Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']w zeszłym roku z krajowej miałam około 500, ale dysk sie popsuł i zeżarł :([/QUOTE] :(:(:( teraz będzie na pewno dobrze:) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Helga_psiaki']:(:(:( teraz będzie na pewno dobrze:)[/quote] Oby tylko aparat nie siadł, bo ostatnio coś wyświetlacz nie chciał ze mną współpracować :angryy: ps. a jakieś szczególne rasy mam ofocić? :cool3: Quote
eria Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 sznaucery olbrzymy i niufy koniecznie!!!!!! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='eria']sznaucery olbrzymy i niufy koniecznie!!!!!! :loveu:[/quote] Tak jest :grins: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 I sznaucery Miniatury czarno srebrne!!! I bordery, wyzły wegierskie i dalmasie. To moje zyczenia :evil_lol: A tak w ogóle to Bry! Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']I sznaucery Miniatury czarno srebrne!!! I bordery, wyzły wegierskie i dalmasie. To moje zyczenia :evil_lol: A tak w ogóle to Bry![/quote] ok :cool3: Quote
despera Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote] ps. a jakieś szczególne rasy mam ofocić? :cool3:[/quote] Wszystkie:loveu::diabloti: Pozdrawiamy:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='despera']Wszystkie:loveu::diabloti: Pozdrawiamy:multi:[/quote] Postaram się :cool3: :lol: ale jakąś szczególną rasę, chcesz? :razz: My również pozdrawiamy! :multi: :p Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dobermany i rottki i już zamykam liste :evil_lol: No i jednak wszystkie sznauce mini ale w szczeólności czarno srebrne :evil_lol: Quote
despera Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 I jeszcze baski, dogi, rhodezjany i chińskie grzywacze:loveu::evil_lol: i może być cavalier jeśli będzie, i saluki:cool3::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Dobermany i rottki i już zamykam liste :evil_lol: No i jednak wszystkie sznauce mini ale w szczeólności czarno srebrne :evil_lol:[/quote] A ja wszystko na liście zapisuje żeby nie zapomnieć i nawet biorę z sobą "plan obiektu" żeby wiedzieć gdzie są jakie ringi, bo pamiętam jak kiedyś wlazłam przez przypadek na ring i zastanawiałam sie dlaczego nie jest tłoczno :lol: :oops: despera- ok ;) a grzywki owłosione, łyse czy obydwa ? Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka'] bo pamiętam jak kiedyś wlazłam przez przypadek na ring i zastanawiałam sie dlaczego nie jest tłoczno :lol: :oops: [/quote] :roflt:Dobre xD Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 despera: a grzywki owłosione, łyse czy obydwa ? dogi, jakie kolorki? :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 oj oj :D widze tu tylko jedna wielka gadanine :D :D a gdzie fotki :D :D ?? Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='BlackSheWolf']oj oj :D widze tu tylko jedna wielka gadanine :D :D a gdzie fotki :D :D ??[/quote] Poplotkować czasem trzeba:evil_lol: Ale rzeczywiście fotki by się przydały:mad::evil_lol: Quote
despera Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Grzywki-najlepiej łyse, ale owłosiony też może być;) Dogi wszystkie Czarne, żółte(?), niebieskie...:loveu: Quote
Paulina. Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Heloo :cool1: Pozdrawiamy Owieczkę i Owieczka i dołączamy się do listy. Ja poproszę buldozki francuskie, mopsy, boksy, dogi de bordoux i niemieckie(niebieskie :loveu: ) i briady. Czyli mówiąc ogólnie wszystkie fafluńce i plaskacze :diabloti: Quote
olifka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ja jeszcze aussie i gończe polskie:eviltong: Quote
Rybka_39 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Co jest dziewczynki o wystawach gadacie? Ja byłam ostatnio w Bedzinie i widziałam pierwszy raz w życiu wilczarza ale był ogromny:loveu: A za to jedna baba codzoziemka latała naokolo riongu i wolala psa C I P E K ! ahaha Quote
Rybka_39 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [LIST=1] [*]Boksery, bull teriery borzoje i husky:loveu: no i malinois:loveu:[/LIST] Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 dopisane ;) ;) ;) [url]http://zkwp.bialystok.pl/wystawy/Plan%20sedziowania.pdf[/url] to lista ras psów które będą na wystawie :cool3: ps. foteczki nie wiem kiedy :oops: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Łowiecka nie obijamy się tylko wklejamy fotki:) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Łowiecka nie obijamy się tylko wklejamy fotki:)[/quote] ja się nie obijam, ja się chłodzę przy wiatraczku :cool3: chcieliście fotki, więc: -chmurki [IMG]http://i13.tinypic.com/625xc40.png[/IMG] -pies, jak jest gorąco to jest nie fotogeniczny :lol: [IMG]http://i19.tinypic.com/6fjwrr7.png[/IMG] -próba uchwycenia pańci i psa :diabloti: [IMG]http://i10.tinypic.com/6fhgg0w.png[/IMG] ps. foteczki robione przed chwilą :eviltong: Quote
Recommended Posts