Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Poprosiłam Basię Z.o sprawdzenie domku dla Bartusia...czekamy na odpowiedz.;)

Basia Z. do świąt nie zdąży zrobić nam wizyty...napisałam już do Madziai w tej samej sprawie...czekamy na odpowiedz...

Posted

[quote name='Romka']Basia Z. do świąt nie zdąży zrobić nam wizyty...napisałam już do Madziai w tej samej sprawie...czekamy na odpowiedz...
Madziai prawie zgodziła się,czekam na ostateczne ustalenia...dziś dzwoniłam do Państwa w Szadku i prosiłam o cierpliwość...

Posted

Olivin napisał(a):
Bartus, skarbenku, co u ciebie slychac?

Żle słychać,domek zrezygnował z adopcji.Państwo powiadomili mnie o tym wczoraj telefonicznie.Przygarnęli pieska ,który bardzo przypomina Bartusia a który przybłąkał się do ich domu(przyszedł za dzieckiem,które wracało ze szkoły).Pies ma na imię Antek.SZUKAMY DOMU DLA BARTUSIA!

Posted

Romka napisał(a):
Mam bardzo poważne zapytanie o Bartusia...czekamy na rozwój sytuacji...;)

To ja z całych sił trzymam kciuki i nie zapeszam, tfu...tfu... ;)

Posted

Państwo mieli być wczoraj w schronisku ale w ostatniej chwili odwołali spotkanie...święta.aAe miałam też telefon z okolic Garwolina.Pani wzięła Bartusia za border terriera.Najważniejsze,że są telefony... :lol:ten właściwy domek Bartusiowy też zadzwoni.;)

• 2 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
Państwo mieli być wczoraj w schronisku ale w ostatniej chwili odwołali spotkanie...święta.aAe miałam też telefon z okolic Garwolina.Pani wzięła Bartusia za border terriera.Najważniejsze,że są telefony... :lol:ten właściwy domek Bartusiowy też zadzwoni.;)

Maleńki Bartuś skacze sobie w boksie, domku- zadzwoń...

Posted

Romka napisał(a):
I ktoś zadzwonił z okolic Żnina.CZY ZNAMY KOGOŚ Z OKOLIC ŻNINA?Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej.

Kurcze, nikt mi Romciu do głowy nie przychodzi, chyba trzeba na mapę dogo zerknąć, no nie wiem...

Posted

[quote name='Romka']Napiszę do majqi,ona zawsze wie wszystko...;)
Seee rób jaja, a będzie to do czasu. ;-)
Żnin - kujawsko - pomorskie?
Napisz do martik b - lokalizacja Bydgoszcz, do Żnina około 40km. Może zechce pomóc/ podjechać, jeśli ma taką możliwość, może poleci kogoś z głową.
Podobnie warto i napisać do furciaczek, toyota (w znaczeniu znajomości terenu woj. i możliwości polecenia kogoś).
Inne osoby z Bydgoszczy, jakie udało mi się zlokalizować to: Marta697, Iwor, paulinken, Lorien:), Magdalena.
Pytanie, czy jest ktoś z dogo bliżej Żnina.

Posted

[quote name='majqa']Seee rób jaja, a będzie to do czasu. ;-)
Napisz do martik b - lokalizacja Bydgoszcz, do Żnina około 40km. Może zechce pomóc/ podjechać, jeśli ma taką możliwość, może poleci kogoś z głową.
Podobnie warto i napisać do furciaczek, toyota (w znaczeniu znajomości terenu woj. i możliwości polecenia kogoś).
Inne osoby z Bydgoszczy, jakie udało mi się zlokalizować to: Marta697, Iwor, paulinken, Lorien:), Magdalena.
Pytanie, czy jest ktoś z dogo bliżej Żnina.
Jasnowidząca?Dziękuję bardzo,miałam właśnie pisać do Ciebie PW.:lol:

Posted

[quote name='majqa']Seee rób jaja, a będzie to do czasu. ;-)
Pytanie, czy jest ktoś z dogo bliżej Żnina.[/QUOTE]

a podobno Majqa wszystko wie..o mnie wie duzo az za duzo ale,ze w Zninie bywam 3 razy w tygodniu nie wie i ,ze mieszkam 12 km.od Znina nie wie;)

Posted

[quote name='rytka']a podobno Majqa wszystko wie..o mnie wie duzo az za duzo ale,ze w Zninie bywam 3 razy w tygodniu nie wie i ,ze mieszkam 12 km.od Znina nie wie;)[/QUOTE]
O Rytka,z nieba mi spadłaś,pisze do wszystkich świętych a tu TY!Pomóz proszę przy wizycie przedadopcyjnej!:lol:

Posted

[quote name='rytka']a podobno Majqa wszystko wie..o mnie wie duzo az za duzo ale,ze w Zninie bywam 3 razy w tygodniu nie wie i ,ze mieszkam 12 km.od Znina nie wie;)[/QUOTE]
No to już wiedza uzupełniona. ;-)

Posted

[quote name='rytka']w poniedzialek bede w Zninie moge podjechac do Juncewa podaj namiary mi na pw.[/QUOTE]
Rytko,bardzo dziękuję za pomoc przy wizycie przedadopcyjnej ale w sobotę Bartuś znalazł już dom.Powiadomiłam już panią.Więcej jutro,mam zdjęcia.Bardzo dziękuję!