WinterGirl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]piękny "nochal":loveu: [SIZE=1]osiem łap i bGirl[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Cześć Blakulce:loveu::loveu: [url]http://i10.tinypic.com/6su06z6.png[/url] Pychol słodziuchny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [COLOR=Purple][B]no cudny ryjeczek! :loveu::loveu::loveu: [url]http://i8.tinypic.com/6ug4t2v.png[/url] witanko! :multi: [/B][/COLOR] Quote
Cheritka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ale fajnie u Ciebie , :loveu: bo u nas pada deszcz i śnieg na przemian i jest takie błotko, :angryy: że aż na spacer się nie chce :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Cześć :D U nas zaczęły sie roztopy, lód na chodnikach, kałuże, plucha :shake: Założyli mi dzisiaj górny aparat, , szczęka mnie paskudnie boli :sad: Ale pewnie z czasem przestanie. Zdjęcia będą [U]może[/U] w piątek, przed feriami nauczyciele poszaleli :/ Quote
Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Oj , my dziś po powrocie ze spaceru :angryy:. Mam napewno dwa psy , ale jeśli chodzi o kolor :shake: Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witanko! :multi: Dobrze że ferie już tuż tuż :D Quote
Cheritka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A może zajzycie do mnie [URL]http://www.free4web.pl/3/?100348[/URL] :oops: i zostawicie ślad :lol: Quote
eria Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :D U nas zaczęły sie roztopy, lód na chodnikach, kałuże, plucha :shake: Założyli mi dzisiaj górny aparat, , szczęka mnie paskudnie boli :sad: Ale pewnie z czasem przestanie. Zdjęcia będą [U]może[/U] w piątek, przed feriami nauczyciele poszaleli :/[/quote] też kiedyś miałam mieć aparat... Doszłam do etapu zakładania takiego plastikowego podniebienia z drutami :cool1: i ortodontka to co jakiś czas rozszerzała. Pewnego dnia nie wytrzymałam już tego bólu rozsadzającego mi szczęki i mimo całej kasy wydanej na to - wywaliłam ustrojstwo i stwierdziłam że stanowczo wolę mieć krzywe zęby :lol:decyzji nie żałuję :) Quote
ariss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='eria']też kiedyś miałam mieć aparat... Doszłam do etapu zakładania takiego plastikowego podniebienia z drutami :cool1: i ortodontka to co jakiś czas rozszerzała. Pewnego dnia nie wytrzymałam już tego bólu rozsadzającego mi szczęki i mimo całej kasy wydanej na to - wywaliłam ustrojstwo i stwierdziłam że stanowczo wolę mieć krzywe zęby :lol:decyzji nie żałuję :)[/quote] Ja też nosiłam stały aparat i to aż 2 lata-i jestem bardzo zadowolona z moich prostych ząbków;) Trza być twardzym:eviltong: Quote
eria Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja nie mam żadnej wielkiej rażącej wady , zupełnie nie rzuca się w oczy więc po co wydziwiać:lol: Quote
agaciaaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cześć :multi: nie cierpie takiej pogody :shake: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='eria']ja nie mam żadnej wielkiej rażącej wady , zupełnie nie rzuca się w oczy więc po co wydziwiać:lol:[/quote] to się ciesz-bo ja miała okropną(2 z tyłu:-()ale już jest ładnie:multi: Quote
Marzena&Gusti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Cześć! Oby udało Ci się wytrzymać w tym aparacie;)Miłego dnia! Quote
Karolina_Nett Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Pimpek']Dobrze że ferie już tuż tuż :D[/quote] Ja mam już od jutra wolne :evil_lol:. Quote
Cheritka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No co Wy z tymi zębami :mad:, "jak mnie bolał zą to wyrwałem, powiedział mąż ......jak zone bolała głowa :diabloti:" Quote
Paulina. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 My mamy ferie za miesiąc :angryy: A co do aparatu, daaawno temu nosiłam aparat ruchomy(taki jak eria :evil_lol: ), bo miałam prześwit między jedynkami :oops: Osobiście wolę pocierpiec i miec proste ząbki :lol: Pozdrawiamy Owieczki ! Quote
Marzena&Gusti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hihi nie miałam aparatu nigdy-przerwę między jedynkami miałam wielką-mały palec się mieścił-jak miałam 7 lat zrobili mi zabieg-podcięli tą skórkę nad jedynkami i nie mam już przerwy;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Cześć wszystkim! :multi: ile nagadane :cool3: Zęby mniej bolą, co do aparatu: W podstawówce miałam ruchomy, przez co zrobił mi się zgryz otwarty :shake: ....przestałam nosić. pod koniec maja założyli mi metalowy, stały dół-a miesiąc później hyrax czyli aparat do rozszerzenia szwu podniebiennego ( dzień w dzień przez 4 tygodnie było odkręcanie i rozpychanie podniebienia) w środę zerwali (dosłownie) z zębów hyrax i założyli zwykła metalową górę, ale już i tak jestem zadowolona, bo dół mi się ładnie wyprostował :D jak na razie bolą mnie jeszcze zęby, ale niedługo pewnie przestaną ;) jakoś przecierpię :) Zdjęcia dodam jutro, bo jak na razie muszę zaprojektować sukienkę na bal gim. na plastykę i nauczyć się o 2 kartkówek :/ Pozdrawiamy cieplutko :multi: :calus: Quote
Bzikowa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Hej owce, witamy się przelotem! :loveu: Quote
Pimpek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Ja mam już od jutra wolne :evil_lol:.[/quote] Mi też się dziś ferie zimowe zaczęły :multi: Quote
Marzena&Gusti Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Hehe ja mam ferie już ponad dwa lata;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Cześć wam :multi: Ja ferie mam za tydzień (od 18.01) :cool3: Fotki będą ok. 20 :razz: Quote
Recommended Posts