Izabela124. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Hej CZekamy na fotorelację z pikniku Super tam było Quote
Czarna_Owieczka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Cześć :) Zdjęcia powoli wrzucam na wątek pikniku na dgm ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Jeszcze nie dodałam tych z niedzieli. Bo mam problem z zrzuceniem ich z aparatu. Ale postaram się niedługo dodać ;) Quote
Ewa3 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No wlasnie, talent nie samowity:lol: normalny aparat, nie zadna wypasiona lustrzanka, a zdjecia bardzo fajne:lol: a masz moze ten portret Izabeli:razz:? Quote
Cheritka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Jeszcze nie dodałam tych z niedzieli. Bo mam problem z zrzuceniem ich z aparatu. Ale postaram się niedługo dodać ;)[/quote] No to czekamy i na rewizytę też :lol: Quote
akodirka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Ewa3']No wlasnie, talent nie samowity:lol: normalny aparat, nie zadna wypasiona lustrzanka, a zdjecia bardzo fajne:lol: a masz moze ten portret Izabeli:razz:?[/QUOTE] Racja, ja siedzialam z "super szpanerskim sprzeciorem" i wyszly mi tylko pojedyncze zdjecia :razz: Quote
Ewa3 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='akodirka']Racja, ja siedzialam z "super szpanerskim sprzeciorem" i wyszly mi tylko pojedyncze zdjecia :razz:[/quote] mi tak samo:evil_lol: Quote
Cheritka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3']Co tu tak cicho..??[/quote] To chyba dlatego, że wakacje i wszyscy odpoczywają Quote
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Cicho, bo zdjęć niema. Blakiego boli łapa, znowu chyba sobie coś naciągnął :shake: ale powoli przechodzi ;) Dostałam się do wymarzonej szkoły :loveu: profil też jest bardzo fajny, ale zobaczymy czy uda mi się przenieść na inny ;) Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 no to wracaj do zdrowia Blaki;) Jeszcze raz gratuluje ze dostalas sie:multi: i szybko rob jakies fajne zdjecia;) Quote
BlackSheWolf Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Cicho, bo zdjęć niema. Blakiego boli łapa, znowu chyba sobie coś naciągnął :shake: ale powoli przechodzi ;) Dostałam się do wymarzonej szkoły :loveu: profil też jest bardzo fajny, ale zobaczymy czy uda mi się przenieść na inny ;)[/quote] no to gratuluje :) a jaki profil ? zapraszam do galerii Osko. i czekamy na fotki :) Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć:) czekam na fotki i mam nadzieje, że Blaki już dobrze sie czuje :) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Cześć, nie ;) ...jeszcze :cool3: biol.-chem. coraz lepiej :D Quote
Karolina_Nett Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Cicho, bo zdjęć niema. Blakiego boli łapa, znowu chyba sobie coś naciągnął :shake: ale powoli przechodzi ;) Dostałam się do wymarzonej szkoły :loveu: profil też jest bardzo fajny, ale zobaczymy czy uda mi się przenieść na inny ;)[/quote] Blakuś zdrowiej!! :-( A jaki to profil? :p Chcesz zostać modelką? :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Nie za dużo pytań zadajecie? :evil_lol: Karolcia o profilu pisalam (tuż post nad twoim :lol:) Quote
Helga&Ares Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć, nie ;) ...jeszcze :cool3: biol.-chem. coraz lepiej :D[/QUOTE] co oznacza, nie jeszcze?:razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Fot jak na razie brak :sad: Jeszcze :lol: To nie takie łatwe jakby się wydawało, muszę jeszcze zęby wyrównać (poczekać aż mi aparat ściągnął) wyćwiczyć znośne wymiary, odhodować włosy, zadbać o cerę. Po tym, wysłać zdjęcia i czekam, może wybiorą z pośród setek może nie ;) Ale jedno wiem na pewno, warto próbować ! :) Quote
Ewa3 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka'] Ale jedno wiem na pewno, warto próbować ! :)[/quote] I super ze to wiesz, trzymaj tak dalej:multi: papiery juz oddane:razz:? Quote
Recommended Posts