Ziutka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Romka']Miałam bardzo fajny telefon z okolic Zduńskiej Woli...;)[/QUOTE] No to ja z całych sił trzymammmmmm!!!! Quote
Romka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Szukamy kogoś do sprawdzenia domku w okolicach Zduńskiej Woli...czy znamy tam kogoś? Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Poprosiłam Basię Z.o sprawdzenie domku dla Bartusia...czekamy na odpowiedz.;) Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Romka napisał(a):Poprosiłam Basię Z.o sprawdzenie domku dla Bartusia...czekamy na odpowiedz.;) Basia Z. do świąt nie zdąży zrobić nam wizyty...napisałam już do Madziai w tej samej sprawie...czekamy na odpowiedz... Quote
Donata Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No to trzymamy kciuki za Bartusia i aby szczęśliwie powiodła się dla niego adopcja w DS. Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Romka']Basia Z. do świąt nie zdąży zrobić nam wizyty...napisałam już do Madziai w tej samej sprawie...czekamy na odpowiedz... Madziai prawie zgodziła się,czekam na ostateczne ustalenia...dziś dzwoniłam do Państwa w Szadku i prosiłam o cierpliwość... Quote
Olivin Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bartus, skarbenku, co u ciebie slychac? Quote
Romka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Olivin napisał(a):Bartus, skarbenku, co u ciebie slychac? Żle słychać,domek zrezygnował z adopcji.Państwo powiadomili mnie o tym wczoraj telefonicznie.Przygarnęli pieska ,który bardzo przypomina Bartusia a który przybłąkał się do ich domu(przyszedł za dzieckiem,które wracało ze szkoły).Pies ma na imię Antek.SZUKAMY DOMU DLA BARTUSIA! Quote
Romka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Mam bardzo poważne zapytanie o Bartusia...czekamy na rozwój sytuacji...;) Quote
Ziutka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Romka napisał(a):Mam bardzo poważne zapytanie o Bartusia...czekamy na rozwój sytuacji...;) To ja z całych sił trzymam kciuki i nie zapeszam, tfu...tfu... ;) Quote
Romka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Państwo mieli być wczoraj w schronisku ale w ostatniej chwili odwołali spotkanie...święta.aAe miałam też telefon z okolic Garwolina.Pani wzięła Bartusia za border terriera.Najważniejsze,że są telefony... :lol:ten właściwy domek Bartusiowy też zadzwoni.;) Quote
Olivin Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Romka napisał(a):Państwo mieli być wczoraj w schronisku ale w ostatniej chwili odwołali spotkanie...święta.aAe miałam też telefon z okolic Garwolina.Pani wzięła Bartusia za border terriera.Najważniejsze,że są telefony... :lol:ten właściwy domek Bartusiowy też zadzwoni.;) Maleńki Bartuś skacze sobie w boksie, domku- zadzwoń... Quote
Romka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 I ktoś zadzwonił z okolic Żnina.CZY ZNAMY KOGOŚ Z OKOLIC ŻNINA?Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Quote
Ziutka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Romka napisał(a):I ktoś zadzwonił z okolic Żnina.CZY ZNAMY KOGOŚ Z OKOLIC ŻNINA?Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Kurcze, nikt mi Romciu do głowy nie przychodzi, chyba trzeba na mapę dogo zerknąć, no nie wiem... Quote
Romka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Napiszę do majqi,ona zawsze wie wszystko...;) Quote
majqa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Romka']Napiszę do majqi,ona zawsze wie wszystko...;) Seee rób jaja, a będzie to do czasu. ;-) Żnin - kujawsko - pomorskie? Napisz do martik b - lokalizacja Bydgoszcz, do Żnina około 40km. Może zechce pomóc/ podjechać, jeśli ma taką możliwość, może poleci kogoś z głową. Podobnie warto i napisać do furciaczek, toyota (w znaczeniu znajomości terenu woj. i możliwości polecenia kogoś). Inne osoby z Bydgoszczy, jakie udało mi się zlokalizować to: Marta697, Iwor, paulinken, Lorien:), Magdalena. Pytanie, czy jest ktoś z dogo bliżej Żnina. Quote
Romka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='majqa']Seee rób jaja, a będzie to do czasu. ;-) Żnin - kujawsko - pomorskie? Napisz do martik b - lokalizacja Bydgoszcz, do Żnina około 40km. Może zechce pomóc/ podjechać, jeśli ma taką możliwość, może poleci kogoś z głową. Podobnie warto i napisać do furciaczek, toyota (w znaczeniu znajomości terenu woj. i możliwości polecenia kogoś). Inne osoby z Bydgoszczy, jakie udało mi się zlokalizować to: Marta697, Iwor, paulinken, Lorien:), Magdalena. Pytanie, czy jest ktoś z dogo bliżej Żnina. Jasnowidząca?Dziękuję bardzo,miałam właśnie pisać do Ciebie PW.:lol: Quote
majqa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Romka napisał(a):Jasnowidząca? (...) Żałuję ale nie... Przypadek i kliknięcie. Powodzenia. :-) Quote
Romka Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Napisałam do martik b i do paulinken...czekamy! Quote
rytka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='majqa']Seee rób jaja, a będzie to do czasu. ;-) Żnin - kujawsko - pomorskie? Pytanie, czy jest ktoś z dogo bliżej Żnina.[/QUOTE] a podobno Majqa wszystko wie..o mnie wie duzo az za duzo ale,ze w Zninie bywam 3 razy w tygodniu nie wie i ,ze mieszkam 12 km.od Znina nie wie;) Quote
Romka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='rytka']a podobno Majqa wszystko wie..o mnie wie duzo az za duzo ale,ze w Zninie bywam 3 razy w tygodniu nie wie i ,ze mieszkam 12 km.od Znina nie wie;)[/QUOTE] O Rytka,z nieba mi spadłaś,pisze do wszystkich świętych a tu TY!Pomóz proszę przy wizycie przedadopcyjnej!:lol: Quote
rytka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 w poniedzialek bede w Zninie moge podjechac do Juncewa podaj namiary mi na pw. Quote
majqa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='rytka']a podobno Majqa wszystko wie..o mnie wie duzo az za duzo ale,ze w Zninie bywam 3 razy w tygodniu nie wie i ,ze mieszkam 12 km.od Znina nie wie;)[/QUOTE] No to już wiedza uzupełniona. ;-) Quote
Romka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='rytka']w poniedzialek bede w Zninie moge podjechac do Juncewa podaj namiary mi na pw.[/QUOTE] Rytko,bardzo dziękuję za pomoc przy wizycie przedadopcyjnej ale w sobotę Bartuś znalazł już dom.Powiadomiłam już panią.Więcej jutro,mam zdjęcia.Bardzo dziękuję! Quote
Recommended Posts