22_photo/tn_P1010289.jpg[/URL] To ja już taki wielki jestem? Wprost nie mogę uwierzyć! :loveu: :loveu: :loveu: I fajne masz kapcie... :evil_lol: Niestety czas dosięga każdego z nas, mój pies też już ma swoje lata... ale to wcale nie znaczy, że nie można z nim robić wielu rzeczy! Mimo, że zakwasy dopadają coraz częściej, mimo, że nie możemy pozwolić sobie już na tyle gonitw co wcześniej, bo jęzor dosięga ziemi - to wciąż wariujemy jak szaleńcy :loveu: Quote
Luzia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Masz racje Pinczerka, moja Funia też nie należy już do najmłodszych i aktywnych psów (do tych to chyba nigdy nie należała) ale przecież to że jest stara nie znaczy że nie może już normalnie żyć wiadomo są pewne "utrudnienia" ale my dogomaniacy biorąc psa wiemy o tym co się stanie prędzej czy później... Oddajemy im swoje serce by potem... Ehhh rozpisałam się przepraszam Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Oddajemy swoje serce, by potem długo cieszyć się Nim razem z psiakiem! Czyz nie tak chciałaś dokończyć? Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 cześć dziewczyny :buzi: [quote name='Luzia&Funia'] Kurde zalewasz nas fotkami i teraz nie wiem którą zacytować :loveu: Ale na jednej fotce widziałam Morgan chciał sobie wyszczotkować zęby :evil_lol:[/quote] No co mam aparata to cykam fotki:oops::diabloti: Morgana to ja próbowałam wyszczotkować tzn jego sierść ale jak widać wolał przejąć inicjatywę. [quote name='Szarik']Każdy psiaczek się starzeje i to jest nieodwołalne... Ale nie trzeba o tym myśleć, bo byśmy zwariowali! Masz kontakt ze szczeniorem, z taką słodziną od TZcika. Ma TZ szczęście, że ma dziewczynę Dogomaniaczkę, piesiu będzie prawidłowo wychowany ;) Dzięlny piesek ;) :loveu:[/quote] No właśnie dobrze mówisz, żeby o tym nie myśleć bo wtedy serio można zwariować:shake: Ktoś mniej wyrozumiały mógł by powiedzieć że TZ ma psiare:evil_lol:(chodzi o negatyw tego określenia)Ale mój chłopak lubi psy tak samo jak ja wiec na szczęście moge nawijać o nich ile wlezie:diabloti: bez niebezpieczeństwa zagadania i zanudzenia go na śmierć:eviltong: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dzień dobry :smile: [URL="http://i262.photobucket.com/albums/ii105/luthien22_photo/tn_P1010289.jpg"]http://i262.photobucket.com/albums/i...n_P1010289.jpg[/URL] To ja już taki wielki jestem? Wprost nie mogę uwierzyć! :loveu: :loveu: :loveu: I fajne masz kapcie... :evil_lol: Niestety czas dosięga każdego z nas, mój pies też już ma swoje lata... ale to wcale nie znaczy, że nie można z nim robić wielu rzeczy! Mimo, że zakwasy dopadają coraz częściej, mimo, że nie możemy pozwolić sobie już na tyle gonitw co wcześniej, bo jęzor dosięga ziemi - to wciąż wariujemy jak szaleńcy :loveu:[/quote] Hello Gizmusie :buzi: Młody rośnie jak na drożdżach:loveu:i jak na szczeniusia w jego wieku jest bardzo pojętny, nie wiem czy to dla tego że benek czy to jego psia postać jest taka:hmmmm: :loveu: a co do kapci to ja mam właśnie te psiaki a moja sis ma małpy takie :cool3: [quote name='Szarik'] Oddajemy swoje serce, by potem długo cieszyć się Nim razem z psiakiem! Czyz nie tak chciałaś dokończyć?[/quote]taaak my oddajemy mu nasz serce ale jeszcze wieksze serce dostajemy...bezgraniczną miłość zaufanie i oddanie. I to jest w psiakach najlepsze;) Quote
ariss Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 przyszłam życzyć kolorowych senków:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A ja przyszłam się przywitać :loveu: Quote
Luzia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 J też przyszłam się przywitać :multi: I prosić o fotki :razz: :diabloti: [quote]Napisał [B]Szarik[/B] [I] Oddajemy swoje serce, by potem długo cieszyć się Nim razem z psiakiem! Czyz nie tak chciałaś dokończyć?[/quote] Tak to chciałam powiedzieć :p Dzięki ;) [/I] Quote
Pimpek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witanko :D [URL]http://i262.photobucket.com/albums/ii105/luthien22_photo/tn_P1010251.jpg[/URL] Jakli fajny uśmiechnięty :loveu: To twój 2 pies? Quote
Tepes Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [COLOR=Blue]Witam:) Mizianko dla naszego przystojniaka:) [/COLOR] Quote
Atkaaaa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='gassira']przyszłam życzyć kolorowych senków:loveu:[/quote] to się przyłącze :):cool3: Quote
Szarik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dzień dobry... obry... bry... yy... Jakie puchy! Quote
Moniskaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 "Fotki, fotki i jeszcze raz fotki" gdzie te fotki są? :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 hey dziewczyny, dzieki że o nas pamietaliście. Wybaczcie że sie nie pojawiałam na dogo ale...mój wujek sie powiesił i była tragedia w rodzinie...:placz: Quote
Moniskaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Paulina_mickey']hey dziewczyny, dzieki że o nas pamietaliście. Wybaczcie że sie nie pojawiałam na dogo ale...mój wujek sie powiesił i była tragedia w rodzinie...:placz:[/quote] :placz::placz::placz: Wyrazy współczucia [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts