Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie, talent nie samowity:lol:

normalny aparat, nie zadna wypasiona lustrzanka, a zdjecia bardzo fajne:lol:

a masz moze ten portret Izabeli:razz:?

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Jeszcze nie dodałam tych z niedzieli. Bo mam problem z zrzuceniem ich z aparatu. Ale postaram się niedługo dodać ;)[/quote]

No to czekamy
i
na rewizytę też :lol:

Posted

[quote name='Ewa3']No wlasnie, talent nie samowity:lol:

normalny aparat, nie zadna wypasiona lustrzanka, a zdjecia bardzo fajne:lol:

a masz moze ten portret Izabeli:razz:?[/QUOTE]

Racja, ja siedzialam z "super szpanerskim sprzeciorem" i wyszly mi tylko pojedyncze zdjecia :razz:

Posted

[quote name='akodirka']Racja, ja siedzialam z "super szpanerskim sprzeciorem" i wyszly mi tylko pojedyncze zdjecia :razz:[/quote]

mi tak samo:evil_lol:

Posted

Cicho, bo zdjęć niema. Blakiego boli łapa, znowu chyba sobie coś naciągnął :shake: ale powoli przechodzi ;)

Dostałam się do wymarzonej szkoły :loveu: profil też jest bardzo fajny, ale zobaczymy czy uda mi się przenieść na inny ;)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Cicho, bo zdjęć niema. Blakiego boli łapa, znowu chyba sobie coś naciągnął :shake: ale powoli przechodzi ;)

Dostałam się do wymarzonej szkoły :loveu: profil też jest bardzo fajny, ale zobaczymy czy uda mi się przenieść na inny ;)[/quote]
no to gratuluje :) a jaki profil ?
zapraszam do galerii Osko.
i czekamy na fotki :)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Cicho, bo zdjęć niema. Blakiego boli łapa, znowu chyba sobie coś naciągnął :shake: ale powoli przechodzi ;)

Dostałam się do wymarzonej szkoły :loveu: profil też jest bardzo fajny, ale zobaczymy czy uda mi się przenieść na inny ;)[/quote]
Blakuś zdrowiej!! :-(

A jaki to profil? :p

Chcesz zostać modelką? :razz:

Posted

Fot jak na razie brak :sad:

Jeszcze :lol: To nie takie łatwe jakby się wydawało, muszę jeszcze zęby wyrównać (poczekać aż mi aparat ściągnął) wyćwiczyć znośne wymiary, odhodować włosy, zadbać o cerę. Po tym, wysłać zdjęcia i czekam, może wybiorą z pośród setek może nie ;)
Ale jedno wiem na pewno, warto próbować ! :)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']
Ale jedno wiem na pewno, warto próbować ! :)[/quote]

I super ze to wiesz, trzymaj tak dalej:multi:

papiery juz oddane:razz:?