Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie nie wiadomo, coś Blakusia boli, są to prawdopodobnie nerki albo kręgosłup.
Dostał dwa zastrzyki, mamy go obserwować w środe mamy kolejną wizytę.
Blaki dwa razy chorował na nerki, po kleszczu, jeśli nie one będą problemem, będzie trzeba zrobić prześwietlenie i jeśli jednak okaże się, że to kręgosłup, Blaki nie będzie psem sportowym.

Posted

Jak się czuje Blakunia? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, trzymamy kciuki!

[SIZE=1]P.S. Czy mi się wydaje czy w najnowszym numerze MP jest zdjęcie Blakiego ? :cool3:[/SIZE]

Posted

Cześć
Dziękujemy kochani. Byliśmy przed chwilą u weterynarza, Blaki dostał dwa zastrzyki i tabletki. Blaki nie może trenować agility :(
Lekarz mówiła, że latem jak będzie ciepło, nie będzie go tak boleć, moge od czasu do czasu cos z nim lekko poćwiczyć, ale nie wiadomo czy przy skoku coś mu sie nie stanie. Zaproponowała że jeśli już tak strasznie chcę to mozna go prześwietlić, ale nie zapewniała że coś z tego wyjdzie bo może to być małe przesuniecie nie widoczne na zdjęciu, moze byc również tak że po skakaniu może mu sie pogorszyc.

Bzikowa - jest? wysyłałam jakies zdjęcie, ale nie kupowałam ostatnio MP. Jest jakis podpis? jutro lece go poszukać w empiku

Posted

O kurcze, współczuję Wam, bez treningów :shake:
A miałam nadzieję, że się na jakichś zawodach spotkamy.
Wyściskaj Pudlosa.

Jest zdjęcie , Blakusiowa mordka z podpisem 'Czarna owieczka' (dodatkowo mnie to nakierowało na Was), autor Anna Mucha. To Ty? :lol: Gratuluję!

Posted

Witanko w pochmurny śnieżny dzień :)
Blaki w klatce bawi się żwaczem :razz: ja wcinam deser czekoladowy i wpadamy was zachęcić do głosowania:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f25/za-bezinteresowna-milosc-zrobmy-wyjatkowa-walentynke-pomozecie-130020/[/url]