Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [URL]http://i10.tinypic.com/6fhgg0w.png[/URL] no i jest w końcu Pańcia:loveu: a to u Was tak gorąco:-o Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Helga_psiaki'] a to u Was tak gorąco:-o[/quote] oj gorąco, znowu ok. 30 stopni (stanowczo wolę temp. ok. 23 :cool3:) i zero wiatru, straszna duchota. Wczoraj była burza wiało, lało i strasznie błyskało, dzisiaj dopiero ok. godz. 18 pokazały się chmurki :) Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Helga_psiaki']u nas ok 20 stopni[/quote] Jeju u nas też dzisiaj było 30......... Helga offem mówiąc Gdzie mieszkasz? Quote
eria Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 co takie malutkie foteczki :razz: ?? fajna ta z pańcią, miło Cię widzieć :lol: widzę że się wystawowe życzenia posypały na całego:evil_lol: pamiętaj że byłam pierwsza:evil_lol: :evil_lol: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='eria']co takie malutkie foteczki :razz: ?? fajna ta z pańcią, miło Cię widzieć :lol: widzę że się wystawowe życzenia posypały na całego:evil_lol: pamiętaj że byłam pierwsza:evil_lol: :evil_lol:[/quote] A ja druga:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='eria']co takie malutkie foteczki :razz: ?? fajna ta z pańcią, miło Cię widzieć :lol: [/quote] tak wyszło ;) :cool3: [quote name='eria'] widzę że się wystawowe życzenia posypały na całego:evil_lol: pamiętaj że byłam pierwsza:evil_lol: :evil_lol:[/quote] [quote name='Sznaucerka-Balbina']A ja druga:evil_lol:[/quote] ja kolejności nie ustalam, zależy którego dnia jakie rasy wystawiane będą i czy zdążę dobiec od jednego do drugiego ringu :lol: trochę ruchu mi sie przyda :oops: bo ostatnio to tylko sie leniwie siedząc na DGM:lol: Quote
despera Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ooo a ja mogę jeszcze poprosić o krótkowłosego collie?:loveu: Nie widziałam jeszcze żadnego, poza małym zdjęciem w książce:oops: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [url]http://i10.tinypic.com/6fhgg0w.png[/url] - fajne :loveu: ostatnio próbowałam zrobić coś w tym stylu, ale nie nadawało się do publikacji :lol: ja zamawiam bulliki i flaty rzecz jasna:D Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [B]dopisane[/B] ;) w niedzielę o 10:00 wychodzi pięć ras które muszę ofocić :lol: ale wieczorem będę robić dokładny rozkład, o której godzinie dana rasa wychodzi i do której godziny będzie na ringu :evil_lol: powinnam zdążyć ofocic wszystkie zamówione ;) Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wiq, a nie chcesz owczarka sudeckiego?:razz::evil_lol: [quote] w niedzielę o 10:00 wychodzi pięć ras które muszę ofocić :lol: [/quote] Czarna Owieczka, to się nabiegasz:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='despera'] Czarna Owieczka, to się nabiegasz:evil_lol:[/quote] w sobotę muszę ofocić 26 ras, a w niedziele 28 (i nie wiem czy lista się nie powiększy :lol: ) Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='despera']Wiq, a nie chcesz owczarka sudeckiego?:razz::evil_lol: [/quote] OSa też chcę:placz: ale pewnie nie będzie:shake: mało który ich właściciel wystawia, raczej są użytkowe...:shake::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 despera- dzięki :) Helga-oczywiście że tak :cool3: wiq-poszukam :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='despera']A fotek Blakiego brak:shake::evil_lol:[/quote] Brak i będą dopiero po wystawie. Nie chcę baterii rozładowywać ;) Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']despera- dzięki :) Helga-oczywiście że tak :cool3: wiq-poszukam :evil_lol:[/QUOTE] dzięki:):) Quote
Rybka_39 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Wiktam, super fotka łowiecki z pańcią:loveu::multi: Quote
eria Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 a ja witam popołudniowo i czekam na wystawowe foty! Quote
Czarna_Owieczka Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Wystawa, super, pogoda dopisała. Nie wiem czy mam wszystkie rasy. Jutro ma być podobno więcej ras i na pewno będzie więcej fot i ras o które prosiliście ;) A teraz zabieram się do ładowania fotek :cool3: Pozdrawiamy! :calus: Quote
Recommended Posts